Ask og Tennegaardens Køkken Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanvittig god smagsoplevelse. Drikkevarerne var også perfekt passet til. Man kunne mærke en sand kærlighedserklæring til hver tilberedning. Tak for det, Allan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ualmindelig god behandling fra start til slut. Vi er blevet noget nær båret gennem svære beslutninger, om at opnå det bedste for vore gæster samt os selv. Maden er udsøgt, yderst velsmagende og vi fi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kæreste og jeg har fejret hans fødselsdag med tapas fra ASK, og det var en fantastisk oplevelse. Rigtig lækre små anretninger, der både er anrette flot og smager helt igennem fantastisk. Dertil de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Buffet
  2. Restaurante takeaway
  3. Restaurante

Escrito pela empresa

Ask og Tennegaardens køkken er et moderne og innovativt køkken, der leverer eksklusiv mad ud af huset; både til private og erhvervslivet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Vanvittig god smagsoplevelse

Vanvittig god smagsoplevelse. Drikkevarerne var også perfekt passet til.
Man kunne mærke en sand kærlighedserklæring til hver tilberedning.
Tak for det, Allan.

14 de fevereiro de 2026

Helt utrolig Private Dining middag

Helt utrolig Private Dining middag. Gourmet mad parret med lækre vine, som mundede ud i en helstøbt, luksuriøs oplevelse. Ingen tvivl om at der var lagt masser af tid og overvejelser i middagen. Det var forkælelse på et andet plan.

14 de fevereiro de 2026

De varmeste anbefalinger

Hermed vores varmeste anbefalinger efter nu 2 bryllupsfester med hhv 110 og 60 gæster
Kompetent, personligt og professionelt samarbejde. Flot og indbydende præsentation af maden og en smagsoplevelse helt i top.
Det bliver helt sikkert ikke vores sidste oplevelse med stedet!

12 de julho de 2025

Vores varmeste anbefalinger

Vores varmeste anbefalinger:
Vi bestilte buffet til 9 pers til en familiefrokost. Vi var ude i sidste øjeblik, så mange af de steder, vi kontaktede, var fuldt bookede. Det var der ikke noget af hos Ask og Tennegaardens Køkken.
Helt ærligt var Ask og Tennegaardens Køkken ikke vores første valg og vores forventninger var ikke høje. Men det blev så absolut gjort til skamme. Vi fik utrolig lækker mad anrettet smukt på pæne, hvide porcelænsfade. Alt smagte fantastisk - råvarer af høj kvalitet trådte tydeligt frem. Også det hjemmebagte brød var på restaurant-niveau. Vi fik meget ros af vores gæster og shinede i det hele taget som værter ;-) Det er ikke sidste gang, vi benytter Ask og Tennegardens køkken.

23 de novembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig dejlig mad

Rigtig dejlig mad i fine og generøse anretninger.
Noget tungt at bære (meget porcelæn) og returnere igen.
Meget flinkt og hjælpsomt personale og god service ved udlevering og aflevering.

18 de outubro de 2024

En udsøgt fornøjelse ♥️

Kan man kun give 5 stjerner? De fortjener mindst 25 stjerner - gerne mere!

Vi fik en helt fantastisk 3 retters menu til vores bryllup med 55 gæster! ...og tog også deres vin menu med til maden.
Alt var udsøgt fantastisk, det var en fryd for øjet, så smukt anrettet! Det smagte helt fantastisk! Det hele var perfekt tilberedt, og vinene var perfekt tilpasset menuen♥️
Derudover var kunderservicen helt i top, søde rare mennesker, dejlig stemning.
Man kan ikke ønske sig et bedre sted at bestille sin mad. Tusind tak.

5 de outubro de 2024

Mega lækker mad

Mega lækker mad! Vi fik 4 af de vegetariske retter og de smagte virkelig godt, var flot anrettede og der var rigelig med mad på fadene. ASK får mine varmeste anbefalinger.

1 de setembro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais