3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

14 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

3,5

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Super service!

Ik heb mijn sunshower bij een ander bedrijf gekocht: Maxbadkamers (zie mijn review) en door de meest vreselijk plaatsing is er brand- en electrocutiegevaar geweest.

Ten einde raad heb ik Sunshower gebeld en ondanks dat ik het apparaat niet bij hen gekocht had, werd ik echt heel goed geholpen. Zeer vriendelijke dame aan de telefoon die zich helemaal in mijn situatie inleefde en direct hulp aanbood. Er werd een monteur geregeld, met als kanttekening dat dit misschien door de feestdagen iets langer zou duren.

Niets bleek minder waar, al een week later was de monteur beschikbaar om mijn apparaat te controleren en eventueel in orde te maken.

Dus mensen, koop je apparaat via deze officiele fabrikant en niet via de beunhazen van Maxbadkamers!

16 de dezembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Email service is belabberd!

De glasplaat van mijn Sunshower is gesneuveld dus contact opgenomen met de service afdeling. Aan de telefoon een heel aardige medewerkster en uit ons gesprek kwam voort dat ik het beste kon mailen. Nou daar ging het dus fout want ik wacht nu al bijna 4 weken op reactie.. Echt onbeschoft gewoon... Dus eigenlijk 1 ster, maar die andere is voor de aardige medewerkster...

29 de novembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Al jaren in het bezit van een sunshower…

Al jaren in het bezit van een sunshower maar binnen de garantietermijn gingen al lampen stuk. Ze werden netjes vervangen maar ook na de garantieperiode gingen er weer lampen stuk. Omdat ze niet goedkoop zijn heb ik ze daarna niet meer vervangen.
Momenteel is er een actie van Sunshower er wordt er gekeken naar een eventuele productie fout in een bepaalde periode. Was bij mij niet aan de hand maar omdat ik een ontevreden klant was, heeft de monteur een paar onderdelen vervangen inclusief kapotte lampen terwijl het apparaat al bijna 10 jaar oud is!
Super service :)

17 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kaum Information un unmöglicher Kontakt

Ich wollte mich über die Kontaktseite über die mangelhaften Informationen über die Produkte beschweren (keine Zeichnungen, sie tun aber so als wären da welche) Aber dann kam da nur eine Endlosschleife mit Bild Captchas. So teure Produkte und dann ein so schlimmer Webauftritt. Sehr ärgerlich.

19 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The best sunbed shop EVER great beds

The best sunbed shop EVER great beds, friendly and happy staff. The cleanest beds and a great selection of creams. I am so glad i moved here to sittingbourne I wouldn’t go anywhere else.
Thanks ladies very happy 😊

21 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beantwoorden mijn mails niet.

Beantwoorden mijn mails niet.
Mijn sunshower heeft storing en heb dit gemaild. Ik wil de reparatie zelf verrichten maar krijg totaal geen feedback. Ze kunnen op zijn minst het probleem voorleggen aan de technische dienst.

10 de julho de 2024

Topservice

Zeer vriendelijke en keurige monteur eind vorig jaar gehad, welke de lampen onder garantie heeft vervangen.

21 de janeiro de 2024

Goed en degelijk product

Wij hadden een sunshower in laten bouwen in onze nieuwe woning.
Dit heeft de aannemer verkeerd gedaan met alle gevolgen van dien. Lekkage en onherstelbare schade.
We hebben toen veel ondersteuning van Sunshower Nederland gehad. Na een uitgebreid rapport en bemiddeling van de rechtsbijstand àlles vergoed gekregen en de nieuwe onderdelen door sunshower in laten bouwen.
De service is top en het product zelf ervaren wij als erg prettig. Af en toe de sun maar meestal de infrarood voor de spieren.
Wij ervaren na drie jaar de sunshower als en goed en degelijk product met een service gerichte organisatie er achter.

6 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle lof voor de klantvriendelijkheid van Sunshower

We kregen een doos zonder inhoud van Brugman en een Sunshower met een kapotte lamp. Brugman liet ons in de steek, liet ons zelfs opnieuw betalen, maar Sunshower heeft ons uitstekend geholpen.
Ze hebben alles snel en kosteloos opgelost, ook al bleek de lege doos en kapotte lamp uit het magazijn van Brugman te komen.

27 de abril de 2022

Fantastic

If you want to have infrared heat & UV light therapy with your daily shower then you need a Sunshower. Eczema or Psoriosis is relieved with this product. If you suffer with SAD Sunshower is a true life saver.

27 de dezembro de 2012

Esta empresa é sua?