Jeg lider af tandlægeskræk og har derfor tidligere forsømt løbende kontroller hos andre tandlæger. Hos jer føler jeg mig tryg og mødt både fagligt og menneskeligt og jeg har nu fået lavet alt de... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft tandlæge her i over 5 år og altid oplevet faglig og hjælpsom behandling, især da jeg har særligt følsomme tænder.
A empresa respondeu
Godt at Hala var til stede forrige gang jeg var på klinikken for at få lavet almindelig eftersyn. Den ny tandplejer var ikke til at kommunikere med, så jeg undlod eftersyn og tandrensning og var ved... Ver mais
A empresa respondeu
Tandlægerne Kildegårds Plads - særlig fokus på skånsomme og smertefrie behandlinger samt ekspertise i kosmetiske behandlinger. Top moderne klinik med alt i digitalt udstyr : Din sikkerhed for en effektiv behandling af højeste kvalitet i de mest ustressede og rolige omgivelser
Kildegårds Plads 1, 2820, Gentofte, Dinamarca

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
Jeg er kommet hos Tandlægerne på Kildegårdsplads i mange år og er altid blevet mødt med fineste service og en rar og tryg atmosfære. Det faglige niveau er tårnhøjt og jeg anbefaler med glæde stedet til andre. At der er parkering lige om hjørnet er et ekstra plus.

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
Hos jer føler jeg mig tryg og mødt både fagligt og menneskeligt og jeg har nu fået lavet alt det som jeg skulle have fået lavet for længst.
Nu kan jeg trygt komme til løbende kontroller fremover, hvilket er en kæmpe lettelse!

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
Meget behagelig og professionel behandling med gode forklaringer undervejs der giver tryghed og til at stole på!

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
Der er en fin opmærksomhed på hvad der bliver vigtigt for dig udefra de udfordringer du har. Og det har betydet meget for mig at blive set udefra den angst jeg har. Og det er nu lykkedes.
Jeg har også lært at det er vigtigt at jeg selv giver udtryk for hvad der er vigtigt for mig

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
Kan godt anbefaler denne klinik! Jeg er meget tilfreds. Især med min tandlæge Hala Christensen.

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
Jeg har valgt at skifte tandlæge til tandlægerne på Kildegårds plads hvilket var et svært valg idet jeg har tandlægeskræk.
Jeg har nu været på Kildegårds Plads x 1 til kontrol og diagnose og de henviste mig til klinik i Lyngby til panoramarøntgen idet de ikke selv har røntgenydstyr, hvilket jeg ikke vidste på forhånd.
Jeg har nu i 1,5 md. ringet til klinikken i Lyngby for at få en tid til røntgen, de har intet har modtaget fra tandlægerne Kildegårds Plads. Efter flere opringninger til tandlægerne Kildegårds Plads viser det sig, at de har glemt at sende henvisning til tandlægerne i Lyngby der skulle tage røntgenfoto
Jeg er d.d. blevet ringet op af tandlægerne i Lyngby der nu gar modtaget henvisning og de tilbyder mig en tid til diagnose, samt behandlingsplan og videre forløb.
Jeg forstår intet jeg skal ikke have en ny diagnose ej heller behandlingsplan, blot en grundig tandrensning.
Så min konklusion er:
I skal ikke kontakte Tandlægerne Kildegårds Plads, det bliver kun til en ekstra regning samt en masse tid med opklaring og rykkere for glemte henvisninger med ukorrekte henvisningsdiagnioer til andre tandlæger idet de ikke selv kan klare opgaven.

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
Havde min ‘gamle’ mor til læge, da jeg opdager, at hun har knækket flere tænder.
Ringer fluks til klinikken, der skaffer os tid samme dag til undersøgelse, plan og prisoverslag. Helt fantastisk service og venligt personale.

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
This is a wonderful dentist office. Both dentist are superb. I am very afraid of dentist but they are very patient with me. They take their time with me and talk to me while working on my teeth. I have never been happier to have them. I still hate going to the dentist but come out a happy child. ❤️

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
Anbefales - faglig høj standard og god service

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
Great staff and wonderful service. 😍

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
Kompetent og særdeles venlig og hjælpsom behandling

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
Altid god, professionel og kompetent behandling.
Kan varmt anbefales.

Resposta da Tandlægerne Kildegårds Plads
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.