Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
- Cassino
- Agência de apostas
- Serviço de apostas
- Vendedor de loteria
- Casino e loja de apostas online
- Vendedor online de apostas desportivas
Informação fornecida por fontes externas variadas
Regler för Facebooksidan: Självklart uppför vi oss här på Svenska Spels Facebooksida. Rasistiska, sexistiska och kränkande kommentarer kommer att plockas bort. Det är inte heller en plats för marknadsföring av länkar och dylikt, så vi förbehåller oss ...
Informações de contato
Norra Hansegatan 17, 621 39, Visby, Suécia
- www.svenskaspel.se
Hopplöst
Jag har gått lite plus, men förlorar många turneringar pga att någon riskerar alla sina marker med J6 off eller liknande och träffar. Det känns väldigt riggat. Appen krashar ofta. Ibland startar den inte alls. Att ta ut pengar är svårt, medans det är väldigt lätt att sätta in pengar. Deras chattbot är sjukt dålig och kundtjänst kommer garanterat att ignorera dig eller förklara varför du inte kan få någon hjälp. Inte ens talsvar på kundtjänst går att förstå vilka menyval man har :D En gotländsk röst listar alternativen. Alternativ 1 tror jag var Teur (?) vad det nu kan vara. Alternativ 2 något annat obegripligt.
Det enda jag gillar är söndags turneringen med 100kr inköp och mystery bounty. Lite kul format, men jag kan så klart inte starta klienten på min PC eftersom de har problem just nu...
Äkligt att staten får hålla på och köra…
Äkligt att staten får hålla på och köra sånt här riggat mök! Rent illa. Så dårligt så hittar inga ord!
Svenska spel är ett stort bluff & mygel…
Svenska spel är ett stort bluff & mygel företag har tyvärr spelat på Eurojackpot & varje gång den blir på mycket pengar i jackpoten så går den till Tyskland varje gång & det finns inte en möjlighet utan ett rent mygel hoppas verkligen att granskas ordentligt man känner sig riktigt grundlurad av dom på pengarna man spelat/spelar för.
Riggat
Känns som att casinot är väldigt riggat, först vinst sen ner till 0kr och när det gäller poker dubbeln så kan det inte vara möjligt att så många gånger när en 3:a dyker upp att få en 2:a jag ger er gärna den sannolikheten. Sååååå många gånger har det hänt så om det vore omvänd så hade jag vunnit jackpot 2-3 gånger vid det här laget…. Bedrövligt
Svenska spel och många med dem
Svenska spel och många med dem, marknadsför sig som casinon.
Skillnaden på ett riktigt casino och ett nätbaserat är, att på riktiga casinon vinner man ibland. Även högt.
Spelsidor som Svenska spel har totalkontroll på hur mycket de kan låta en spelare vinna.
Har de förlorat för mycket kapital på bettingavdelningen under en kväll, ja då tar de igen det på ”casinot”.
Det de kallar casino, men som i själva verket är en ”ventil” för att säkra att bolaget inte går i förlust.
Har de en bra kväll när folk förlorat mycket på betting, ja då kan de öppna upp för lite vinster med ventilen (casinot) för att hålla kvar ”säkra pengar” ifall bettinginkomsterna går dåligt framöver igen.
Vidrigt att ett statligt bolag håller på så. Och att de får, utan att myndigheten som ska ha koll, inte bryr sig alls.
Ja
Det vet väl alla nu som spelar.
Spelinspektionen är ett skämt som bara är ett redskap för staten att säkra skatteintäkter.
SVENSKA SPEL LURAR OSS KUNDER
Ville förlänga ett spel. Men då Sv.spels hemsida är gjord för att LURA sina kunder med otroligt dålig information . Oerhört svårt att korrekt navigera i HUR man kan förlänga/ prenumerera på spel. Denna sida är i paritet med 1177! HEMSK & MISSVISANDE & SKAMLIGT OTYDLIG!
det slutade med at jag hade "prenumererat på 4 lika rader på Eurojackpot /fredagar! Ringde försökte stoppa detta- men fick till Svar att då jag redan hade BETALAT så löper dessa prenumerationer till APRIL med STORA OMKOSTNADER FÖR MIG PGA. att hemsidan är gjord för att LURA OSS KUNDER PÅ PENGAR!
DETTA ÄR SKANDAL! Dessutom undrar jag hur det kommer sig att vinsterna är så få?
