Handlede i julen i butikken i Århus, og fik den mest fantastiske service af en ung kvindelige medarbejdere!! Hun var virkelig dygtig! Mærket er min mands foretrukne og han er nu også blevet rigtig gl... Ver mais
A empresa respondeu
Min kæreste og jeg kom ind i butikken Superdry i Aarhus tæt på lukketid. Jeg har lige købt et par sko og ville købe et par til, og min kæreste ville også købe et par. Den første ekspedient vi møder... Ver mais
Super. Venlig og hjælpsom betjening.
Inspired by the spirit of adventure and crafting premium products sustainably, Superdry is an exciting contemporary brand that fuses vintage Americana and Japanese-inspired graphics with a British style. They are characterised by quality fabrics, authentic vintage washes, unique detailing, world-leading hand-drawn graphics and tailored fits. Superdry is built on style and celebrates this through five unique style choices/brands: Original & Vintage, Superdry Studios, Superdry CODE, Superdry X; and the Performance Sport Division. Superdry’s ambition is to become the most sustainable listed fashion brand on the planet by 2030 and, in 2021, won numerous industry accolades including the ‘Positive Change Award’ at the Draper’s Sustainable Fashion Awards.
Sondergade 60, 8000, Aarhus, Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Den første ekspedient vi møder på stueplan spørger vi om, hvor de har deres sko til kvinder. Hun siger, at vi ikke kan nå det, da de lukker om 2 minutter. Jeg siger, at vi gerne vil prøve skoene alligevel. Hun siger, at vi skal ovenpå, hvor deres ting til kvinder er. Vi går ovenpå og der står en ekspedient ved kassen. Hun kommer ikke hen til os for at hjælpe. Jeg prøver at få øjenkontakt med hende, men jeg bliver nødt til at gå op til hende og spørge om hjælp. Jeg spørger om hun kan hjælpe med en skostørrelse til min kæreste. Hun svarer, at de lukker om 30 sekunder, så vi kan ikke nå det. Jeg går tilbage til min kæreste og vi finder selv den størrelse hun skal bruge. Vi finder størrelsen og vil købe skoen, men pludselig kommer ekspedienten igen og siger de nu har lukket. Her bliver jeg nødt til at forklare hende, at jeg synes det er underligt de er så opsatte på, at vi skal forlade butikken, når vi er betalende kunder. Forleden dag købte jeg et par sko til 800 kr., vi vil købe sko for 1600 kr. i dag og vi har fire børn i alderen fra 5-13, der også mangler sko til en konfirmation snart. Hun siger, at det ikke er hende, men at hun er ny og har fået besked på at sige de har lukket. Efterfølgende går vi ned af gågaden og kan se at alle har en butiksekspedient, der står ved døren, efter lukketid, og forklarer kunder, der vil ind, at der er lukket, men de lader kunder, der allerede er i butikken handle færdigt i ro og mag. Vi gik derfra målløse over, at en butik, der gerne, går jeg ud fra, vil sælge deres produkter og har ansat sælgere, har så travlt med at bede deres kunder forlade butikken. Vi gik uden så meget som uden et farvel eller se nogen på vej ud af døren. Døren bag os blev dog lukket hurtigt og låst efter os.
Var i Syperdry i dag. Gik 45 min i dametøj afdelingen, på 1. Sal, så ikke en ekspedient. Der kom mindst 10 kunder der op og gik igen. Fortrød vi købte en jakke der, skulle bare have fundet modellen og bestilt den på nettet. Vi ville have købt mere, hvis der havde været personale der oppe.
Der stod 2 personer ved kassen på stue plan.

Resposta da Superdry DK - Aarhus
Mærket er min mands foretrukne og han er nu også blevet rigtig glad for jeres boxer shorts!

Resposta da Superdry DK - Aarhus
Rigtig god service og den bedste ekspedition jeg har fået af Ida. 😁

Resposta da Superdry DK - Aarhus
I jeres butik i Århus er servicen meget dårlig........

Resposta da Superdry DK - Aarhus
Fantastic quality clothing at very affordable prices.
Not to mention, their shipping is fast and easy.

Resposta da Superdry DK - Aarhus
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.