Tandplejecentret Avaliações 118

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig professionel håndtering fra start til slut - Marta, som tog imod mit opkald og fik skaffet mig en hurtig tid senere på dagen, til Irene og Carina som i samarbejde fik løst mit dentale-proble... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var meget grundigt eftersyn, hvor tidligere problemer med tandkødet mm blev kontrolleret og jeg fik løbende information om fremgangsmåde og hvormeget tandkødet var blevet siden sidst. Der blev og... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Dentista

Informação fornecida por fontes externas variadas

Velkommen hos Tandplejecentret i Sorø – en klinik hvor vi står for kvalitet og et højt fagligt niveau samtidig med at vi sætter vores patienter i centrum. Målet er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling med de bedste materialer, den nyeste viden og det mest avancerede udstyr. Og så vil vi gerne give dig en god oplevelse med at komme hos os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Virkelig god service

Virkelig god service! Ikke kun fordi de sagde jeg havde flotte tænder.

11 de março de 2026

Kære dig
Tak for de fem fine stjerner. Det betyder meget for os at høre du er glad for vores gode service. Tak for dit smil

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev taget super godt imod til mit…

Blev taget super godt imod til mit første besøg☺️
Der blev lyttet til hvad jeg sagde og vist hensyn, så tusinde tak for det❤️

11 de março de 2026

Kære Berit
Tak for dine søde ord og 5 flotte stjerner.
Vi er glade for dit første besøg var en god oplevelse. Vi lægger stor vægt på at vores patienter føler sig trygge og godt behandlet, så vi er meget glade for at høre at det netop var det som du oplevede. Vi ses næste gang :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En meget behagelig oplevelse hos en…

En meget behagelig oplevelse hos en meget kompetent tandplejer, og en virkelig fair pris.

4 de março de 2026

Kære Lone
Tusind tak for din flotte anmeldelse, og de pænde ord om vores tandplejer. Vi gør os umage hver dag for at skabe gode oplevelser for vores patienter, så din feedback betyder meget for os

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik trukket en visdomstand ud

Fik trukket en visdomstand ud. De er så søde og imødekommende! Og opgaven blev professionelt udført

27 de fevereiro de 2026

Kære Thomas
Tak for dine 5 stjerner og de pæne ord om både personale og behandlingen. Det betyder meget for os at høre, at du har været tilfreds med dit besøg på klinikken. Vi sætter stor pris på din feedback :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

"Min tandplejer" Annica er simpelthen…

"Min tandplejer" Annica er simpelthen den mest empatiske - og dog grundige tandplejer, jeg nogensinde har været i stolen hos. Kommer aldrig til at elske at gå til tandlæge, men på Tandplejecentret bliver man mødt af den bedste vibe - en kultur skabt af tidligere ejer - tandlæge Kasper Slavensky. Min bedste anbefaling til hele holdet!!

23 de fevereiro de 2026

Kære Jannie
Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner, det betyder meget for os. Og vi sørger selvfølgelig for at give rosen videre til Annica, hun bliver så glad :)
Vi er også helt enige i, at en god kultur gør en stor forskel i hverdagen. Og bare rolig - den "tidligere ejer" Kasper er her stadig som klinik ejer, han har ikke fået lov at slippe endnu, så den gode vibe deler han stadig med os ;)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastiske og sødt personale

Helt fantastiske og sødt personale. Skulle til Annika tandplejer. Hun er så sød, og forsigtigt /betænksom. Og da det var første gang kom tandlægen lige ind og sagde hej🙂

18 de fevereiro de 2026

Kære Charlotte
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vores mål er altid, at vores patienter føler sig godt taget imod og godt behandlet.
Vi glæder os til at ses igen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid super søde og behagelige

Altid super søde og behagelige. Det er en fornøjelse at gå til tandlæge

13 de fevereiro de 2026

Kære Anne-Mette
Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på du tog dig tid til at dele den

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid søde og så behagelige at komme…

Altid søde og så behagelige at komme hos🥰

15 de janeiro de 2026

Kære Shila
Tusind tak for din fine anmeldelse og din tillid til os. Vi er meget glade for du vil dele din gode oplevelse. Tak for fordi du tog dig tid til at skrive her

God modtagelse

God modtagelse
Fin behandling af en glad nynnende tandlæge som gerne forklare forløbet så det er til at forstå.

8 de janeiro de 2026

Kære Bjarne
Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre du har haft en god oplevelse hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele den

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og afslappet atmosfære.

