Veja o que dizem as avaliações
Det her ville have været en 5-stjernet anmeldelse hvis ikke det var for en irriterende detalje... Jeg indleverede 2 stort set ens Singer Inspiration symaskiner til reparation. Tilbuddet om at de under... Ver mais
Virkelig god service. Jeg ringede op til de hyggelige folk i biksen, da jeg var i tvivl om nogle nåle jeg havde bestilt til en maskine jeg ikke kendte nåletypen til. De sad to sammen der kunne svare p... Ver mais
Jeg fik en fantastisk service, ikke bare én gang, men hver gang jeg ringede med spørgsmål til kontor og værksted. De gjorde det lettere for mig, når jeg skulle bestille deres varer over nettet, og de... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og de tre detail-butikker er lokalkendte butikker der har eksisteret på samme adresse i mere end 45 år. Vort mål er at sælge den højeste kvalitet til de bedste priser men samtidig yde den bedste service.
Informações de contato
Amagerbrogade 96, 2300, København S, Dinamarca
- shop@symaskinexperten.dk
- www.symaskinexperten.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det var altså kun nogle spoler🙄
Kæmpe STOR tak for hjælpen med køb af…
Kæmpe STOR tak for hjælpen med køb af blindsting maskine og for at i sendte afsted med lynets hast.
I er fantastiske ♥️
Dejlig hurtig levering.
Super hjælpsomme
Super hjælpsomme, hurtig ekspedition og gode råd over telefonen når man skal bestille til levering.
Super god kundeservice
Efter bestilling blev jeg kontaktet, da der var vanskeligheder med levering af antallet. Dejligt med proaktiv kundeservice!
Hurtig og korrekt levering
Stort udvalg og hurtig levering
Da jeg midt i et projekt kom til at ødelægge min overlockerfod, var jeg så heldig at finde symaskineXperten, som heldigvis havde overlockerfødder til min symaskine. Levering var som lovet, og jeg nåede lige akkurat at blive færdig med min projekt inden det skulle gives.
Rigtig god oplevelse, og jeg vil formentlig handle hos symaskineXperten fremadrettet, når jeg mangler ting til mine projekter.
Glad for min vare og den kom hurtigt
Grundig og professionel hjælp
Jeg bestilte en trykfod online og byttede den efterfølgende. Selvom der var travlt i butikken, tog ekspedienten sig god tid til at afprøve den trykfod, jeg havde med, og sikre, at jeg fik den rigtige model til min Janome symaskine. Jeg satte stor pris på den grundige og professionelle hjælp.
Altid god service 👍😃
Super service, hurtig levering, de er meget imødekommende, blev ringet op kort efter bestillingen for at give mig noget info. Kan anbefales at handle der. Tak
Havde hvad jeg skulle bruge til en…
Havde hvad jeg skulle bruge til en gammel symaskine
İsmail B
Flot indpakning og hurtig levering, alt var som det skulle være
Tak for alt.
Super service at man kan ringe til dem…
Super service at man kan ringe til dem og dem man taler med har svar og vide om det de sælger.
God hjemmeside med original del nr så…
God hjemmeside med original del nr så det var nemt at bestille det jeg skulle bruge.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.