Besteld via bol. Niet bezorgd door fout DHL. Maar topdrogisterij heeft het gelijk voor me opgelost. Ze hebben het persoonlijk alsnog bij me thuis bezorgd. Goede service en heel klantvriendelijk. Verk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
19mei besteld en betaald, na een paar maanden contact opgenomen omdat bestelling niet werd geleden, antwoord duurde lang, maar er was levertijd. Okay dat kan, weer paar maanden later nog geen reacti... Ver mais
Begin april 2024 een artikel besteld. Nadat ik het artikel na een week nog niet had ontvangen per mail verzocht de bestelling te annuleren. Hierop heb ik echter nooit een reactie ontvangen. Tot mij. G... Ver mais
Gelukkig order via PAYPAL besteld, geld heb ik terug. Order geplaatst 30 oktober, 2 november mail ontvangen artikelen niet op voorraad. Ik heb op 7 november gevraagd deze order te annuleren. Men... Ver mais
Detalhes da empresa
- Perfumaria
- Serviço de fitness e nutrição
- Loja de produtos para cabelo
- Clínica de Dermatologia
- Centro de bem-estar
Informação fornecida por fontes externas variadas
Topdrogist.nl is een van de grootste webwinkels in Nederland in de drogisterij- en parfumeriebranche en onderscheidt zich door het zeer grote assortiment (van meer dan 150.000 producten) en de scherpe prijzen.
Informações de contato
Brouwerstraat 32C, 2984AR, Ridderkerk
- 0782049024
- klantenservice@topdrogist.nl
- www.topdrogist.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Failliet
Beste mensen ik kom hier nog even terug om te vertellen dat topdrogist failliet is verklaard en dat wij allen naar ons geld kunnen fluiten, ik ga nu de curator bellen en vragen hoe het met de mensen zit die al betaald hebben.
BALEN!!!!!!!!!!
Wij hebben zelf op 5 november een bestelling geplaatst met een bedrag van 51,80 een week daarna zijn ze failliet gegaan.
Oplichters. Met keurmerk en al
Gelijk alle andere, betaald, wacht op POSTNL om de bestelling op te halen. Geen antwoord op email, telefonisch altijd "alle lijnen zijn bezet"" .
Hey drogist, graag rappido bestelling met ordernummer: 218804 annuleren, en als de gesmeerde bliksem crediteren. Paypal en thuiswinkel waarborg ingelicht.
Zeer slechte customer service!!! FAILLIET verklaard
Gelukkig order via PAYPAL besteld, geld heb ik terug.
Order geplaatst 30 oktober, 2 november mail ontvangen artikelen niet op voorraad. Ik heb op 7 november gevraagd deze order te annuleren. Men heeft mij verzekerd dat order was ingepakt en opgestuurd via DHL geen track en trace. Het is nu 15 november, geen reactie op mijn mail telefonisch zijn jullie onbereikbaar! Graag order annuleren en geld retour. Order 218698
Het bedrijf heeft betalingsproblemen en dus leveringsproblemen. Failliet? Geld zou zijn gecrediteerd volgens topdrogist..helaas NIET waar. Claim doorgezet naar Paypal. Klaar mee. NIETS BESTELLEN bij deze club!
communiceer!!!!!
Ik schrik me rot als ik onderstaande reviews lees. Het is herkenbaar op alle fronten.
Bestelling op 8 november gedaan. Zelfde dag krijg een mail: "Uw bestelling met ordernummer: 218805 is zojuist door ons ingepakt en wacht op afhaling door PostNL. Zodra wij uw bestelling hebben overgedragen aan PostNL, zullen wij u weer op de hoogte brengen."
Tweede mail op zelfde dag: "Uw bestelling met ordernummer: 218805 Is per PostNL verzonden op 8 november 2016.
Om uw bestelling te volgen, klik op onderstaande link: Track & Trace"
Ik wacht, en wacht en wacht. Toch maar eens op Track&Trace kijken: "Zending is aangemeld maar nog niet ontvangen door PostNL"
Mail gestuurd naar klantenservice op 12 november. Geen antwoord. Gebeld. Ik word in de wacht gezet omdat er nog veel wachtende voor me zijn en ook bij mij wordt het contact verbroken.
Beste mensen van Topdrogist, wat is er bij jullie aan de hand!!!!!?????? Communicee, regel je zaken goed!
Ik wil mijn geld per direct terug ontvangen en de bestelling annuleren. Bestelnummer is: 218805
Zeer slechte bereikbaarheid en geen levering
Bij Topdrogist.nl twee artikelen besteld op 30 oktober, helaas reeds betaald en het is niet geleverd. Tot twee keer toe mail naar klantenservice gestuurd. Geen reactie ontvangen. Een mail ontvangen dat het pakket is verzonden via DHL. Na 2 weken DHL gebeld. DHL geeft aan dat er een label is aangemaakt, maar pakket nog niet binnen is. Nummer van Topdrogist.nl gebeld. Je krijgt ze niet aan lijn, verbinding wordt op een gegeven moment verbroken. Service slecht en ik ben bang dat ik en mijn geld kwijt ben en geen artikelen meer zal ontvangen.
Zeer slechte klantenservice
Telefonisch niet te bereiken (alle medewerkers zijn in gesprek en na ongeveer 2 minuten wachten wordt steeds de verbinding verbroken). Diverse keren naar de klantenservice gemaild maar krijg sinds donderdag 10 november geen reactie meer. Mijn order is op 8 november aangemeld, maar nog niet ontvangen door PostNL. Schijnbaar ligt het pakketje ergens halverwege? Ik krijg geeneens antwoord van Topdrogist op mijn vraag of het pakketje wel is aangeleverd bij PostNL voor verdere verzending. Denk er sterk aan mijn geld terug te vragen aangezien Topdrogist in gebreke blijft. Jammer, tot op heden nog nooit problemen ervaren maar gezien de laatste paar recensies hier is de service drastisch achteruit gegaan.
Update 16 november:
Ik zal tevens aangifte doen van oplichting bij de politie, dat raad ik alle andere gedupeerderen ook aan te doen dan wordt er misschien een keer iemand wakker bij Topdrogist!
@ Topdrogist: zoals ik op dinsdag 15 november naar jullie gemaild heb wil ik z.s.m. het aankoopbedrag van 53,22 terugkrijgen en ordernummer 218792 annuleren.
Update 17 november:
Digitaal aangifte gedaan bij politie wegens oplicht en eindelijk een reactie per e-mail ontvangen van Topdrogist (echter is dit een nietszeggende reactie):
Op dit moment is het niet mogelijk om bestellingen te plaatsen op Topdrogist.nl, daar Topdrogist.nl te maken heeft met liquiditeits- en leveringsproblemen. Tot onze spijt kunnen wij uw reeds geplaatste order op dit moment (nog) niet uitleveren. Wij zijn druk bezig met een structurele oplossing en hopen u binnen twee weken na dato op de hoogte te kunnen brengen van de vorderingen. Het spijt ons enorm u dit te moeten berichten, maar doen er alles aan om tot een gepaste oplossing te komen.
Hoogachtend,
Directie Topdrogist.nl
TOPDROGIST : DAAR NIETS BESTELLEN !!!!
Gebeld om te vragen of de artikelen op voorraad waren, daarna een mail gekregen dat de artikelen helaas niet op voorraad waren , langere levertijd.
Daarna de mededeling dat het pakket verzonden was, gekeken bij TNT en is het daar nog steeds niet aangemeld.
Probeer Topdrogist te bellen maar nemen al een aantal dagen de telefoon niet aan.
Topdrogist hierbij wil ik mijn bestelling annuleren 218778 en mijn geld graag terug gestort zien.
Lange leveringstijd bij topdrogist,niet gewend was altijd prima geregeld
BEgin september bestelling gedaan tot op heden nog niets ontvangen.
In het verleden altijd prima service gewend.Ben dan ook zeer verbaasd over de laatste slechte berichten die vermeld staan sinds enkele maanden.
Na nu 2x mail contact gehad te hebben heb ik nu besloten om mijn bestelling te annuleren en mijn betaling te crediteren(216949)
Weet niet wat er veranderd is bij dit bedrijf maar ik vind het wel jammer,was altijd zeer tevreden.

