Tramonto Avaliações 28

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

A senior member of staff exploded on one of the chefs and repeatedly threatened to fire him, in front of everyone in the restaurant. If this is how they behave in public, I wonder how they treat th... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

The food was absolutely delicious — beautifully presented and full of flavour. You can clearly tell that a lot of care and skill goes into the kitchen’s work, and the quality of the dishes reall... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

God mad og god servering. Men en virkelig dårlig akustik, så det var nærmest stressende at være der. Vi var fire voksne og skulle snakke meget højt for at høre hinanden. Dårlig oplevelse. Og mange f... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Et besøg en lørdag aften: Endnu en af disse restauranter som næsten er ind rettet som en kantine. Stort lokale med fantastisk udsigt, men med et ekstremt lydniveau samtidigt med der blev spillet musi... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

WOW - så god en oplevelse

Så god en oplevelse!

Min veninde og jeg skulle i sidste øjeblik til vinsmagning, hvor de glædeligt pressede os ind i arrangementet, selvom vi først ringede en halv time inden det startede.

Personalet var så imødekommende og søde! Det var desuden den bedste mad jeg længe har smagt, samt fantastisk vin. Og imponerende hvor meget man lærte!

Jeg vil uden tvivl komme tilbage!

7 de setembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

God mad og god servering, men...

Og mange flere gæster, end Corona-politiet vil synes om...

3 de setembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Suveræn aften som gæst hos Tramonto.

Suveræn aften som gæst hos Tramonto.
4 gæster, hvor vi alle fik noget forskelligt. Alle var vi rigtig godt tilfredse med både betjening og maden.

Retterne var både en fryd for øjet og for ganen.
Vi kommer bestemt tilbage.

16 de fevereiro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem en fantastisk aften

Helt igennem en fantastisk aften. Vi fejrede min kones fødselsdag med et selskab på 7 personer. Fra start til slut meget opmærksomme tjenere der havde 110% styr på det.
Maden kom i løbet af kort tid. 4-retters sæsonmenu som sad lige i skabet. Der var ingen problemer med at vælge nogle andre desserter frem for dem på menuen.

Kan varmt anbefales, hvis man er til ægte italiensk stemning, mad og god vin.

2 de agosto de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Trist italiensk betjening i Carlsberg…

Trist italiensk betjening i Carlsberg byen
Vi var fire gode (og madglade, kompetente connoissuers) venner, der den 4. juli besøgte Tramonto. Vores bestillinger af forretter blev glemt, rykket for og først ved 3. servering kom de rigtige forretter. Vin blev dekanteret efter, at der var skænket op i glassende med, hvad der var tilbage i flasken. Tre glas Limoncello kom i tre forskellige indhold i glassene. Ingen kompensation som en kop kaffe eller lignende. Maden var til fire stjerne ud af seks, men betjeningen ødelagde den gode oplevelse og alternativerne er mange i København.

5 de julho de 2019

Betjenningen var ALT FOR LANGSOM

Betjenningen var ALT FOR LANGSOM. Vores tjener var der næsten slet ikke og talte meget koldt til os. Forretten med rødbeder og ost er et stykke ost med mikro lidt rødbeder til. Brød lignede noget man få et billigt sted. Maden er totalt overpriced ift. den service man får og kvaliteten af retterne.

13 de junho de 2019

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais