Veja o que dizem as avaliações
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Sydbank i Viborg. Super kundevenlig service, og en helt fantastisk bankrådgiver, som virkelig tog sig tid og var hjælpsom hele vejen igennem. Alle medarbe... Ver mais
Banken og rådgiveren Nadia Vase… Banken og rådgiveren Nadia Vase overholder ikke lovgivningen. Selvom der er fastsat et minimumsbeløb som man har ret til, overfører de penge fra min lønkonto til en f... Ver mais
Hold dig væk fra Sydbank Banken er ved at sortere almindelige småsparere og pensionister fra, de er kun interesseret i "store" kunder og erhvervskunder. Som favoritkunde betaler du 50 kr. om månede... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Sydbank er en af Danmarks største banker med ca. 2.150 medarbejdere og ca. 60 danske filialer samt 3 i Tyskland. Hovedsædet ligger i Aabenraa. Sydbank er en fullservice-bank, der dækker stort set alle økonomiske behov for både private og erhvervsvirksomheder.
Informações de contato
Peberlyk 4, 6200, Aabenraa, Dinamarca
- 70 10 78 79
- kundeservice@sydbank.dk
- www.sydbank.dk
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Utroligt dårlig rådgivning og…
Utroligt dårlig rådgivning og personale
Lover guld og grønne skove
Lover guld og grønne skove, for at få kunder ind i butikken for derefter at løbe fra hvad de har lovet. Vi søgte vores muligheder for et boliglån og blev forhåndsgodkendt til at købe for 2,2 mio. Da der så var skrevet under kunne det lige pludselig ikke lade sig gøre alligevel. Nu har vi spildt alles tid, både vores men ikke mindst mæglere og sælgers tid!! PINLIGT!! Hold jer fra dem, virkelige inkompetente og uprofessionelle rådgivere!
Forfærdelig service
Dåligt
Hvis du nogensinde har tænkt: “Hvordan kan en bank gøre mit liv mere besværligt end nødvendigt?” – så er Sydbank svaret.
Skjulte gebyrer? Selvfølgelig. Dårlig service? Naturligvis. Ubehøvlet personale? Det er nærmest en del af deres brand.
I sommers stod jeg i Italien og skulle betale mit hotel – og hvad sker der? Betalingen bliver blokeret. Ikke én gang. Ikke to gange. Men tre gange. Så der stod jeg, uden tag over hovedet, mens jeg sad i telefonkø i en time. Da jeg ENDELIG kommer igennem, får jeg at vide, at jeg skal skynde mig, fordi medarbejderen havde et møde (!). Fantastisk timing.
Løsningen? Betal 100 kr for at hæve min egen grænse, så jeg kan bruge mine egne penge. Efter hotellet tænkte jeg, at jeg i det mindste kunne nyde en øl… men nej – BAM – kortet spærret igen. Endnu en telefonkø. Endnu en forklaring. Endnu 100 kr. Det føles ærlig talt mere som en mafia end en bank.
Hver gang man ringer, bliver man mødt med en slags passiv-aggressiv “vi må se, om vi kan hjælpe dig” – som om det er en luksus at få lov til at bruge sine egne penge.
Og da jeg forsøgte at lukke min konto? Pludselig opstod der “tekniske problemer”. Sjovt nok dukkede der også et gebyr op lige bagefter, så jeg stadig ikke kunne lukke den. Perfekt system.
Man bliver konstant spurgt om, hvad man skal bruge sine egne penge til, som om man skal forsvare sig selv foran en domstol.
Konklusion: Hvis du kan, så undgå Sydbank. Medmindre du elsker gebyrer, ventetid og følelsen af at blive modarbejdet af din egen bank.
Banken og rådgiveren Nadia Vase…
Banken og rådgiveren Nadia Vase…
Banken og rådgiveren Nadia Vase overholder ikke lovgivningen. Selvom der er fastsat et minimumsbeløb som man har ret til, overfører de penge fra min lønkonto til en fælles og gammel budgetkonto som jeg havde med min ex hustru. Denne er i underskud og selvom disputsen mellem hende og jeg ikke er afgjort i skifteretten endnu, så dækker jeg åbenbart for underskuddet på kontoen. Derudover således at jeg ikke har penge til husleje, mad og andre nødvendige udgifter. Det er helt vildt grænseoverskridende. Min rådgiver Nadia Vase udøver ulovlig praksis på området og på trods af flere henvendelser og at jeg samtidigt har gjort hende opmærksom på lovgivningen, bryder hun den alligevel. Det er et absurd foretagende
Vedr Vest Jyskbank nu Al-Sydbank
Vedr Vest Jyskbank nu Al-Sydbank. Samme CVR nummer.
Vores oplevelse med denne bank har desværre været meget dårlig.