FRÅGA: HUR MYCKET PENGAR GÅR TILL STATSKASSAN VARJE VECKA?
Har idag återigen försökt annullera dessa "4 pågående spel" - men det gäller inte i deras REGELVERK!
Hoppas någon granskar Svenska Spels förehavanden.
MW
Usel spelsida
Usel spelsugna. Förvirrande otydlig som gjort för att LURA MIG PÅ PENGAR!
Ringde & bad om hjälp efter att jag misstänkte att jag blivit bluffar då sidan är SÄMRE ÄN TOM 1177. Får ingen hjälp så nu sitter jag med 3 spel samma nr på EUROJACKPOT I 5 V!! SKULLE BARA FORTSÄTTA PRENUMERA PÅ EN RAD- SÅKLART MED SV.SPEL LURAR FOLK GENOM OTYDLIGHET PÅ SIDAN & GER SEDAN ABSOLUT INGEN HJÄLP VID TELEFONKONTAKT MED ATT ANNULERA FELAKTIGT BOKADE SPEL TROTS MITT PÅPEKANDE OM USEL SPELSIDA. MEN DETTA ÄR KANSKE MENONGEN? MAN HAR SATT I SYSTEM ATT LURA OSS KUNDER?
DETTA ÄR SKANDAL & BLUFF/ Bedrägeri?
Mw.
Om Jag vinnner miljoner kommer Jag…
Om Jag vinnner miljoner kommer Jag medvetet spela bort lite för att ge tillbaka
Otroligt otrevlig personal på…
Otroligt otrevlig personal på kundtjänst. Skulle sätta in pengar på spelkontot kl 17:55 till lotto med sista tid för spel kl 18:00 gick inte. Ringde och blev i princip idiotförklarad och ja det fanns täckning på kontot, sedan 18:15 då funkade det. Verkar vara något fel på Svenska spel.
Det är jag Reza Morad
Trots att jag inte har bett om det så…
Trots att jag inte har bett om det så har dom blockat mig från båda deras sajter där dom samtidigt säger att det är 2 skilda bolag.
Jag efterfrågade ett registerdrag och då valde dom att blocka mig. Dom svarade inte heller på mail.
Dom gav mig till slut ett konstigt registerutdrag som är låst som jag inte kan låsa upp utan kod och som är microtext och inget det jag efterfrågade efter. Kundservice kan inte hjälpa mig.
Trodde inte ett statligt bolag fick bete sig så här illa.
Har varit låst en månad och inget svar på mina mail som jag skickat flera ggr. Det kommer bli anmälan på flera fronter.
Aldrig några vinster på Casinot.
Aldrig några vinster på Casinot.
Tro inte på att du ska vinna nästa och nästa gång,det kommer aldrig ske.
En del ggr vinns några 50 öringar,,, komiskt.Du vinner aldrig nåt här!!
Under all kritik när det gäller…
Under all kritik när det gäller slots👎👎 Satsa aldrig mer än 2kr per spinn för du vinner inte en krona och knappt då heller. En mer riggad spelsida får man leta efter. Bedrägeri företag så det skriker om det....
Otroligt riggat
Bedrägeri , casinot är riggat . Du får bara ut en del av det du omsätter , och höjer du insatsen så kommer du aldrig att vinna . Rekommenderas inte . Spela på utländska sidor istället
Det går ju inte spela när man är i…
Det går ju inte spela när man är i Thailam
Uruselt i denna digitala värd
Svenska spel poker
Svenska spel poker. Ha ingen tro på att detta är oskyldigt. Otroliga händer händer frekvent. Prova gärna andra saiter innan ni går all in på denna sida🤢
Mycket dåligt speciellt games global
Mycket dåligt speciellt games global. Bör nog kollas av spelinspektionen. Så riggat
Eran randomizer i poker suger
Eran randomizer i poker är bland det sämsta i världen.
Hur är det ens möjligt att åka dit på turn + river 12 gånger på på en kväll med bästa handen. Jaaa ni kanske skulle uppgradera lite....
Organiserad brottslighet helt öppet
Organiserad brottslighet helt öppet, 100% nitlotter på varje spinn, du vinner inte ens 5 kr det är nitlott på varje dragning.
Kan man köpa en bingolott måste man…
Kan man köpa en bingolott måste man kunna rätta den utan en massa krångel. säljer lotter och får ta emot
en massa klagomål. blir nog ingen försäljning för klubbens del efter nyår.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.