Positief! Goede communicatie
Laatst een aantal producten gekocht bij topdrogist.nl. Ik was erg geschrokken toen ik de recensies las op deze pagina, maar dit bleek enorm mee te vallen.
Een van de producten was niet leverbaar. Hierover kreeg ik netjes een mail waarin werd aangegeven dat het product niet voorradig was. Het andere product was gewoon netjes op tijd geleverd.
Al met al: een goede ervaring met deze webshop!

Resposta da Topdrogist.nl
het duurde ietjes langer, maar topdrogist heeft het wel netjes opgelost.
Zoals hier onder te zien is, was is in eerste instantie een lange tijd aan het wachten, bleek dat ze netjes per e-mail hebben doorgegeven dat een van de productn niet leverbaar was. Helaas stond het in mijn spam, maar alles was netjes afgehandeld, en de klanten service per mail reageert wel.
Ik heb op 25 augustusi een bestelling geplaatst ter waarde van ruim 50 euro. Na de bevestiging van de bestelling en de betaling heb ook ik niks meer van Topdrogist gehoord. Ik heb twee keer een e-mail gestuurd, geen reactie gekregen. En ook gebeld, waarbij de lijnen inderdaad bezet zijn en de verbinding na enige tijd verbreekt. Ik ben echt heel ontevreden en ik heb dit nog nooit meegemaakt met een webwinkel. Echt super slecht van Topdrogist. Mijn ordernummer is 216754. Ik wil de koop ontbinden en me beroepen op de 14-dagen zichttermijn. Uiteraard zonder het terugsturen van de goederen, want die heb ik immers nog steeds niet ontvangen!!!
ik hoop het geld snel op mijn rekening te krijgen, omdat ik het vermoeden heb dat de goederen nooit geleverd gaan worden.

zeer slecht.
Ik heb op 8-08-2016 een bestelling geplaatst.
Heb naar dit bedrijf gebeld zou vrijdag of maandag mijn pakje krijgen omdat de leverancier niet had geleverd.
Heb gewacht geen pakje.
Heb een email gekregen u pakje woord bezorgd tussen 11 -15.00 uur.
Geen pakje gekregen.
En 1 artikel zou nagezonden worden.
Wat een service ben nu 24 dagen verder heb niks meer gehoord.
Ik wil dit annuleren en mijn geld terug.
Mijn order nr is 215608.

Resposta da Topdrogist.nl
Belachelijk dat zoiets nog kan bestaan
Waarom blokkeren banken niet de toegang tot betalingen aan dergelijke bedrijven???
Niet kunnen bellen, klanten aan het lijntje houden, gedurende meerdere maanden! Schande is het!

Een klein positief tegengeluid
Ik had afgelopen vrijdag iets bij topdrogist.nl besteld dat volgens de website op voorraad was en binnen 1 a 2 werkdagen geleverd zou worden. Na het lezen van al deze negatieve reviews kreeg ik het toch wel even Spaans benauwd en ook ik kreeg afgelopen maandag een mail waarin gemeld werd dat mijn bestelling vertraging had opgelopen. Balen natuurlijk, zeker omdat het om een kadootje ging. Ik heb noodgedwongen hetzelfde product moeten bestellen bij een andere webwinkel omdat de leveringstermijn van topdrogist bij mij dus niet bekend was. Ik heb geprobeerd te bellen maar kreeg het welbekende "bandje". Ik heb direct een mail gestuurd met het verzoek de overeenkomst te herroepen en mijn geld te retourneren. Tot mijn grote verbazing was het artikel blijkbaar wel op voorraad en kreeg deze vandaag alsnog geleverd. Ik moet zeggen dat ik van te voren wel netjes een mail ontvangen had van topdrogist met de melding dat mijn bestelling onderweg was en dat deze blijkbaar mijn bericht met verzoek tot annulering gekruist had. Ik kreeg het advies om deze gewoon te weigeren bij de pakketbezorger en zodra de artikelen zijn geretourneerd wordt het door mij betaalde bedrag gecrediteerd. Ik persoonlijk vond deze tip wel fijn want dat scheelt mij weer een gang naar het postkantoor. Ikzelf heb dus niet echt een hele negatieve ervaring met dit bedrijf en er wordt wel degelijk op mail gereageerd alleen niet binnen een uur.

