thansen.no Avaliações 6.471

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har mye på lager og bestilte varer kommer raskt. Opplever imidlertid en utrolig tungvint ordrehåndtering i butikk da ansatte må gå hele butikkens lengde fra disk ut til lager ved hver eneste henvend... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dere tar betalt for varer dere skal ha på lager. Når jeg kommer for å hente varene, så mangler det. Ble nødt til å handle det ett annet sted, da jeg ikke hadde tid til å reise til en annen butikk for... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt å bestille på nettet Tilbakemelding fra thansen.no skjer på mail og en sms blir sendt til meg når varen er klar for henting hos "min nærbutikk" Rask service i nærbutikken og alltid en/flere... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt fornøyd med at jeg kan bestille varer som ikke er på lager i butikken men på lager Online, å så få varene levert til butikken uten noen ekstra kostnader. Betaler på forhånd og kjører innom og hen... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Loja de artigos para trailers
  6. Loja de motocicletas

Sobre thansen.no

Escrito pela empresa

Landsdækkende butikskæde og en af Norges største webshops.

• Hurtigt og effektiv levering
  • 365 dagers returrett
  • Byt i våre butikker over hele landet
  • Click & Collect - hent etter 30 min.

thansen opererer i dag i Danmark, Norge og Sverige med et stort sortiment på over 250 000 produkter.

Escrito pela empresa

Hos thansen er det en ære i å tilby god kundeservice og en fantastisk kundeopplevelse – hver gang.
Rask og effektiv levering
Vi leverer varene dine raskt og effektivt med rask levering, slik at du kan ha dem i løpet av få dager etter bestillingen.
Click & Collect
Bestill online og hent varene dine i en af våres mange butikken allerede innen 30 minutter med Click & Collect.
365 dagers returrett
Hos thansen har du hele 365 dagers returrett, slik at du kan føle deg trygg og ha god tid til å bestemme deg. Skulle du ha behov for å bytte en vare, kan du enkelt gjøre det i en av våre mange butikker spredt over hele Norge.
Historie om thansen
thansen ble grunnlagt i Danmark i 1991. Siden den gang har det gått raskt, og i dag har vi butikker over hele landet og en nettbutikk med mer enn 250 000 produkter på lager. Den første thansen-butikken i Norge åpnet i 2017, siden har vi vokset oss sterke, med butikker over hele landet og en like stor nettbutikk. I 2022 åpnet vi vår første butikk i Sverige, så thansen-konseptet er nå også til stede her.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Toys

Bought and payed for an item they had in stock
Stock unavailable at bespoke location, they offered a later date than I was happy with.
Went through with the deal anyway.

Storeclerk very little entusiastic

14 de abril de 2026

Var 1 på jobb der

Var 1 på jobb der. Var lang kø der

18 de abril de 2026

Hei Tomeinar,

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at du opplevde lang kø i butikken. Det kan i perioder oppstå høy belastning, og med redusert bemanning kan ventetiden dessverre bli lengre enn ønsket.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forventa ankomsttid var noko so grasalt…

Forventa ankomsttid var noko so grasalt feil

Hei

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at forventet ankomsttid ikke stemte. Vi er for tiden i gang med å flytte lager, noe som i en periode kan påvirke både leveringstid og oppdateringer i systemet.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fikk melding om at bestillingen lå klar…

Fikk melding om at bestillingen lå klar til henting i butikk. Kjørte fire mil for å hente og da jeg kom i butikken fikk jeg beskjed om at det ikke var kommet allikevel. Det var en annen også som hadde bestilt det samme, og han hadde vært først(!) Systemet deres kunne ikke "fange opp det" ble jeg fortalt. Da er det noe galt med systemet. Dere sender vel ikke ut melding til alle som har bestilt lik vare, også er det den som er først som får den. Nei, dette holder ikke for et selskap som thansen...

15 de abril de 2026

Hei Arne,

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager den uheldige opplevelsen du har hatt i forbindelse med henting av din bestilling.

Når en vare er i begrenset antall, kan der i sjeldne tilfælde opstå situationer, hvor flere kunder har bestilt samme vare, før lageropdateringen er helt synkroniseret. Dette kan føre til, at en besked om klar til afhentning bliver sendt, selv om varen allerede er reserveret til en anden kunde.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

La på telefonen to ganger ,ventet 16…

La på telefonen to ganger ,ventet 16 min+8min.Skulle vite noe om et produkt jeg skulle kjøpe.Måtte kjøre ma ge mil til en buikk. Kunne ikke oppgi tel til butikken

Hei Willy,

Takk for din henvendelse.

Vi forstår at det kan være frustrerende. Våre butikker har som hovedregel ikke egen telefonservice, og all innledende kundekontakt går derfor via kundeservice.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tilbakemelding er basert på siste…

Tilbakemelding er basert på siste bestilling. På nettsiden sto det at varen var på lager, men det stemte ikke. Jeg bestilte en tepperenser jeg trengte raskt. Det tok 4 uker. Tok kontakt med support og fikk bekreftet at varen ikke var på lager selv om det fortsatt sto at varen var på lager. Hadde jeg visst dette i forkant hadde jeg bestilt et annet sted.

Hei Paal,

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at lagerstatus på nettsiden ikke stemte, og at dette førte til en lengre leveringstid enn forventet. Vi forstår godt at dette er frustrerende, spesielt når du hadde behov for varen raskt.

thansen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais