Swim & Fun Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig super god service i forbindelse med reklamation på en defekt udendørsbruser, hvor kvittering manglede. Ingen diskusion overhovedet. Ny bruser sendt til hoveddør uden, at det kostede os en øre.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service. Havde et problem med en pool pumpe - så kontaktede dem og de sendte straks et helt nyt sæt. Det blev leveret dagen efter. Højeste anbefaling herfra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har nu haft hjälp av deras fantastiska kundtjänst. Båda gångerna har jag fått den bästa service man kan önska sig. Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lew... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nam Nguyen svarte på min fortvilte henvendelse. Min bassengrobot sluttet å fungere grunnet vann i start/stopp boksen. Proshop som solgte meg roboten henvendte meg videre til Swim & Fun da det var denn... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Day Spa

Escrito pela empresa

Swim & Fun er i dag nordens markedsførende distributører af alt til poolen: poolpakker, vandplejemidler, varmepumper, filtersystemer … m.m. . Virksomheden blev grundlagt i 2006 og tegnes af et meget erfarent team af medarbejdere med mange års brancheerfaring. Det er Swim & Fun’s målsætning altid at være på forkant med udviklingen af nye, prisrigtige og innovative koncepter indenfor havepools. Alle Swim & Fun’s produkter leveres i flot fuldfarvet salgsemballage. Der medfølger altid manualer på alle nordiske sprog.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

49 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bedste og venligste service

Bedste og venligste service. Gør det let og sjovt at have pool med sådan service og hjælp. Tak

24 de junho de 2025

Hejsa,

Tusinde mange tak for din flotte anmeldelse 😊
Det sætter vi meget stor pris på!

Rigtig god sommer 🌞
Med venlig hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Thank you soo much swim & fun

Thank you soo much swim & fun, and especially Nam Nguyen, for all your kindness concerning
problems with our pool robot !!!!
We are soo satisfied!!!
Kerstin & Åke Willander
Sweden

20 de junho de 2025

Hi Kerstin and Åke,

Thank you so much for your wonderful review! ⭐
We're really happy to hear that you're satisfied – and we'll be sure to pass your kind words on to Nam Nguyen. 😊

It means a lot to us that we could help you with your pool robot. Don’t hesitate to reach out again if you need anything.

Enjoy your pool season! 🌞

God service og support

God service og support med udbedring af fejl på varmepumpe.
Vejledning til at udskifte defekt komponent og support i forbindelse med at koble den på wifi.

11 de junho de 2025

Hej Peter,

Tusind mange tak for din anmeldelse! ⭐
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og support – både i forbindelse med fejlafhjælpning og opsætning af WiFi. 😉

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt hjulpet hele vejen.
Tøv endelig ikke med at kontakte os igen, hvis du får brug for mere hjælp.

Rigtig god sommer 🌞

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ham Nam er virkelig vild!

Ham Nam er virkelig vild!
Jeg har kæmpet lidt med min varmepumpe, og været i næsten daglig kontakt med Nam.
Kompetent rådgivning skal man ofte lede længe efter - men ikke her. Wauw!
Jeg fik fremsendt en reservedel jeg manglede og fik vejledning i hvordan jeg skulle skifte den, og da jeg skulle i gang og havde glemt hvordan jeg skulle gøre var Nam der igen, og forklarede tålmodigt hvordan jeg skulle gøre (igen)…
Min varmepumpe virker nu, og et kæmpe tak til Nam!

19 de junho de 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den varmer virkelig! ⭐
Vi er utroligt glade for at høre, at du har fået så kompetent og tålmodig hjælp af Nam, og at varmepumpen nu fungerer som den skal. 😉

Vi sørger selvfølgelig for, at din ros bliver givet videre – den er fuldt fortjent!
Tøv endelig ikke med at kontakte os igen, hvis du får brug for yderligere support. Rigtig god sommer 🌞

Exceptionellt bra

Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lewin. 5 stjärnor för hennes hjälp.
Den senast gången fick jag hjälp av Nam Nguyen. 5 stjärnor till henne också.
Aldrig något problem med dessa.
Synd att inte alla har sådan fin service som swim and fun har.

19 de junho de 2025

Hej Mikael,

Stort tack för din fantastiska recension! ⭐
Vi är så glada över att höra att du fått så bra hjälp av både Jenny Lewin och Nam Nguyen – vi ser till att din fina feedback når fram till dem båda. 😊

Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår kundtjänst.
Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen!

Ha en riktigt skön sommar 🌞

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lätt att komma i kontakt med dem

Lätt att komma i kontakt med dem. Handläggare NAM var snabb, effektiv och hjälpsam.

5 de junho de 2025

Hej Jenny,
Stort tack för din fina recension! 😊
Vi är väldigt glada över att höra att du är nöjd med vår kundservice och att du fick snabb hjälp – det är precis så vi vill att det ska vara. Ha en riktigt skön sommar 😎

Super service

Super service. Fast and polite. Thanks Jenny Lewin.

16 de junho de 2025

Hi Sami,
Thank you so much for your kind review and your feedback!
We’re very happy to hear that you’re satisfied with our customer service and that you received quick help from Jenny. Have a really great summer 😎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt tillmötesgående samt otroligt…

Väldigt tillmötesgående samt otroligt trevligt bemötande, löste problemen utan anmärkning. Alltid super trevligt med bra personal Nam Nguyen på rätt plats.

12 de junho de 2025

Resposta da Swim & Fun

Stort tack för din fina recension! Vi är glada över att höra att du fick ett så trevligt bemötande och att allt blev löst utan anmärkning. Din feedback värmer!