God og afslappet atmosfære med dygtige medarbejdere.

14 de novembro de 2025

Kære dig
Mange tak for din 5- stjernede anmeldelse og de pæne ord. Det betyder meget for os at høre, du har haft en god oplevelse hos os - det er præcis det vi håber at give vores patienter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man bliver altid mødt med et smil og…

Man bliver altid mødt med et smil og godt humør når man ankommer. De er utrolig venlig og meget professionel. De giver sig tid, til os der har tandlæge skræk, så men får ro.
Annica er jeg inde hos, og hende søde smil og den tid hun giver mig, ved at sige, hvad hun skal til at gøre, giver jeg ro, så jeg kan slappe af, i stedet for ryste og spænde i hele min krop
pga. skrækken.
jeg kan varmt anbefale klinikken, også for andre der har tandlæge skræk, personalet ved, hvordan vi skal tages og giver sig ekstra tid til os.
Kasper(klinikejeren) og Camillas (klinikadministrator) humør bør alle møde, kan kan ikke undgå selv, at blive smittet af deres humør.

6 de novembro de 2025

Kære Manumservice
Tusind tak for din utrolig flotte og hjertevarme anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til, at dele din oplevelse så detaljeret.
Vi er meget glade for at høre, at du har følt dig taget godt imod af hele teamet. For os er det vigtigt, at vores patienter føler sig trygge, lyttet til og godt behandlet fra start til slut.
Dine ord betyder meget for os alle sammen, og vi er meget taknemmelige for at du vil dele din oplevelse :)

Alt er godt.

24 de setembro de 2025

Kære Anine
Tusind tak for de 5 stjerner, det gør os meget glade at høre du har været tilfreds med dit besøg hos os.

Tandlægeskræk er nu fortid

Det er i dag anden gang jeg er der og servicen er stadig helt i top...
Man bliver mødt med smil ved receptionen, hentet af en super sød tandlæge assistent/hjælper eller hvad de hedder? 🤔
Bliver vist ind til endnu en fantastisk tandlæge, der er professionel og fuld af forståelse og empati...

Efter 35 år med tandlægeskræk er jeg endelig HELT TRYG når jeg skal kigges i munden og kan tage afsted alene, helt uden en at holde i hånden... 😊

17 de setembro de 2025

Kære Pernille
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og for de mange pæne ord om både tandlægen og resten af teamet. Det gør os virkelig glade at læse.
Vi sætter stor pris på din positive anmeldelse, det betyder meget for hele teamet at høre at vores indsats bliver værsat, og at du har haft en god oplevelse hos os. Og vi låner altid en hånd hvis der alligevel skulle blive behov for det :)
Tak fordi du ville dele

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig god oplevelse hos Kasper og…

En rigtig god oplevelse hos Kasper og Cathrine. Kan klart anbefales!

15 de setembro de 2025

Kære Nanna
Mange tak for de 5 stjerner og din feecback. Det glæder os at høre du har haft en god oplevelse med Kasper og Cathrine.
Beklager vores sene svar

God oplevelse

Jeg er ny hos Tandplejecentret. Zahraa var virkelig eminent til at forklare hvad der skulle ske hele vejen igennem. Gode anbefalinger fra mig.

27 de agosto de 2025

Kære Ulla
Tak for din flotte anmeldelse og for de store ord.
Det glæder os, at du har haft en så god oplevelse, med en af vores dygtige tandlæger. Zahraa er meget glad for at kunne hjælpe dig . Og vi glæder os til dit næste besøg.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt perfekt og no judgement efter ikke…

Alt perfekt og no judgement efter ikke har været til tandlæge i lang tid ;)

27 de agosto de 2025

Kære Tayfun
Tak for din anmeldelse og 5 flotte stjerner.
For os er det vigtigt at du føler dig tryg - uanset hvornår dit sidste besøg var. Tak fordi du deler din oplevelse!

Jeg glæder mig altid…

Jeg glæder mig altid til at skulle til tandlæge. De får det altid til, at virke så naturligt og hyggeligt.
De bedste anbefalinger herfra

18 de agosto de 2025

Kære Dorte
Tak for din flotte anmeldelse og 5 flotte stjerner.
Vi bliver så glade af, at læse dine ord <3 At du glæder dig til at komme til tandlægen, er den største ros, vi kan få. Det betyder meget, at vi lykkes med at få et besøg til at føles både hyggeligt og naturligt.
Mange hilsener fra os hos Tandplejecentret Sorø

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais