Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her. Mine 3 uger gamle bukser fik hurtigt tydelige skader, men min reklamation blev afvist alene ud fra billeder med henvisning til, at det måtte skyldes brug... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Verdensklasse service!!! Bestilte et par bukser tirsdag eftermiddag og sendte samtidig en mail om, at jeg håbede på at modtage dem hurtigst muligt, da jeg skulle bruge dem om fredagen. Jeg krydsed... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte en vare dagen forinden og fik den om formiddagen dagen efter/ en upåklagelig service med en vedlagt håndskreven seddel. Skrev endda en mail til kundeservice om aftenen efter mit køb gru... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Tiffany - multi brand store og inspirerende online univers med førende internationale designerbrands. Hos Tiffany tilbyder vi dig muligheden for at pryde din garderobe med nogle af tidens mest elegante kollektioner fra internationale top designermærker. Tiffany.dk består af masser inspiration og varer til piger og kvinder, der ved hvad de vil have. Tiffany er first-movers i den danske tøjbranche, og vores sortiment består af nøje udvalgte designermærker, hvortil vi stiller høje krav om udseende, kvalitet og stil - ønsker du at være på forkant med moden, er du kommet til det rette sted. Tiffany værdsætter at kombinere lækre klassiske designs med trendy og eksperimenterende stil.
Informações de contato
Bispensgade 6, 9000, Aalborg, Dinamarca
- 98 12 30 38
- info@tiffany.dk
- www.tiffany.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 45% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alt spillede og hurtig service.
Alt spillede og hurtig service.

Resposta da Tiffany
Skønne ting, gode priser og levering er hurtig
Skønne ting, gode priser og hurtig levering.

Resposta da Tiffany
Hurtig levering og super service 🤩…
Hurtig levering og super service 🤩 glædelig jul til jer 🎄🎄🎄

Fantastisk service og kommunikation
Jeg købte en skjorte som desværre var for stor. Til trods for at jeg måtte returnere den har jeg sjældent oplevet bedre service. Hurtig levering og tilbagebetaling. Så fin kommunikation og brugbar beskrivelse af returnering. Vil prøve at købe mit tøj her fremover.

Resposta da Tiffany
Jeg er fuldstændig vild med denne…
Jeg er fuldstændig vild med denne tøjbutik! Hver gang jeg handler her, bliver jeg mødt af et super venligt og hjælpsomt personale, der virkelig får én til at føle sig velkommen. Kvaliteten på tøjet er altid i top, og udvalget passer både til hverdag og særlige lejligheder.
Levering og service fungerer upåklageligt, og jeg har endnu ikke haft én eneste dårlig oplevelse. Det er blevet min absolutte favoritbutik – jeg elsker dem!
Kan 100% anbefales til alle, der vil have lækkert tøj og en fantastisk shoppingoplevelse.

Verdensklasse service!!!
Verdensklasse service!!!
Bestilte et par bukser tirsdag eftermiddag og sendte samtidig en mail om, at jeg håbede på at modtage dem hurtigst muligt, da jeg skulle bruge dem om fredagen. Jeg krydsede bare fingre for, at de ville nå frem. 🤞
Allerede inden for en halv time fik jeg svar om, at ordren var afsendt – og bukserne landede i min postkasse allerede dagen efter, altså onsdag! Det er simpelthen imponerende service og hurtig ekspedition.
Kæmpe anbefaling herfra!

Rigtig god service
Rigtig god service - skøn butik at handle hos både via webshoppen og deres fysiske butik i Aalborg.
Jeg kan varmt anbefale at handle os dem :-)

Resposta da Tiffany
På alle måder en god oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse at handle i Tiffany Fantastisk god kvalitet på deres varer og en knald god betjening Man føler sig altid velkommen og får en god snak
Kærlig hilsen fra Doris

Resposta da Tiffany
Hurtig levering, og lækre vare som altid!🤩

Resposta da Tiffany
Tiffany har masser af lækre varer og…
Tiffany har masser af lækre varer og hurtig levering - Tak 😍

Varm anbefaling af Tiffany i Aalborg
Kan anbefale både den fysiske butik i Aalborg og ikke mindst online også, hvis man som jeg bor på Sjælland.
Hurtig levering. Super god kundeservice og vil helt klart handle her igen. Super flot udvalg og meget venligt personale
5 stjerner!! (10 hvis man kunne)

Resposta da Tiffany
Har fået den bedste betjening her
Har fået den bedste betjening her. Fede tøjmærker og kompetent personale. God vejledning. Kan kun anbefales.

Fantastisk oplevelse hos Tiffany
Jeg har altid en virkelig god oplevelse, når jeg handler hos Tiffany – både online og i butikken. Servicen er i absolut topklasse hver eneste gang, og personalet er super imødekommende, hjælpsomme og professionelle. De er altid gode til at spotte moden før mange andre og har nogle fede brands, som man ikke ser på hvert gadehjørne – bl.a. Anine Bing, Isabel Marant og mange flere.
Man føler sig altid velkommen, og de gør virkelig en ekstra indsats for, at man får præcis det, man leder efter.
Kan varmt anbefales!

Helt unik oplevelse..
Helt unik oplevelse at handle i Tiffany, findes vel næsten ikke butikker i Danmark længere som ikke er en kæde. Her blir du mødt med fantastisk og ærlig rådgivning. Eksklusive mærker, prænsentert i lækre lokaler. Kunne ikke få større anbefaling ❤️

Resposta da Tiffany
Danmarks fedeste butik og sødeste personale
Fantastisk service både online og i butikken. Dejligt at der stadig findes butikker der sætter service og kundeoplevelse i højsædet - det skal man se langt efter! Skønt personale og selvfølgelig danmarks bedste udvalg af brands!

Resposta da Tiffany
Altid skøn og god service når man…
Altid skøn og god service når man besøger butikken, også selvom man bare skal hente en pakke. Skønne varer 🌸

Resposta da Tiffany
Nemt at bestille og hurtig levering.
Købte vare via webshop. Det var nemt at bestille, og der var hurtig levering ☺️

Resposta da Tiffany
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.