Veja o que dizem as avaliações
En god køreskole der er billigere end de andre der ligger i nærområdet, hvilket gør det til det oplagte valg! Derudover er det dygtige kørelærere. Hvis man godt vil være sikker at tage den praktiske... Ver mais
Topgear trafik er den bedste kørerskole man kan vælge godt humør og masser af talent til at kunne lærer fra sig Bestod køreprøven første forsøg med den bedste kørerlærer Bobby
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Siden 2002 har køreskolen uddannet 1000-vis af elever fra hele København, til kategorierne Bilkørekort, MC-kørekort, Trailerkort, Lynkursus kørekort og ikke mindst Førstehjælp. På køreskolen vægter vi kvalitet, fleksibilitet, god planlægning og et behageligt og underholdende undervisningsmiljø højt.
Informações de contato
Jernbane Alle 7, 2720, Vanløse, Dinamarca
- 53581904
- www.topgeartrafik.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hvis du vil have de bedste oplevelser…
Hvis du vil have de bedste oplevelser med at køre bil kan jeg klart anbefale Kode 148, at kunne have lektioner på både manuel og auto er jo det fedeste og ikke nok med det hvis du også gerne vil bestå på første hug kan jeg klart anbefale Bobby som kørelærer, rigtigt fleksibel, masser energi og altid i godt humør. Topgeartrafik på toppen!!!
Topgear trafik er den bedste kørerskole…
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, og Yavus er en rigtig god kørelærer
Bestod begge prøver i første hug
Med Bobby som kørelærer bliver prøven nem! God stemning og pædagogisk tilgang gør køretimerne noget man ser frem til!
Billig, god køreskole med dygtigere kørelærere
Derudover er det dygtige kørelærere. Hvis man godt vil være sikker at tage den praktiske køreprøve i første hug kan jeg varmt anbefale Bobby der hjalp mig med netop det 😎
Fantastisk skole og kørelærere
Fantastisk skole og kørelærere. Altid tilgængelig og hjælpende. Spørg efter Bobby, hvis du vil have kørekortet første gang 😁
Bestod begge i første hug
Bestod begge i første hug. Bobby er en super god og erfaren kørelærer!
Tak til Bobby
Tusind tak til Bobby, han var en skide god kørelærer med så meget erfaring, at man kan mærke det på hans humor. Jeg havde et rigtig fint forløb hos TopGearTrafik, med Bobby som min kører lærer. Måden de gør tingene på gør det meget fleksibelt hvis man har en travl hverdag, så jeg kan helt klart forslå TopGearTrafik og Bobby som kørelærer.
Jeg kan virkelig anbefale Top Gear…
Jeg kan virkelig anbefale Top Gear Trafik.
Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang, og det skyldes i høj grad min virkelig gode kørelærer Bobby. Han er virkelig god til at forklare, har rigtig meget tålmodighed og han er virkelig fleksibel. Hele forløbet har været en rigtig god oplevelse, det er gået dejligt hurtigt og helt uden komplikationer :)
Mega godt jeg havde Bobby som kørelærer…
Mega godt jeg havde Bobby som kørelærer og bestod begge ting i første forsøg😊😊😊
Super god køreskole
Super god køreskole. Jeg var elev hos Yavuz, som jeg klart kan anbefale. Han var en god kørelærer, da han var tålmodig og pædagogisk:)
Bestod alt første hug
Bestod alt første hug, takket være Bobby. Bedste kørelærer 🤩
Kæmpe anbefaling
Jeg kan klart anbefale TopGearTrafik! Jeg har haft en rigtig god kørelærer, Bobby, som er god til at forklare tingene og altid i godt humør. Køretimerne har både været sjove og lærerige, og jeg har haft en rigtig god oplevelse gennem hele forløbet!
Super Service, God Communication, og Klasse mennesker
Jeg har idag bestået min Køreprøve og det kunne ikke ha været et bedre forløb hos TopGearTrafik. Jeg var lynelev og fik det gjort på 6 uger. Bobbi har været helt fantastisk, fleksibel og støttende gennem hele forløbet.
Det kan varmt anbefales både lynkurset, combipakken, og Bobbi.
Super god oplevelse
Super god oplevelse - især med min gode kørelære Bobby, som fik mig igennem alt i første hug!!!! Kan anbefales
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales! Musti er en kanon kørerlære. Han gjorde undervisningen både sjov og forståelig. Vi klarede begge prøver i første hug. Alt i alt god oplevelse!
Mvh Hanna og Molly. 🤗
Alt i første hug
Alt i første hug! Bobby som kørelærer kan klart anbefales🔥
Bobby hjalp mig til at bestå det hele i…
Bobby hjalp mig til at bestå det hele i første hug
Det har været en KÆMPE fornøjelse at…
Det har været en KÆMPE fornøjelse at køre hos Topgear, og især med kørelæreren Bobby! Han var ekstrem pædagogisk, fik mig altid til at se frem til køretimerne, og hjalp mig med at bevare roen under læring. Jeg kan stærk anbefale skolen, og Bobby💪🏼kæmpe tak til ham!
Jeg havde en mega god oplevelse hos…
Jeg havde en mega god oplevelse hos TopGear Trafik, og en vanvittig god kørelærer Bobby! Han er altid i godt humør og gør oplevelsen med at tage kørekort mega god!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.