Team Kappers Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas ondanks dat er echt een plekje vrijgemaakt werd Maar helaas Ben ik niks tevreden met het kapsel Duidelijk laten zien en vervolgens word het gegooid op mis communicatie Gelukkig mijn h... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Om 11.00 een afspraak, even na 11.00 uur werd er het volgende tegen me gezegd: degene die mij zou knippen was even de auto wegbrengen, ivm pech...Mij werd verzocht even een rondje te maken. Gek to... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ontzettend slechte ervaring bij Team Kappers in Kampen. Helaas kon de kapster niet knippen, knipte ook amper. Aaide het haar met de schaar. Dat wat geknipt was is scheef. Alle drie mijn dochters gekni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een heel fijne ervaring met Team Kappers in Stadspoort-Ede. En wel vanuit een ander oogpunt : ik mocht bij Esther een "herenmodel" zijn op 15 oktober j.l. Een echte "win-win-win"-situatie : Esther le... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cabeleireiro Unisex

Informação fornecida por fontes externas variadas

Kies je look, wij doen de rest! Wij werken zonder afspraak en zijn vaak open op zondag en in de avonduren.

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

138 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

32 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als je een luisterend oor wil en naar…

Als je een luisterend oor wil en naar buiten gaan met een prachtig kapsel moet je bij team kappers amsterdam West zijn
Altijd zeer goed geholpen door ricardo respectvol, vriendelijk en zeer veel verstand van kleuren
Ik vertrouw hem 100%en ga altijd met een fantastisch kleur en een grote glimlach op mijn weg.....
Voor mij nooit meer een andere kapper 💗

23 de fevereiro de 2022

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Ik kwam thuis met geel haar nadat ik om een balayage vroeg. Toen ik nog beter keek waren ze grote plukken haar vergeten zowel boven als onder. Daarnaast was de verf van zeer slechte kwaliteit. Plakken huid kwamen los na de behandeling. Het heeft mij erg veel geld en tijd (1,5 jaar) gekost om mijn haar weer normaal te krijgen door de beschadiging. Na meerdere keren contact opgenomen te hebben weigeren ze mijn geld terug te geven. De optie die ik toen kreeg was dat ze mijn haar opnieuw wilde doen, nu begrijp je natuurlijk wel dat je na zo’n slechte ervaring niet opnieuw je haar wil laten doen en gewoon je geld terug wil.

4 de janeiro de 2022

Na 40 min wachten nog niet aan de beurt ondanks afspraak

Ik ga regelmatig naar team kappers Zaandam en was meestal wel tevreden. Vandaag echter was ik ondanks een afspraak na 40 min wachten in de verfwalm nog steeds niet aan de beurt. Ik snap dat iedereen ineens massaal naar de kapper gaat vanwege (dreigende) coronabeperkingen. Maar toch niet handig om je agenda zo vol te boeken en zeker niet om zoveel personen met geverfde hoofden tegelijk in een ruimte te zetten. Ik hield het echt niet meer vol in die verflucht en ben dus ongeknipt vertrokken.

27 de novembro de 2021

fijne vriendelijke kapsalon

hele fijne rustige schone kapsalon met lieve medewerkers heel aardig bij binnenkomst
ben heel fijn geknipt en gaven ook advies tussen door
ik kom zeker terug

24 de novembro de 2021

Team kappers goverwelle

Normaliter ben ik erg tevreden over deze kapsalon. Het is dan ook ruim 3 jaar mijn vaste salon geweest. Maar na de laatste behandeling ben ik ontzettend ontevreden. Ik laat het altijd blonderen. Er werd gezegd je kan het alle kanten opdragen zonder je uitgroei te zien. Nou dit is niet het geval, zoals in de foto's te zien is. Ook is het in laagjes geknipt. Wat een spijt heb ik hiervan het is gewoon ronduit lelijk geknipt, alsof een kind met een kinderschaartje aan de slag is gegaan. De rechterkant van mijn hoofd is netjes geknipt, maar aan de linkerkant is het zo raar geknipt het lijkt net of ik allemaal dode punten heb. Het springt alle kanten op! Als ik het vast wil doen valt de gehele voorkant eruit, niet 1 plukje. Vervolgens bel ik om mijn verhaal te doen. Word er opgenomen door een bijdehand iemand die zegt kan er niet weer 1cm aanknippen. Ik ben niet dom dat snap ik zelf ook nog wel, maar je fouten erkennen is blijkbaar te veel gevraagd bij deze salon. Ik ga hier nooit meer heen! Bijna 200 euro uitgegeven voor deze behandeling komt nog eens 40 euro bij om het enigsinds te laten fixen bij een andere salon. Slechtse service ooit!