For lidt over 6 måneder siden kontaktede vi banken for at høre, hvad vi kunne låne for i forbindelse med boligkøb. Rådgiveren gav os et beløb, og ud fra det gik vi videre i processen og skrev under på et helt nyt rækkehus – endda til en pris der lå ca. 100.000 kr. under det beløb, vi havde fået oplyst. Senere viste det sig så, at det alligevel ikke kunne lade sig gøre. Det var både pinligt og frustrerende, fordi vi i princippet havde spildt både ejendomsmæglerens tid og vores egen.
Efterfølgende ringede jeg til banken for at høre, hvad der ville ske, hvis vi flyttede alt til en anden bank. Den medarbejder jeg talte med, var faktisk rigtig flink og foreslog, at vi startede en ny dialog med en ny rådgiver, så vi kunne starte på en frisk. Desværre kunne vi ikke få ham.
Vi fik så en ny rådgiver, som i starten virkede venlig. Men lige så snart det kom frem, at vi var i gang med at skifte bank, fordi vi syntes de var for dyre, dårlig kundeservice og overholder ikke de aftaler som bliver aftalt, ændrede tonen sig. Hun begyndte flere gange at skrive, at der snart ville komme gebyrer på vores konti. Jeg forklarede hende tydeligt, at vi allerede havde bedt Nordea om at stå for bankskiftet, og at vi ikke kunne fremskynde processen yderligere.
Alligevel blev det nævnt flere gange, at der snart kom gebyrer. På et tidspunkt måtte jeg direkte bede hende om at stoppe med at skrive det i næsten hver anden besked. Hun sagde, at det bare var for at gøre os opmærksomme på det – men det føltes ærligt talt mere som en trussel end som service.
Derudover oplevede vi også flere gange, at hun selv satte deadlines for, hvornår hun ville vende tilbage med tal og beregninger, men de blev ikke overholdt. Vi sad og ventede på svar, og der skete først noget 1-2 dage efter den deadline hun selv havde foreslået. Det gjorde hele processen endnu mere frustrerende.
Jeg har fuld forståelse for, at banker har regler og gebyrer. Men måden det hele blev håndteret på, og den manglende overholdelse af aftaler, gjorde oplevelsen rigtig dårlig.
Jeg kan derfor med sikkerhed sige, at vi aldrig kommer tilbage til den bank igen. Havde vi fået en ordentlig og professionel afslutning, kunne det måske have været anderledes – men efter den behandling er tilliden væk.
Udover dette så har de ikke styr på en skid. Ringede og spurgte kundeservice hvad det kostede og flytte min aktier de sagde 0 kr også skrev jeg en besked i netbank for at få det bekræftet og få så afvise det koster x antal kr.
En god bank 🏦
Alle medarbejderne i banken er rare, imødekommende og får én til at føle sig velkommen fra start. Klart en bank, jeg varmt kan anbefale!
Kan ikke stole på dem
Filialchef forsvinder 2 uger efter man har indgået en aftale med ham.
Aftalen blev ikke holdt og vi fik trukket begge vores lønudbetalinger 14 dage efter. Ved henvendelse fik man svaret "han er ikke længere i banken " Han havde da været der i 10 år. Dette skete i 2020 og har forsøgt at få en god afslutning på en gæld som mest er opstået i forbindelse med at jeg blev opereret invalid på Privathospital og ikke kan arbejde så søgte og fik gældssanering som jeg måtte opgive efter store regninger og tilbagebetaling af folkepension x 2, så udnyttede Sydbank dette med at indsende et krav på 3 fiktive konto'er som er oprettet til sagen.
Jeg forstår ikke at mennesker kan være så onde og forfølge nogen på den måde. Vi mistede bilen til Sydbank så har første år betalt over kr 100.000,- af min folkepension.b
Dårlig service og svær at komme igennem
Har ellers altid været en meget tilfreds kunde i Sydbank og har tidligere altid fået en virkelig god personlig betjening specielt af de rådgivere jeg har haft l længere tid og specielt i min tidligere afdeling i Køge.
Efter at være flyttet til Kgs Nytorv afdelingen og efter de er blevet til Al-Sydbank er det blevet krop umuligt at komme i kontakt med nogen, der ligges beskeder men bliver ikke ringet tilbage, og når man endelig kommer i kontakt så er det en ikke særlig høflig eller god service.
Hvis det ikke var så besværligt at skifte bank, så havde vi skifte
Sydbank har nok en af de meste elendige…
Sydbank har nok en af de meste elendige kundeservicer og mange af deres med arbejder er ikke for kloge eller services mindet lad være og bliv kunde hos dem
Jeg er lidt usikker på hvad bankens…
Jeg er lidt usikker på hvad bankens virke overhoved er.
De vil ikke:
Have indestående 2 mio
Have mit huslån
Låne penge
Tage imod penge
Tillade at jeg bruger mine penge
Undskyld men hvad er det egenligt banken rent faktisk KAN tilbyde?
Likvider: De melder ud at de vil give nærmest 0% i rente, flyttes derved til en anden bank
Huslån: De melder ud at de anser huset for insolvent fordi der er forurening på grunden, som rense op ligesom alle andre i storkbh. Jeg vil aldrig kunne trække mine penge ud, med en friværdi på 4 mio!
Lån: Jeg beder om at låne 200.000 i virksomhed. Det vil de ikke. Jeg har 4 mio i friværdi i huset og to store elbiler købt kontant, men det er ikke godt nok da mine penge nu står i anden bank - og ‘jeg bruger mere end jeg tjener’. Jeg må altså ikke bruge mine penge, som står i en anden bank?
Tage imod penge: Der bliver kørt hetz på en når man aflevere virksomhedens mønter
Tillade jeg bruger mine penge: Virksomheden må ikke benytte sit betalingskort til mere end 200.000/mdr, og der er en spærre på bankoverførsler så man aldrig kan fortage store køb over 100.000. Reelt set har jeg masser af penge, som de ikke vil tillade jeg køber mine varer for pga. spærre de ikke vil forhøje. Til nød kan jeg MÅSKE ringe hver gang og bede dem øge grænsen, med gebyr som følge
Hvis i lige vil opridse HVAD i kan, så ville det lette opgaven lidt
Hvad skal jeg sige
Der er ansat "bankrådgiver" i Viborg…
Der er ansat "bankrådgiver" i Viborg som ikke kender lovgivning ang tavshedspligt af personlige oplysninger.
Høje begyrer, dårlige apps, ligegyldig service
Høje begyrer og skifter rådgiver som vinden blæser. Enormt begrænset apps og muligheder.
Er yderst skuffet
Er yderst skuffet ,
Jeg har ikke haft et hævekort i over 4 uger da dao åbenbart ikke har evner til at levere breve og det er hvad det er, men! At betale et årsgebyr for et produkt man ikke har tilgængelig, snakkede så med banken igår og de første så beløbet tilbage med aftale om de kunne trække det når jeg fik mit kort , de har så trykket det igen i dag og har stadig ikke produktet som jeg BETALER GEBYR FOR!! Så min konklusion må være at de er hammerne ligeglade med deres private kunder! Tag lige den med i begagen vis i overvejer at skifte til Sydbank, har haft konto ved dem i 20 år! Og så det den behandling man får.
Det gaar ned ad bakke for SYDBANK
Jeg har haft en konto i SYDBANK siden jeg blev foedt (den gang Vejle Bank). Her paa det sidste havde jeg brug for at omlaegge/genbestille mit haevekort som blev sendt med DHL; at Sydbank bruger DHL er en rigtiog daarlig ide. Der er ingen service og posten bliver vaek.
Derudover maatte jeg betale ekstra 18.58 $ i gebyr.
Men hvorom alting er jeg ringede her til morgen for at besti;lle et nyt kort og faa det sendt til en anden adresse hvor jeg ved det vil blive leveret.
Det kunne der ikke blive tale om.
Damen og jeg blev "enige" om at jeg venter med at bestille nyt kort naar jeg er hjemme og kan modtage det ( ikke fordi det noedvendigvis vil hjaelpe noget m.h.t DHL.)
Saa ved slutningen af samtalen bad jeg "damen" om at gentage hendes navn saa jeg kunne lave reference til samtalen senere. DET VILLE HUN IKKE OPGIVE. !
Jeg har aldrig i mit liv oplevet en mere traeg vrangvillig og uprofessionel kontakt TIL NOGEN anden bank eller forretning, for den sags skyld, !
Jeg har altid gennem aarene kunne kontakte en kundemedarbejder eller 2 som jeg kendte; men det er passe' GOD HELP SYDBANK !
Gebyr gribbene har nu også fundet en redeplads hos Coop bank.
Det virker som om, at Coop bank, efter salget til Sydbank A/S, har fået et nyt medlem i bankernes gebyr gribbe rede.
En straks overførsel, tirsdag 30.09.25 klokken 22.55, finder banken passende, at give en valørdato, torsdag 02.10.25.
Altså mere end 24 timer efter overførslen har fundet sted.
Dermed kan man tilskrive, både provision og renter, da overførslen skulle anvendes til BS betalinger, onsdag den 01.10.25.
Det månedlige gebyr, som for længst er indført, er åbenbart for lidt, til at mætte bankens sultne mund.
Velkommen i gebyr gribbenes usmagelige klub, Coop bank.
Har skiftet SYDBANK ud efter 30 år hos…
Har skiftet SYDBANK ud efter 30 år hos dem. Jeg har overholdt ALLE aftaler. Aldrig skydt en krone! Jeg skulle have nyt huslån og bliver udsat for en ung medarbejder der forlanger, skift af forsikringsselskab, flytning af en pension til sydbank. Fast rente som jeg ALDRIG har haft! Utrolig dårlig service. Farvel og tak. Fik ny bank på et øjeblik ved første henvendelse.
Elendig bank/“service”
Talte med banken ( medarbejder ) d 19/11/25
Og her to mdr efter- samt utallige besøg i banken ( for at finde medarbejderen -uden held -og de er ellers kun tre )
HAR DE STADIG IKKE GIDET SVARE !!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.