Vandaag een laptop terherstelling binnen gebracht. Eerst bijna 1u moeten wachten voor men werd geholpen. De hulp ver onder 0 uitleg onder vriespunt. Laptop terplaatsen moeten laten, zonder zelfs e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
PC op maat laten ineensteken door Tones, met componenten door hen geadviseerd in overeenstemming met mijn eisen. Ben 100 % tevreden met - het advies - het geleverde materiaal - de montage v... Ver mais
Alles werkt prima. Mijn vorige PC kocht ik ook bij Tones, 10 jaar geleden en werkt nog steeds. Koos ervoor om mijn nieuwe configuratie te laten monteren door vaklui van Tones in Mechelen. Enig minpun... Ver mais
Fantastisch en goede service, al moet ik van Antwerpen naar Mechelen. Een echte top winkel zelfs krijg je op afstand support.
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Tones verkoopt desktop computers en laptops op maat, met laagste prijs garantie. Bestel veilig online of in onze winkels (Heist-op-den-Berg, Mechelen)
Informações de contato
Brusselsesteenweg 454, 2800, Mechelen, Antwerpen, Bélgica
- 015345699
Sem histórico de pedidos de avaliações
Alles is vlot verlopen.
Fantastisch en goede service
Na een eerste gesprek werd er een…
Na een eerste gesprek werd er een nieuwe computer meegegeven. Top Service
PC op maat door Tones: 100 %tevreden klant
Ben 100 % tevreden met
- het advies
- het geleverde materiaal
- de montage van de PC
- de installatie van de software
- de performantie van het systeem (overtreft de verwachtingen)
- de aan huis levering
- de prijs
- het contact met het personeel
Zeer behulpzaam en goede raad om een…
Zeer behulpzaam en goede raad om een voor mij beste keuze te maken
Vandaag een laptop terherstelling…
De hulp ver onder 0 uitleg onder vriespunt. Laptop terplaatsen moeten laten, zonder zelfs eens te zien wat eventueel het probleem zo kunnen zijn.
Verkopen ja service neen.
Buggenhoudt Albert
snelle bedieningd met kennis van zaken.
Snelle en foutloze levering.
prijs/kwaliteit is bij Tones steeds ok…
prijs/kwaliteit is bij Tones steeds ok !
vlotte online bestelling
attent personeel
Top begeleiding in de samenstelling van…
Top begeleiding in de samenstelling van de build en nadien als we vragen hadden over de montage!
slecht klantendienst
Ik heb een scherm bestellen.
Ik kies precies de levering voor het 1/12/2023.
Het scherm was geleverd om 29/11/2023, dus wat is de bedoeling om een specifieke datum te kiezen??
Scherm was niet goed, ik probeer het retourneren.
Niemand antwoord op 015 76 80 90
Niemand antwoord op mijn retourneren procedure ik heb gedaan op de website van tones.be.
Niemand antwoord op mijn email naar hallo @ tones.be
Tot nu toe weet ik niet wat ik moet doen.
Slecht ervaring.
top service
goede afhandeling, artikel lag klaar en verkoper gaf korte maar heel duidelijke uitleg en heeft mijn bijkomende vragen kort en bondig beantwoord. top service
Duidelijke en professionele uitleg
Duidelijke en professionele uitleg. Goede communicatie na bestelling.
bestel hier niet
bestel hier niet, aio besteld ben ondertussen al 20 dagen aan het wachten op de levering. Ik neem contact op ze zeggen steeds dat het onderweg is, maar hier is dus niets van aan, wanneer ik contact opneem met hun proberen ze duurdere aio's aan te smeren.
Notepal U3 plus Cooler Master besteld…
Notepal U3 plus Cooler Master besteld 2X besteld en was hier op de vermelde dag en correct ingepakt aangekomen. Daarvoor dank.
Great experience of buying laptop .
Great experience of buying laptop from tobes.be. I ordered online and picked up in 2 hours in the show room. Great machine+attractive price= full satisfaction. Keep going, guys.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.