Sumissura Avaliações 3.120

3. Loja de Roupas de Festa
  4. Loja de roupas Plus Size

Sobre Sumissura

Dress the Real You

In a world where the fashion industry forces people to fit into boxes, Sumissura exists to make people feel confident & secure by creating bespoke garments that reflect everybody’s uniqueness

Know more about us

Start designing now

Discover how we bring technology and craftsmanship together

Women's Suits Dress Shirts
Custom Jeans Women's Blazers
Custom Shoes Women's Tuxedos

At Sumissura, we champion the art of personal expression through bespoke fashion. We stand against the tide of one-size-fits-all, advocating for individuality, inclusivity, and sustainability in every piece we craft. Our mission is to ensure you feel confident and unique, with garments tailored not just to your measurements, but to your personality.

Explore our exclusive collections:

• Businesswear for the modern professional woman, where style meets functionality.
  • Wedding Suits designed to make your special day truly unforgettable.
  • Pantsuits that offer a blend of chic versatility for any occasion.

We are committed to a zero-waste philosophy, embracing a made-to-order model to ensure every garment is crafted with purpose. This approach guarantees a perfect fit, while also contributing to a healthier planet by minimizing waste and promoting sustainable practices.

Join over 350,000 satisfied customers who have embraced the magic of custom-tailored fashion. With Sumissura, you don't just wear a garment—you make a statement. A statement of your individuality, your style, and your values.

Discover the joy of clothes that are made to fit you, not the other way around. Because at Sumissura, we don't just dress bodies—we dress the real you.

Sumissura Made to Measure

Sumissura believes a unique wardrobe should be accessible to everyone.
Our mission is simple: to give people the freedom to choose their own style and reveal their personality through their outfit. Every day. At an affordable price.

Perfect Fit Guarantee

If it does not fit you, we remake it for you

If it does not fit you, we remake it for you
All Sumissura garments are hand-made under strict quality control to provide you a perfectly fitted garment. In rare occasions your product may not have the right fit - that's why we created the Perfect Fit Guarantee. Because we know that fit matters. If, against all odds, your garment does not fit you properly we will cover some of the alteration costs made by your local tailor or, alternatively, we will make a new garment for you

3,9

Muito Bom

3 mil avaliações

Normalmente responde dentro de 48 horas

Compra maravilhosa

Fiz meu primeiro pedido e estou encantada. O vestido ficou perfeito, do jeito que eu queira. Recomendo para quem procura qualidade e personalizacao. Com certeza farei compras!

19 de dezembro de 2024
logotipo da Sumissura

Resposta de Sumissura

Olá Ana,

Muito obrigado pelo seu feedback maravilhoso! 🥰 Ficamos extremamente felizes em saber que você amou o seu vestido e que ele ficou exatamente do jeito que você queria. 🎉

Sua satisfação é o que nos motiva a continuar criando roupas sob medida que refletem a personalidade única de cada cliente. Estamos ansiosos para ajudá-la a criar mais peças incríveis no futuro! 💃

Se precisar de qualquer coisa, estaremos aqui para ajudar.

Abraços,
A equipe Sumissura

Mostrar avaliações em todos os idiomas. (3.120 avaliações)