Fantastisk, søde, omsorgsfulde og meget nærværende. Føler mig så tryg mens behandlingerne er i gang. Alle oppe på klinikken er så imødekommende og gode ved en.
Veja o que dizem as avaliações
Smertefri tandrensning for første gang i mit liv. Mine tænder er meget følsomme og isner. Men for første gang oplevede jeg at være hos tandlægen uden det gjorde ondt tilmed blev jeg mødt af et utrolig... Ver mais
Fik taget røntgen af tidligere behandlet paradentose/betændelse. på selve kæbe knogle, som sad under tænderne. Gik smadder godt og der var ingen ny p. Så der skal fortsættes hjemme med GUM tand... Ver mais
Reda og hans klinikassistent er et formidabelt team. Kompetente, varme og humoristiske. Det er en fornøjelse at være i deres hænder. Kan stærkt anbefales.
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos Tandklinikken v. Stine Elkjær, tandlæge ved søerne i København, kan du altid være sikker på, at vi benytter det bedste og nyeste tandlægeudstyr på klinikken. Det betyder, du kan blive behandlet hurtigt og effektivt. Ydermere kan det moderne tandlægeudstyr være med til at give en næsten smertefri behandling.
Informações de contato
Åboulevard 7, 2 th, 1635, København V, Dinamarca
- +45 35 35 75 68
- klinik@tandklinikelkjaer.dk
- www.tandklinikelkjaer.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Når man har tandlæge skræk er Stine en…
Når man har tandlæge skræk er Stine en fantastisk tandlæge som lytter til dine behov og man føler sig tryg.
Kan virkelig anbefale hende.
Utrolig god, professionel og venlig oplevelse
Bare en utrolig god, professionel og venlig oplevelse
Altid god stemning
Altid god stemning, som hjælper når tandlæge besøget godt kan være udfordrende for mig
Sød og professionel behandling!
Sød og professionel behandling!
*****
Altid god behandling og god forklaring
Altid god behandling og god forklaring. Gode til akut tider.
5 kæmpe stjerner❤️
Altid en kæmpe fornøjelse,at komme til tandlægen❤️De yder den bedste service og er så søde og dygtige🤪
Stine var nærværende og grundig
Super tandlæge som man ikke kan sætte…
Super tandlæge som man ikke kan sætte en finger på.
Altid venlig og topprofessionel…
Altid venlig og topprofessionel behandling i behagelige ramme. Ingen tandlægeskræk her 😊
Venlig og meget kompetent behandling
Venlig og meget kompetent behandling. Jeg er tryg ved at lade klinikken varetage min tandsundhed.
Man er virkelig i gode og trygge hænder…
Man er virkelig i gode og trygge hænder hos Stine. Hendes omsorgsfulde og venlige væsen skaber en rar atmosfære. Man føler sig altid velkommen og mødt med et smil. Det er tydeligt, at hun brænder for sit arbejde og ønsker det bedste for alle. Hendes positive energi smitter af på alle omkring hende.
De gør tandlægebesøget til en god oplevelse
Man får altid en virkelig god service hos tandlægerne. Meget behagelige og dygtige tandlæger. Kan helt klart anbefales, hvis du søger en god tandlæge
Kan anbefales
Fantastisk service, behandling og god stemning.
Virkelig dygtige
Virkelig dygtige, tålmodige og behagelige tandlæger og assistenter :)
Har haft tandlæge hos Stine Elkjær i 20…
Har haft tandlæge hos Stine Elkjær i 20 år og har altid fået den bedste professionelle behandling af alle tandlæger og klinikassistenter.
Superfin behandling
Rigtig god behandling altid en fornøjelse at komme hos jer
Palle og Lene
Opmærksom og professionel behandling
Jeg er meget glad for at have fået Reda som min tandlæge. Han er opmærksom og lyttende og giver klar og tydelig information om alt i forløbet, er venlig og får en til at føle sig tryg.
Altid en positiv oplevelse
Altid en positiv oplevelse. Alle er virkelig søde og hjælpsomme
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.