1 de novembro de 2021

Verschrikkelojk

Verschrikkelojk! Dit was eerst Yes kappers een fijne kapper, nu Team kappers mijn haar werd niet gewassen, want de kapster knipte liever droog, model geknipt niet wat ik bedoelde, uiteindelijk werd duidelijk wat ik bedoelde, mijn haar werd nog niet gewassen, want kapster zei voelt schoon aan, ik vroeg of ze wilde wassen omdat ik niet losse haartjes in huis wilde, waarop ze stelde dat ze wel even met fohn erdoor wou blazen.
De kapster wilde gewoon snel andere klant helpen, omdat ze van de baas waarschijnelijk zoveel mogelijk klanten moet doen in korte tijd! Kop koffie/thee was er niet, maar mocht wel de rekening zo snel mogelijk betalen! Nou team kappers Ridderkerk, ik kom NOOIT meer!

29 de agosto de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Om 5 uur nog snel een online afspraak…

Om 5 uur nog snel een online afspraak kunnen maken voor half 6 in Vlaardingen centrum om vervolgens voor een dichte deur te staan, volgens de website zijn ze tot 18.00u geopend maar dit klopt dus helaas niet altijd

2 de agosto de 2021

Heel slecht

Afgelopen week is mijn zus geweest naar team kappers (goverwelle) en vroeg om een half lange bob tot op de schouders maar kreeg het 10 tot 15 cm korter geknipt en kort opgeschoren vanachteren. Het was ook ontzettend scheef geknipt en zijn hierna terug geweest, toen is het beter geknopt maar alsnog hoe kan je het zo verpesten...

20 de julho de 2021

Zeker niet nog een keer

Mijn dochter(14) wilde een leuke kleur blauw, dus grote zus afspraak gemaakt in Hoogvliet als verrassing voor haar verjaardag. Was prima werd er gezegd. Kind heeft vanaf 1 uur tot sluitingstijd in de zaak gezeten,resultaat: kleur heeft op stukken niet goed gepakt waardoor het meer groen dan blauw is, nek oren voorhoofd zit onder de verf wat er niet af gaat, shirt helemaal verpest want onder de verf. Niet te zien dat er geknipt is. Waardeloos en dat voor 230 euro.

5 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absoluut geen aanrader!! …

Net mijn haar gepermanent en het ziet er niet uit. Lijkt net of ik met een wafeltang mijn haar heb gedaan er zit geen Krul in. Heb dit direct aangegeven maar kreeg het ene vage verhaal na het andere. Mevrouw zag wel een Krul daarna moest ik even 2 weken aankijken want dan zou die Krul vanzelf komen. Mijn haar is echt verpest!!! Dit was mijn eerste ervaring bij team kappers 😑

29 de abril de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik en mijn man zijn super tevreden team…

Ik en mijn man zijn super tevreden team kappers Nieuwegein. Ondanks de Corona en het dragen van mondkapjes zijn we vriendelijk ontvangen. Ivm slechthorendheid werd ik super goed behandeld door diegene die mij geknipt heeft. Als ze iets wilde zeggen keek ze me eerst aan, praatte duidelijk en langzaam. Voor mij en mijn man een pluim. Goed geknipt, geadviseerd en service

7 de março de 2021

Simpel kapsel totaal verknipt

Afgelopen zaterdag geweest, alles gebeurt snel en de meeste basic dingen zoals conditioner bij lang haar gebruiken ze niet als je er geen toeslag voor betaald. Sowieso al erg slecht, want goedkoop zijn ze niet en met alle toeslagen al helemaal niet.
Knip week ronduit slecht, verzoek was een strakke rechte lijn, het is zo geknipt dat het lijkt of ze muizen er aan gegeten hebben.
Vandaag terug geweest, enige optie is bijknippen daar of tegoedbon.
Voor mij geen optie aangezien ik nooit meer terug ga. Heel slecht

15 de julho de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Personeel van de Teamkapers Nieuwegein veroorzaakt brandgevaar voor bezoekers en bewoners City Plaza

Personeel van de Teamkapers Nieuwegein (City Plaza) rookt dagelijks sigaretten in en om de expeditieruimte (Schakelstede onder een flat met 50 wooneenheden).
Dit terwijl er een bord hangt dat roken verboden is bij de vrachtwagens vanwege u raadt het al brandgevaar. De peuken worden soms zelfs gedoofd aan de vrachtwagens. De peuken worden gedumpt in de afvalcontainer voor papier van het restaurant Shabu naast de expeditieruimte. Teamkappers doet niets met de klachten hierover.

19 de junho de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Laatste keer dat ik hier geweest ben

Ik denk dat mijn haar door een stagiaire /leerling werd geknipt. Wel voor een gewone prijs. Van een kant is mijn haar langer dan van de andere kant, sommige plukjes steken eruit. Er werd niet eens koffie of thee aangeboden en de hele behandeling werd er niets tegen mij gezegd.
Het wassen van het haar duurde 10 seconden ( er werd shampoo op mijn haar gedaan en twee kring bewegingen). Ik heb spijt dat ik mijn haar geknipt heb!

7 de abril de 2017

Esta empresa é sua?