Tele-Hå Radio TV Avaliações 11

2. Loja de Eletrônicos
  3. Loja de home theaters
  4. Loja de aparelhos de som
  5. Loja de Televisão

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi är ett av Sveriges mest kompletta företag inom Audio/Video/Hemmabio/HiFi och installation. Tele-Hå grundades för 60 år sedan och rätt produkt för rätt behov är vårt motto.

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

11 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Aldrig igen

Beställde en tv där Bring var leverantör. Denna leverans strulade två gånger innan den tredje gången dök upp ca 3 veckor försenad. Jag påbörjar en reklamation via tele-hå gentemot Bring på leveransen då det är helt orimligt att jag ska behöva betala frakt på 650kr. Plus en kompensation då man fått sitta och vänta hemma två gånger utan någon info på varan. Det hela slutar med att jag inte ens får tillbaka en summa som motsvarar frakten och ingen kompensation som jag krävde. Personal på tele-hå har absolut varit trevliga, men det hjälper inte i en situation där man gör en reklamation och känns inte som att dem bryr sig för att säkerställa en nöjd kund. Det är deras ansvar att se till att deras leverantörer sköter sig. Annars får de helt enkelt sluta använda dem. Fick inte heller någon förklaring på varför pengarna tillbaka var så pass låg i motsvarighet till frakt och varan. Är så besviken.

23 de dezembro de 2025

Bra service

Bra service, trevlig personal..Skickade så snabbt det bara gick..

15 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra priser och snabb leverans

Beställde en soundbar föra veckan fick den väldig snabbt, proffsigt paketerad och en bra slant billigare än andra ställen och har än så länge inga problem med den. Så jag har bara bra att säga om dom.

2 de dezembro de 2024

Best in Clas 2024 TV, Radio & Ljud

Fantastisk support utöver det vanliga. Skickade förfrågan i natt på lördag och strax efter 09:00 ringer Jesper. Kom som en stor överraskning. Fick mycket proffsigt förklaring på mina tekniska frågor samt utförligt bakgrundsmaterial. TV branschen idag är extrem svår. Marginaler ngt snäva och det som skiljer de som kan och de som vilja bara sälja är markant. TELE-HÅ har förstått att kunder idag sätter just teknisk kunnande som kritisk framgångsfaktor vid val av sin utrustning. Samtalet tog bra stund och jag är fortfarande i chock då har inte räknat med att det fortfarande finns företag som kan sin bransch och har lång erfarenhet av det man säljer och vad som är viktigt. Akta Er för oseriösa säljare från diverse kedjor som inte begriper sig på det man säljer i detalj även om det finns ngn i deras giga organisationer som har kunskap. Rekommenderar företaget och beundrar firmas ledning. Då vet jag var jag ska handla framöver!

26 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra priser och mycket bra kundservice

Är riktigt nöjd med kundupplevelsen. Var inne och köpte en skivspelare nyligen och fick hjälp att välja rätt efter diskussion. Nästa gång jag behöver något ljud eller bild relaterat kommer jag gå hit framför andra ställen. De ligger bra i pris också

9 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa affären för inköp av audio-produkter, utan tvekan!

Den klart mest kvalitativa affären i Göteborg när det kommer till HiFi och allt vad det inbegriper. Köpte mitt ljudsystem där för 30 år sedan och håller än idag, nu dags för en viss uppgradering så ingen tvekan att det är hit jag vänder mig igen. Hur serviceinriktade som helst, ger support på mail utan att jag ens köpt ngt ännu och ger råd och tips. Tidigare omdömen ställer jag mig frågande till då det varken är snobbigt eller dålig attityd i bemötandet. Att betalningar strular via Klarna kanske man ska ta med Klarna ist som inte varit kända de senaste åren för att funka problemfritt vilket även deras VD medgivit. Som sagt, toppbetyg vid inköp i butik då det är det enda jag gör då jag vill uppleva ljud och känsla innan köp och de har den bästa lösningen även där. Finns skäl att butiken funnits där x antal decennier och det visar de tydligt varför.

26 de março de 2024

Otroligt struligt

Otroligt struligt, far med osanna uppgifter om när leverans ska ske, haft hur mycket mejl och telefonsamtal utan att något sker, fick till slut mina saker efter 2 månader, betalningen via Klarna strulade dem också med fick att jag skulle betala det ena för det andra eftersom det levererats, men jag hade beställt det som paket. Ingen kompensation för dröjsmål och den frustration som de orsakat, De skyller på sina leverantörer men fick besked att varorna skickats och det tar ca 1-2 dgr, tog som sagt 2 månade r då de inte skickats. Personal skriver om allt möjligt annat och bortförklaringar, som att det snarare är synd om dem har inte ett professionellt kundbemötande. Kommer aldrig köpa något mer hos dem. Rekommenderar ingen annan göra det heller!

13 de janeiro de 2024

Värdelös affär

Värdelös affär, luriga, opålitliga, hånande sviniga säljare som fjäskar för en om man lägger stora pengar på något och går med på att bli lurad, de är fulla med fördomar och fattar egentligen absolut ingenting på kundens behov, pretentiösa snobbar, kundtjänsten är obefintlig en gång att varorna har passerat deras dörr, en affär att undvika överhuvudtaget. De har lurat mig på pengar en gång i tiden och ångrar än idag att jag inte stämde de. Ett ställe att undvika överhuvudtaget! Gör dig själv en tjänst och gå någon annanstans!

14 de março de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.