Ha en riktigt fin sommar! ☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god og hurtig service på en fejl…

Super god og hurtig service på en fejl på en robotstøvsuger til pool.
Kunne jeg giver 6 stjerner havde jeg gjort det 😁
Tak Nam Nguyen

10 de junho de 2025

Resposta da Swim & Fun

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og for de “6 stjerner” 😄 Det betyder meget for os at høre, at du fik hurtig og god hjælp med din poolrobot.

Hav en god poolsommer! ☀️😎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ny oplader til poolrobot støvsuger

Havde fået smidt min oplader ud til min poolrobot støvsuger. Fik kontakt til Nam Nguyen hos Swim & Fun, som straks undersøgte, om de havde een liggende. Det havde de og den blev sendt kvit og frit til mig. Fantastisk go’ service fra Nam og Swim & Fun’s side. Kan helt klart anbefales og bruger dem gerne igen.

28 de maio de 2025

Resposta da Swim & Fun

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre! Det er aldrig sjovt at stå og mangle en oplader, især i poolsæsonen, så vi er glade for, at Nam hurtigt kunne finde en og få den sendt afsted til dig uden bøvl.

God poolsommer! ☀️🏖️

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Tusen takk.
Mvh Ole Bjørn

4 de junho de 2025

Resposta da Swim & Fun

Tusen takk for de hyggelige ordene. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og er glade for at du er fornøyd med servicen 😊

Med vennlig hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lyn hurtig og god service af teknikeren…

Lyn hurtig og god service af teknikeren Nam Nguyen . Der bare fixede et nyt internet kort til vores varmepumpe 🙏

30 de maio de 2025

Resposta da Swim & Fun

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik hurtig og god service fra Nam 😊.

Hav en god sommer! ☀️🏖️🌊

Mycket bra service

Mycket bra service. Even om jag strulade till och tok lång tid att hitta kvitto. Så löste Nam detta på et perfekt sett. Verkligen en riktig service mind.

30 de maio de 2025

Resposta da Swim & Fun

Tack för din fina feedback, den betyder mycket för oss!

Hoppas du får en riktigt skön sommar ☀️

Vänliga och professionella

Vänliga och professionella. Jag fick hjälp direkt och fick skickat en reservdel som jag tappat bort.

20 de maio de 2025

Resposta da Swim & Fun

Tack för dina fina ord. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med reservdelen du saknade.

Det betyder mycket för oss att du uppskattade vår service. Vi finns här om du behöver hjälp igen i framtiden.

Varma hälsningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick problem med en flow sensor och…

Jag fick problem med en flow sensor och dels fanns det bra video på nätet och dels svarade Nam Nguyen direkt när jag ringde och jag fick snabbt svar på mina frågor och hjälp att upprätta ett reklamationsärende som togs om hand direkt och reservdelen skickades.

Stort plus att man svarar i telefon

9 de maio de 2025

Resposta da Swim & Fun

Tack för din positiva recension. Vi är glada att Nam kunde hjälpa dig med flödessensorn och reklamationsärendet.

Vi uppskattar din feedback och finns här om du skulle behöva hjälp igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og hurtig respons på…

Fantastisk service og hurtig respons på en reklamation over en strømforsyning.
Det kunne på ingen måde gøres hurtigere og bedre end den service og ombytning jeg fik her.
Stor ros herfra.

12 de maio de 2025

Resposta da Swim & Fun

Tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os!🌟
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med strømforsyningen 😊.

Tak for de venlige ord!

Venlig hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I had the pleasure of shopping at this…

I had the pleasure of shopping at this store and I am extremely impressed with their customer service. The responses to my messages were lightning fast, which is rare these days. Every question and concern I had was addressed with the utmost care and professionalism.

The customer service team not only responded quickly but also offered specific and helpful solutions, making the entire shopping process incredibly pleasant and hassle-free. Thanks to their dedication and attention to customer needs, I will definitely be returning to this store and recommending it to others.

Thank you very much for the excellent service and I wish you continued success!

12 de maio de 2025

Resposta da Swim & Fun

Thank you so much for taking time to share your thoughtful review! Your kind words about our customer service team truly mean the world to us.

We're thrilled that you found our response times to be excellent and that our team was able to address all your questions and concerns with the care and professionalism you deserve. We truly appreciate your support and trust in our business.

The Swim & Fun team

Rask og profesjonell hjelp

Rask og profesjonell hjelp

Dyktig og høflig kundeveileder i
Nam Nguyen

Anbefales

6 de maio de 2025

Resposta da Swim & Fun

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi setter stor pris på de fine ordene og er glade for å høre at du fikk rask og profesjonell hjelp av Nam. Han gjør en stor innsats for kundene våre – og det er flott å se det bli lagt merke til!

Mange hilsner fra Swim & Fun-teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg manglede et par dele til montering…

Jeg manglede et par dele til montering af min Swim & Fun 12kw varmepumpe. Nam i kundeservice hjalp mig hurtigt igennem så jeg kunne hente de dele jeg manglede samme dag og få varme på poolen.
Stor ros herfra for en professionel service!

2 de maio de 2025

Resposta da Swim & Fun

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for at høre, at Nam kunne hjælpe dig hurtigt, så du fik gang i poolvarmen samme dag. Det betyder meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding – tak.

Hilsner

top company excellent service

top company excellent service. fantastic availability. in the future always swim&fun! thanks you are fantastic.
I wrote the truth. In Italy I have never seen such a serious company. I had the pleasure of speaking with Nam Nguyen who was kind and helpful, he answered all my questions. I will buy swim&fun again!

2 de maio de 2025

Resposta da Swim & Fun

Thank you so much for your kind words! It means a lot to us.

Team Swim & Fun

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais