Jeg havde en virkelig skuffende oplevelse med tandblegning her. Første behandling den 5. januar gav kun et minimalt resultat, men det accepterede jeg, da jeg fik at vide, at effekten vill... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har fået lavet tandblegning hos Gül et par gange nu. Jeg plejer at have tandlægeskræk, men hos hende føler jeg mig altid tryg og i gode hænder. Hun er rolig og professionel og forklarer alt unde... Ver mais
Den bedste investering nogensinde! Mine tænder blev 10 toner lysere. Hollywood smile for vildt! Fantastisk service og man er i trygge hænder og omgivelser. Jeg har anbefalet dette sted til alle mine v... Ver mais
Medarbejderen var meget proffesionel, han havde også gjort det i 10 år. Rigtigt fint resultat, jeg er meget glad for det. Efter en behandling anbefalede han en efterfølgende blegning og han havde så r... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Du kan få dit flotte smil tilbage med en professionel tandblegning. Vi foretager altid en skånsom og effektiv behandling. Du ser resultatet med det samme og er altid garanteret mindst 4 toner lysere tænder. Dine tænder og tandkød lider ingen skade, da hele vores blegningsproces er udviklet af de dygtigste tandlæger indenfor feltet.
Informações de contato
Ole Suhrs Gade 15, 1354, København K, Dinamarca
- klinik@tandpleje-gruppen.dk
- www.tandpleje-gruppen.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super resultat
Super resultat. Fik 2 behandlinger. Meget professionelt behandling. Bliver tjekket kontinuerligt under behandlingen. God kommunikation med firmaet
Ikke tilfredsstillende resultat
Jeg synes desværre ikke at resultatet er specielt tydeligt efter en tandblegning hos tandpleje-gruppen. Her på 9. dagen efter behandlingen er det gullige på tænderne synligt igen - på trods af at jeg til dato har afholdt mig fra alt det anbefalede. Straks efter behandlingen fik jeg at vide af tandlægen at jeg skulle komme igen til efterbehandling om 3 måneder for det fulde resultat. Det er ret utilfredsstillende at give 1600kr for noget, som ikke giver resultater nu og her, men som man skal vente i yderligere 3 måneder - og give ekstra 800kr. for at få et endeligt resultat på. Derudover var selve behandlingen ret ubehagelig, og jeg havde meget ondt i tænderne/tandkødet resten af dagen. Så ondt at jeg hverken spiste, talte eller kyssede min kæreste. Og behandlingen hos Tandpleje-gruppen skulle efter sigende være “skånsom” ift. andre tandblegningsbehandlinger. Jeg har fået bleget tænder før, uden at det gjorde så ondt efterfølgende.
Derudover er klinikken ret lille og nusset, og minder mere om et kollegieværelse. Alt dette taget i betragtning så bliver min anmeldelse desværre kun 2 stjerner. Måske vender jeg tilbage og får efterbehandlingen om 3 måneder - så kan det være at min holdning ændrer sig. Men for nu har det ikke været et tilfredsstillende resultat.
Super god oplevelse.
Jeg har i dag fået bleget mine tænder hos Tandpleje-Gruppen, og jeg er så lykkelig for resultatet. Mine tænder blev 8 nuancer hvidere, og det var sådan en fin oplevelse. Super sød kvinde, der tog imod mig og udførte behandlingen.
Tak for et rigtigt godt besøg hos jer
Tak for et rigtigt godt besøg hos jer, meget kompetent medarbejder der har gjort et flot arbejde ved mine tænder, bestemt ikke sidste gang jeg besøger jer.
Mvh Jesper Vøhlert
Rigtigt fin service
Rigtigt fin service. Personalet var flink og forklarede hele forløbet. Jeg troede ikke at jeg ville kunne se et resultat, da jeg altid har haft gule tænder. Jeg er glad for resultatet. Ved godt jeg ikke får Hollywood hvide tænder. Det har taget det værste og de er ikke så gule mere. Ser frem til en efter behandling om 3 måneder. Så er godt tilfreds 😁 jeg tør smile nu 😉
Lige ud af landevejen
Lige ud af landevejen. 3 kontrol i løbet af blegningen. Havde ingen anelse om hvor gule mine tænder var😳😅 De blev ikke kun 4 trin lysere, men 7!!!
Kan anbefales.
Fremragende service
Fremragende service
Alt var Tip-Top På Plads
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Fantastisk resultat og god service. Kommer helt sikkert igen.
Virkelig godt resultat
Virkelig godt resultat , kan klart anbefales. Mine tænder blev helt 10 nuancer lysere. Imødekommende behandler.
Teeth barely any whiter
The treatment was alright and the practitioner was friendly. However, they claim to give you a guarantee of achieving at least 4 shades brighter teeth which they did not meet in my case.
After my treatment I told the practitioner that my teeth are barely lighter. He agreed and said that within 3 months I could get a treatment again, possibly for 50% of the price. But I did not get more information on this and how to claim it.
That brings me to the point: what do they mean by having a guaranteed service? In my case the guarantee was not met, I talked about it with the practitioner right after the treatment and wrote them twice and they never answered me.
In my opinion if the guarantee something they should keep that promise and offer a second treatment for free. Otherwise don’t guarantee it.
Verdict:
- teeth barely any whiter
- they offer a guarantee but in my personal experience that was a lie
Virkelig godt oplevelse
Virkelig godt oplevelse. Resultatet bedre end forventet . Kan klart anbefales
Virkelig god service og havde slet ik…
Virkelig god service og havde slet ik forventet det her resultat kan klart anbefales!! Super gode!!
Bedre end forventet
Bedre end forventet, er virkelig tilfreds.
Virkelig imødekommende behandler, der går går meget op i at man er tilfreds. Giver min bedste anbefalinger
Meget tilfreds med resultatet!
Jeg er super tilfreds med behandlingen
Jeg er super tilfreds med behandlingen. Kan kun anbefales!
super tandblegning
Rigtig venligt personale, med prof. Vejledning. Er super glad for resultatet af mine tænder!! Kan klart anbefales.
tandblegning
Anbefaler herved tandblegning - Ole Suhrs gade Klinik.Proffesionel beh.Flot resultat med det samme. Rimelig pris
Fantastisk resultat!
Fantastisk resultat og god service, kan klart anbefales! Specielt til den billige pris!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.