Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Massagepistolen, som jag köpte fr SweHealth för drygt ett år sen, blev obrukbar då en skruv (troligtvis) lossnade inuti pistolen och detta hände strax efter att garantin hade gått ut. Mailade företa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt gick smidigt. Behövde ändra leveransadress, vilket gick bra. Snabbt svar från kundtjänsten. Vi är nöjda med behandlingsstolen, den är jättefin och bekväm att sitta i. Toppen helt enkelt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, desværre havde de sendt det forkerte produkt og produktet jeg skulle have var udgået. Jeg oplevede dog virkelig flot service og fik en meget fin kompensation. Stor ros for deres servi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra produkter med hög kvalitet samt mycket bra service! Bra leverans håller va de lovar mycket nöjd. //Jonas kifleyesus

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza
  2. Fornecedor de Equipamentos para Deficientes
  3. Serviço de Comércio Eletrônico
  4. Atacadista de Equipamentos para Ginástica
  5. Loja de materiais para massagem
  6. Atacado

Storturval av Salongsutrustning,vapoozon,behandlingsbänkar,massagebänkar mm . Vi är grossist av masssageprodukter som bänkpapper,massageverktyg,massageolja,tens apparat mm Vi på Swehealth är experter på rygg- och nackproblem. Vi erbjuder endast kvalitetsprodukter med de bästa garantierna på marknaden. Leverantör av Massagepistol i Sverige https://www.swehealth.se/

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

46 avaliações

Varan motsvarande förväntningarna

Varan motsvarande förväntningarna. Snabb leverans.

29 de novembro de 2025

Resposta de SweHealth

Tack snälla för din recension 😊
Vad roligt att höra att varan motsvarade dina förväntningar och att leveransen gick snabbt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp eller har frågor framöver.

mycket trovärdigt företag

Bra service,snabbleverans,fick välja hur man vill betala
och har fått bra omdömme av tidigare kunder

27 de outubro de 2025

Resposta de SweHealth

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi blir verkligen glada att höra att du upplevde oss som trovärdiga och att både service, leverans och betalningsalternativ motsvarade dina förväntningar.

Tack också för att du lyfter våra tidigare kunders omdömen det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka när du behöver något mer

Vänliga hälsningar
SweHealth

Smidig beställning och leverans

Smidig beställning och leverans. Bra produkt.

25 de outubro de 2025

Tack för ditt omdöme

Vi är glada att höra att beställningen och leveransen gick smidigt och att du är nöjd med produkten.

Varmt välkommen tillbaka

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Produkten verkar bra.

26 de outubro de 2025

Tack för ditt omdöme

Varmt välkommen tillbaka

Skön massapistol

Köpte en massagepistol som var hur skönt somhelst! Och till ett lågt pris, toppen!

13 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med din massagepistol och att den ger skön avslappning

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse

Team SweHealth

Nopea toimitus

Oli nopea toimitus ja hyvin pakattu tuote.

24 de setembro de 2025

Resposta de SweHealth

Kiitos arvostelustasi, olemme iloisia, että olet tyytyväinen, se tekee meidät onnellisiksi.

Snabb leverans.

Snabb leverans.

28 de agosto de 2025

Resposta de SweHealth

Tack för din återkoppling! Vad roligt att höra att leveransen kom fram snabbt och smidigt. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jättefina varor och snabb leverans

jättefina varor och snabb leverans. mycket nöjd

30 de julho de 2025

Resposta de SweHealth

Stort tack för din fina feedback! 🌸 Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med både produkterna och leveransen. Varmt välkommen tillbaka

Snabba och hjälpsamma

Snabba och hjälpsamma

3 de agosto de 2025

Resposta de SweHealth

Tack så mycket för ditt omdöme! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du upplevde oss som snabba och hjälpsamma. Varmt välkommen igen

Allt gick smidigt

30 de julho de 2025

Resposta de SweHealth

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi är glada att allt gick smidigt med leveransen och att du är nöjd med både vår service och behandlingsstolen. Härligt att höra att den känns bekväm och fin. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidigt att beställa och snabb leverans.

Smidigt att beställa och snabb leverans.

27 de junho de 2025

Resposta de SweHealth

Vi är glada att höra att beställningen gick smidigt och att leveransen var snabb - precis som vi vill att det ska vara.

Tack för att du valde Swehealth, och varmt välkommen tillbaka när du behöver något mer

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nöjd både med service och produkter 👌

Tack för bästa service och kvalitet av produkter 👌
Super nöjd🙏

25 de maio de 2025

Resposta de SweHealth

Så roligt att höra – stort tack för dina fina ord! 🙏
Vi är verkligen glada att du är nöjd både med servicen och produkterna. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lätt att använda,liten o smidig

Lätt att använda,liten o smidig. Borde vara bättre beskrivning av de olika programmen.

30 de abril de 2025

Tack för ditt omdöme! 🌟
Vad roligt att du tycker att produkten är lätt att använda och smidig – det uppskattar vi verkligen att du delar med dig av. Tack också för din synpunkt om programbeskrivningen – vi tar det till oss och ser över hur vi kan göra informationen tydligare framöver.

Snabb leverans!

24 de abril de 2025

Tack för ditt omdöme! 😊
Vad kul att du är nöjd med leveransen – vi strävar alltid efter att skicka ut beställningar så snabbt som möjligt.

Välkommen åter när du behöver något mer

Verkligen kundvänlig

Jag kan verkligen rekommendera detta företag. Kontakten med SweHealth gick mycket smidig och deras service var perfekt!

25 de fevereiro de 2025

Resposta de SweHealth

Stort tack för din fina recension! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service. Det betyder mycket för oss att kunna ge en smidig och kundvänlig upplevelse. Välkommen tillbaka när du behöver oss igen

Mycket bra produkter

Mycket bra produkter, bra och snabbt bemötande vid kontakt. Tummen upp!

7 de janeiro de 2025

Resposta de SweHealth

Tack för din återkoppling! Din feedback betyder mycket för oss

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.