Tasamsterdam

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leider muss man ja einen Stern geben, um überhaupt eine Bewertung abzugeben. Ansonsten null Sterne. Die Qualität der Ware ist unterirdische Chinaproduktion und hat nichts mit dem Bild auf der Website... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolut billiger Chinamist, riecht extrem nach Chemie und schon beim Auspacken war der Reißverschluss kaputt. Das Zurücksenden ist gar nicht mal so einfach, es ist wohl Masche, unzufriedene Käufer ü... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ich bin sehr zufrieden. Die Lieferung ging schneller als erwartet. Das Päckchen kam zwar unerwartet aus China und nicht wie erwartet aus Amsterdam, aber die Tasche ist dafür toll und sauber verarbeite... Ver mais

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dropshipping

Dropshipping. Erg jammer. Tasje is op zich leuk maar had er niet meer dan 15 euro voor over gehad gezien de kwaliteit. Zijn echt oplichters.

29 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ordinaire dropshippers, Chinese rommel!

Na héél lang wachten kreeg ik een naar plastic stinkende, gedeukte tas uit China. Ordinaire dropshippers zijn het! Ik zag mijn tas voor minder dan de helft op de site van Ali. Beetje fancy foto's erbij, dan lijkt het nog wat.... TOT je je pakje ontvangt...

24 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is een dropshipper....

Het is een dropshipper..... bestelt uit jouw naam bij de grote chinese webgigant en rekent je 3x de prijs.
"Vegan" tassen klopt wel...... zeer goedkoop en stinkend plastic :(.

23 de dezembro de 2020

Waardeloze Chinese rommel

Waardeloze Chinese rommel! Dit komt rechtstreeks van Wish of Ali Express (Staat ook gewoon in de voorwaarden....) . Ik herkende die vuilniszak-verpakkingen meteen! Kwaliteit is drama net als die levertijd van 2maanden. Koop hier niet!

22 de dezembro de 2020

plastic uit China

Na lang wachten een pakje uit China ontvangen met een plasticachtigetas erin, zonder bestelbon of retourformulier of dergelijke.
Ik voel me danig in de zak gezet.
Voor 50eur heb ik een tas van belabberde kwaliteit. De websitz is misleidend en dit ruikt naar oplichterij.

21 de dezembro de 2020

dont ever get close

horrible brand. they all look fancy and good on their website and their instagram account but they are sent from China in almost 4 weeks and claiming they are sustainable and "Amsterdam-based". They are scams and this is fraud. I filed a complaint about them on the government website for fraud already.

8 de dezembro de 2020

Don’t waste your money!

Don’t waste your money! Handmade, with a touch of Italy but in reality shipped from China. You can find the same bags on AliExpress but a lot cheaper.

10 de novembro de 2020

ZEER ontevreden

tassen zijn van zeer slechte kwaliteit en kwamen kapot bij ons bezorgd. Ook hele belabberde service en reageren niet/nauwelijks op mails. Verder geen telefoonnummer of ander contact gegeven mogelijk. Tassen nu al 5 weken geleden terug gestuurd en nog steeds geen geld terug gekregen.Overall zeer ontevreden over dit bedrijf.

26 de outubro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit en service!

Zelf heb ik een tas besteld en was het binnen 5 werkdagen aangekomen. De tas ziet er goed uit en ik gebruik het nu bijna dagelijks. Ik ben tevreden over de kwaliteit en de service!

15 de outubro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden met mijn aankoop

Zeer tevreden met mijn aankoop. Ik heb de tas gekocht voor mijn vriendin. Artikel werd binnen 5 werkdagen geleverd en kwaliteit voelt hoogstaand uit.

Ook een leuk Tas Amsterdam kaartje erbij :)

15 de outubro de 2020

Oplichting. Dropshipping.

Belachelijk. Pure oplichting. De tassen komen regelrecht uit China, handmade cruelty free vegan leather from italy is dus al een leugen (oftewel plastic). Daarnaast zouden de tassen dus cruelty free zijn, dat lijkt mij ook geen gepaste uitspraak. Daarnaast reageren ze slecht, duurt het lang voordat de retour is behandeld en moet je overal zelf achteraan mailen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De tassen komen regelrecht van Ali…

De tassen komen regelrecht van Ali Express. Op hun instagram staat: handmade bags with a touch of Italy, hier is dus niets van waar. Ze doen alsof hun producten heel erg afgeprijsd zijn en verkopen de tasjes dan voor ongeveer 40€ per stuk, terwijl je ze voor 10€ zelf uit China kunt laten komen. De kwaliteit is belachelijk en lijkt absoluut niet op wat op hun website en instagram staat. Daarnaast moest ik ook 3 keer mailen en 2(!!!) weken wachten voordat ik het geld van mijn retour zending terug kreeg.

DROPSHIPPING

Oplichterij!
Je kan exact dezelfde kopen op AliExpress alleen voor veel goedkoper. Kwaliteit is slecht en met 'Vegan Leather' bedoelen ze PLASTIC. Dit verklaart ook de lange levertijd en shipment vanuit China. Wanneer je hem terug wilt sturen duurt het ook weken voordat je je geld terug hebt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Je kunt hem beter op Ali-Express halen…

Je kunt hem beter op Ali-Express halen voor €15. Is preciès hetzelfde. En het feit dat het leer ‘vegan’ is betekent gewoon dat het geen echt leer is maar plastic haha. Dus zeker geen vegan leer kwaliteit. Er staat ook op de website dat het rechtstreeks ‘from our warehouse in Asia’ wordt verzonden. Dus, net Ali-Express maar voor veeeeel meer geld. Er is niks ‘Amsterdams’ aan dit merk. Ze hebben er geen fysieke winkel en al hun producten komen gewoon rechtstreeks uit Azië. Ze hebben gewoon een mooie website gebouwd en lokken je met het de Amsterdamse kwaliteit & het Italiaanse vegan leer. Op zich wel slimme marketing truc, maar zonde van je geld als je het hier koopt.

28 de setembro de 2020

Dropshipping

Dropshipping! Product lijkt niet op de foto, is van erg lage kwaliteit, en wordt rechtstreeks door een ander bedrijf uit China gestuurd (terwijl op de site wordt gesproken over handgemaakte tasjes uit Italië). Retourneren is ook onnodig moeilijk en duur gemaakt!!

21 de setembro de 2020