Uitgebreide urinetest besteld, bestaande uit 3 teststrips. Netjes en vlot geleverd. Uit 1e test bleek dat er veel te veel rode en witte bloedcellen voorkwamen id urine. Daags erna zelfde resultaa... Ver mais
duidelijke werkbare site. Bij telefonisch contact beleefd adequaat en ter zake kundig personeel, snelle en discrete levering. Zelfs na klacht over post.nl wat TJZ niet verantwoordelijk voor is beloof... Ver mais
netjes bezorgd, een puntje van kritiek, er stond bij dat ik bij ontvangst voor het pakketje moest tekenen, echter stond het pakketje aan de voordeur en tekenen was volgens de bezorger niet nodig. Ik... Ver mais
Op de website van Testjezelf.nu wordt gezegd voor 21:30 besteld wordt je bestelling de volgende dag bezorgd. Helaas is dit niet geval op Donderdag voor 21:30 besteld, pas de volgende week dinsdag ge... Ver mais
Informação fornecida por fontes externas variadas
Consumenten kunnen terecht bij iedere apotheker of de betere drogist (o.a. DIO, Gezond en Wel Winkels, de Tuinen, de Drogist, Uw Eigen Drogist en Vitaminstore).
Zelf meten = Eerder weten
Hekkehorst 3, 7207 BS, Zutphen
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Dikke meuk ik had er alle vertrouwen in door een algemene trustpilot score maar na 5 testen hebben gedaan waarbij ik 1 thc urine test heb gekocht en 1 uitgebreide test. Eerste test moker blij 2 streepjes waarvan een een lichtgekleurde kan ik met goed gevoel naar cbr dacht ik volgende dag nog een keer een test dit maal de uitgebreide test op 6 soorten drugs (just to be shure) maakte het cachet open tot me verbazing alleen amp opium en thc en was ook maar plek voor 5 verechillende waarvan de laatste 2 blanco waren opengemaakt is gebruiken zonde om hem dan alsnog weg te gooien retour kan dan ook niet want hij is al open vind het jammer dat ik het juiste doosje krijg maar met de verkeerde producten annyway dus ik deed me test
geen 2e streep alle toen weer de thc enkel test gedaan warempel weer geen 2e streep ik begin hem te stressen volgende cachet die ik open maag van de uitgebreide weer maar 3 verschillende soorten en weer geen 2e streep vandaag 22 aug laatste enkel thc test gekukkig 2 streepjes maar of ik dit nu kan vertrouwen weet ik niet ben nog net zo onzeker als dat ik hem bestelde kort om julle product is niet betrouwbaar en dat vind ik enorm spijtig en krijg er alleen meer stress van van de ps van de enkele thc test 2 van de 3 gaf een negatieve uitslag en van de uitgebreide allemaal possitief mis dat jullie het product na kunnen kijken op fouten. Want hier krijg je gewoon desinformatie
Uiteindelijk is het heel erg goed opgelost met dank aan Melanie. Heb geld teruggekregen en natuurlijk nieuwe HB Cholesterol meter besteld want meter was altijd fantastisch.

Resposta da Testjezelf.nu BV
Veel lof voor deze Testjezelf.nu, Testen zijn goed en betrouwbaarAls je vragen hebt wordt je snel en correct geholpen.
De website en het bestellen is prima. Maar de unow drugstest is echt een giller. Twee testen gekocht. Het duurt heel lang voordat de indicator voor genoeg speeksel komt, als het al tevoorschijn komt. Bij mij kwamen op beide testen niet het rode indicator streepje, terwijl ik toch echt bij de tweede veel meer speeksel gebruikte. Ik wil testen op thc maar hij geeft positief aan voor AMP???? Geen medicatie gebruik hier, dus geen beïnvloeding factor, sochtends uit bed uitgevoerd dus ook niks gegeten of gedronken. Zonde van mijn kostbare geld. En niks kunnen aantonen, ik had er dus helemaal niks aan. Ik mag hopen dat de politie dit merk niet in het verkeer gebruikt.
Bestelling verliep prima, snelle levering ook. Maar bloed prikken is toch wel echt een vak. De bij de zelftest geleverde naald/lancet kun je éénmalig gebruiken. Die prik zelf ging prima, vrijwel pijnloos inderdaad, maar die prik leverde bij mij onvoldoende bloed op. Het was niet genoeg om tot de controlelijn te komen. Heb de handleiding gevolgd: zitten knijpen en masseren, positie vingertop lager dan de elleboog, maar het zat heel snel weer dicht. Logisch vanuit hygiene dat je die naald maar 1x kan gebruiken, maar voor mij was de test hierdoor weggegooid geld. Misschien handig om aan de handleiding toe te voegen wat een veilige manier is om alsnog voldoende bloed te krijgen op het moment dat de makkelijke/automatische prik die je had niet voldoende bloed heeft opgeleverd.
De allergietest werkte helaas niet. Zowel bij mij als vriendin kwam er geen resultaat uit de test en dus waren ze ongeldig. Dit is goed opgelost. Schildklier test werkte wel goed, fijn!

Resposta da Testjezelf.nu BV
Ik ben vandaag 7 weken gestopt met wiet roken.
Ik heb tot nu toe 2x de thc urine testers gekocht bij testjezelf.nl en deze kloppen totaal niet. Hele week heb ik lopen testen. Gisteren gaf die heeeeel wazig en vaag de testlijn aan en vandaag weer geen testlijn.
En ze zijn nog eens duur ook.
Je word hier gewoon voor de gek gehouden. Ik raad dus aan deze testers nooit meer te kopen. Ik ga nu voor de telano thc tester en die gaat mij zekerheid geven en die is net zo betrouwbaar als een lab test.
P.s En ik heb de handleiding gelezen en goed gevolgd.

Resposta da Testjezelf.nu BV
Een tijdje terug (via een online drogist) een Kernel Multicheck 3-in-1 meter gekocht om met name het Hb te kunnen meten en zo in de gaten te kunnen houden. Het blijkt echter dat er een behoorlijke afwijking zit tussen deze meter en metingen in het ziekenhuis. Waar de 3-in-1 meter een stijgende lijn liet zien, gaven metingen in het ziekenhuis juist een dalende lijn aan.
We hebben contact gehad met Testjezelf.nu (via de review en per e-mail). Zij hebben aangeboden de meter terug te nemen ondanks dat deze bij een online drogist is gekocht en niet bij hen. De terugbetaling hebben we ook supersnel ontvangen. Deze service maak je niet vaak mee, waarvoor onze complimenten.
Voor de meter geven we 1 ster maar voor de service van Testjezelf.nu geven we 5 sterren.

Resposta da Testjezelf.nu BV
Helaas is dit niet geval op Donderdag voor 21:30 besteld, pas de volgende week dinsdag geleverd.
Op @Mail wordt niet gereageerd, verder goede producten, conclusie ik ga voortaan mijn glucose producten ergens anders bestellen.

Resposta da Testjezelf.nu BV
Goede en snelle service. Ik was een rekening kwijt ,prima contact gehad en nieuwe rekening gekregen, vriendelijk en behulpzaam
Test voor huisstofmijt en pollen onbetrouwbaar
Via een test bij de dokter kwam er wel.een hoge uitslag uit

Resposta da Testjezelf.nu BV
Zoals gewoonlijk bestelling via webshop prima in orde en makkelijk te vinden en te bedienen. Aflevering de volgende dag. Keurige afhandeling. Ik heb heel vaak besteld maar altijd een goede en snelle correcte aflevering. En niet te vergeten prima produkten. Ook met de klantenservice heb ik een goede ervaring, behulpzaam en accuraat. Prima geen klachten!!!!
Dit bedrijf komt gemaakt leverafspraken niet na. De klantenservice is onbeschoft en zegt dat een standaard product zogenaamd is besteld. Ze zijn al weken te laat met leveren en we krijgen ons geld niet terug. Schandalig!

Resposta da Testjezelf.nu BV
Levering volgt snel en correct op de bestelling
Hallo
Ik ben zeer te vrede over de serves die jullie aanbieden.
Ik heb al meerdere makel wat bij jullie besteld Altijd snel geleverd.
Gr willem
Er was iets fout gegaan m.b.t. het adres. Maar na een telefoontje kreeg ik de volgende dag een nieuwe verpakking in de bus.
Dus wat mij betreft een goede service.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.