Gehoorbescherming. Waardeloze service
Gehoorbescherming gekocht voor op de motor. Na twee weken kreeg ik een track en trace van DHL. Eeen week later nog niets ontvangen. Contact via telefoon met Topdrogist is onmogelijk; je staat altijd in de wacht. Via de mail lieten ze weten dat het probleem bij DHL lag. Contact gezocht met DHL; die hadden alleen een voor-melding ontvangen en geen pakketje. Weer per mail contact met Topdrogist. Geen reactie.
Uiteindelijk gedreigd met aangifte van oplichting indien ze binnen een week het geld niet terug hadden geboekt. Uiteindelijk hebben ze dat gedaan.
Resultaat was echter dat ik na twee maanden nog steeds geen oordoppen had, en een hoop ergernis had gehad.
Kortom waardeloos. Nooit meer!!!

Flop drogist
Na bijna twee weken nog steeds geen bestelling ontvangen. Reageren niet op mails en telefonisch ook niet beschikbaar. Reageren ook niet op het feit dat ik m'n geld wil.
Ook een foto gevonden op internet waar het gebouw te koop staat? Heel raar zaakje. Belachelijk.

Hier niet bestellen!
Ook ik heb geen artikelen ontvangen en inderdaad reageert Topdrogist niet op emails.
Dus bij deze topdrogist: U mag mijn order 214982 annuleren en het bedrag van €48,96 crediteren naar mijn bankrekening.
Ook ik zal een klacht indienen bij thuiswinkel.org.
Update 14 augustus: inderdaad zojuist een deel van de bestelling ontvangen. Er ontbreekt één artikel. Geen schrijven of mail daarvan ontvangen, ook niet vermeld op de pakbon. Moet dus hier lezen dat ik dat geld terug krijg. Als je vertrouwen wilt wekken bij je klanten is trustpilot natuurlijk juist NIET de manier om te communiceren.
Jullie waren zo fijne webshop, ooit!

Aanklacht indienen
Geen antwoord op mail of telefonisch contact ook geen pakket ontvangen, wat ook nog eens blijkt dat ik niet de enige ben. Ik ga hier echter niet stil bij staan en dien z.s.m een aanklacht in. Hopen maar dat het snel in behandeling wordt genomen.
(Wat vaak het oorzaak van dit soort gevallen zou kunnen zijn is namelijk dat het "website" met vakantie is.) //Maar het zou wel vermelden moeten worden.

Resposta da Topdrogist.nl
11 dagen geleden besteld en nog steeds niks ontvangen.
Op 24 juli besteld en nog niks ontvangen. Heb ook een account aangemaakt en deze bestaat ook niet meer.

Resposta da Topdrogist.nl
na dik twee weken geen spullen!!!
Twee weken geleden besteld inclusief speciale huid crème voor mijn zoontje voor op de vakantie. Levertijd 2-5 werkdagen dus ik dacht mooi op tijd... Niet dus. Niks gekregen en geen reactie op mijn mail. Alles dus maar zelf moeten halen in de stad. Eerste en laatste keer! En volgende keer maar reviews lezen....

Zeeeeerr slecht'!
Ben heel stom geweest dat ik niet eerder trustpilot heb gelezen omdat de meeste drogisterijen betrouwbaar zijn en een levertijd hebben van max 2 dagen. Ik wil mijn bestelling annuleren en mijn geld terug!! Dacht je geld te besparen? Geloof mij betaal 10 euro meer dan deze onzin site. Je belt ze er word automatisch opgehangen. Op de mail hoef je niet te wachten daar krijg je absoluut geen reactie op!!!
Hierbij mijn ordernummer:
Ik wil dat deze per direct word geannuleerd!!