Jeg er virkelig dybt taknemmelig, og rørt over jeres service. Jeg kontakter jer, pga Post Nord !! Den flink og MEGET kompetente medarbejder “ høre “ min frustration, og sætter omgående ind og forhåben... Ver mais
A empresa respondeu
Endnu et godt køb hos Supersellers. Super service og god kvalitet. Måtte vente lidt, da nogle hylder var i restordre, men de dukkede hurtigt op, og Supersellers var i kontakt med mig et par gange unde... Ver mais
A empresa respondeu
En ualmindelig flot behandling i mailkorrespondancen, hvor der blev udvist megen tålmodighed og venlighed (og smileyer) trods det var mig, der havde lavet op til flere fejl i bestillingen. Her ‘tø... Ver mais
A empresa respondeu
Fine varer, fragt meget dyrt. Synes godt faste kunder kunne få rabat på samme vilkår som nye kunder, ville være en god måde at påskønne trofasthed, fremfor internet shopper der drøner rundt efter til... Ver mais
Escrito pela empresa
Vidtskue Vej 12, 7100, Vejle, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Der har været hurtig levering og en godt kundeservise og hjælp på en lille reklamation. Der er bar at vare bliver levret til vores hovedkontor og ikke med det samme på den stede hvor vi har haft brug for, lige som jeg har noteret det til ordre. Ellers så vil jeg gerne give en 5 stjerne.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Jeg havde først fundet et lignende produkt på en anden hjemmeside. Men heldigvis fandt jeg det, som jeg ledte efter hos Supersellers. Prisen var bedre, og de kunne levere hurtigere. Et stort plus i min bog :-)

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Gode bøjler. De bedste der findes. Og kom rimelig hurtig. Strikbøjler skridsikre med gummi. Tak. Jeg har ledt efter dem siden de udgik hos jydsk. Nu er trøjer og alle bluser hængt op . Og jeg er glad.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Jeg bestilte 4x Boxer II salgskurve til min butik, men de gik hurtigt i stykker, da trådene sprang. Supersellers nægter at imødekomme en reklamation eller finde en løsning og påstår, at vi har overbelastet kurvene. Vi har brugt strips, der kan holde, men selv deres direktør fastholder, at vi har udsat kurvene for for meget vægt. Ærligt talt – det er dårlig kundeservice.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Modsat alle andre forventer de ikke at man forgælder sin forretning for udstyre den med kvalitetsinventar

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Små plastdutter til alt for dyr pris men skulle bruge dem.
Synes alt er for dyrt når man er selvstændig

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Jeg blev hurtigt ringet op vedr. aftale om levering. Der var dog fejl ved beslag til min bestilling

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Super service. Kom med gode tilbud da en varer var udsolgt så fik noget bedre til billigere penge. Og vigtigt. Varen kom til tiden. Så kun positivt herfra.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Hurtig og nem ekspedition, når man lige står og mangler noget.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Hjælpsomme folk i telefonen, hurtig levering. Bare super at handle med

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Meget kompetent virksomhed med effektive medarbejdere og behageligt samarbejde.
Troværdige og imødekommende.

Resposta da SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.