Travelmarket.dk Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte flyrejser til Asien på Business Class, fandt nogle "fornuftige" priser og skyndte mig at bestille. Lidt tid efter fandt jeg ud af, at det var ændret til Economy Class. Så jeg endte ud med no... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Spild af tid at gå ind og finde en rejse til en given pris, da man på deres partner sider gang på gang efter at have tilføjet alle data bliver mødt med “din pris er blevet ændret i mellemtiden”. Utrol... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Brugte deres prisagent og spareder godt 1000kr. på rejsen uden at røre en finger. En dag dumpede der en mail ind med en billigere pris end den jeg først havde fundet og jeg bestilte med det samme. Fan... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Site de comparação de preços

Sobre Travelmarket.dk

Escrito pela empresa

Om os
Travelmarket.dk er en uafhængig prissammenligningsside inden for rejsebranchen.

Vores formål er at hjælpe forbrugerne med at finde billige rejser, flybilletter og andre rejseprodukter ved at sammenligne priser fra mange forskellige rejseselskaber.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nemt, godt, men ikke det største udvalg.

Som overskrifter siger, er det utrolig nemt at benytte, og det er et godt værktøj! Udvalget kunne dog være større!

11 de novembro de 2012
logotipo da Travelmarket.dk

Resposta da Travelmarket.dk

Hej Jonas,
Tak for din anmeldelse.
Kan du uddybe for hvilken type rejse du savner større udvalg ?
Pft.
M.v.h. Ulrik / Travelmarket

Bedste priser

Ved Travelmarket er man altid sikker på at få de bedste priser.
Jeg bruger altid Travelmaket når jeg bestiller ferie, da jeg altid får de bedste priser og dette vægter jeg højt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nemt at benytte

Jeg bruger altid travelmarket søgemaskine som min primærer og har endnu ikke oplevet andre steder have billigere billetter så er fint tilfreds.
Udover det har de også en masse brugbar information på side, hvis man går og overvejer hvad ens næste rejsemål skal være.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når det skal være nemt og billigt

Vi benytter os ofte af Travelmarket, og vi finder altid noget der matcher vores forventninger til både standard & pris. Også under last minute kan man finde super gode priser på feks. flybilletter. Vi har før haft kontakt med deres kundeservice, og det har fungeret helt smertefrit uden problemer.

Vi kan kun anbefale Travelmarket til andre :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oplev verden med ét klik

En overskuelig, god og brugervenlig side at navigere rundt på uanset hvilken form for rejsetype man søger og finder altid en god og konkurrencedygtig pris.

Vores foretrukne rejsesøgemaskine når vi skal ud at rejse.

De bedste hilsner,
Lise

Stabil og overskuelig

Travelmarket A/S er et overskueligt sted at søge, hurtig og nemt finder man frem til evt det man ønsker eller andre muligheder.
Det vigtigste jeg kan sige er, prøv det selv og bliv overrasket... :-)

7 de novembro de 2012
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ikke imponerende hvad angår sammenligning af flybilletter

Det er som regel, det eneste jeg er på jagt efter - og at sammenligne priser hos TRE rejsebureuer virker meget tyndt. Dermed ikke sagt at travelmarket ikke ser yderst fornuftigt ud generelt.

7 de novembro de 2012
logotipo da Travelmarket.dk

Resposta da Travelmarket.dk

Hej Anette,
Travelmarket sammenligner flybilletter bland 800+ forskellige flyselskaber og rejsebureauer, så du skulle meget gerne få størst mulige udvalg frem.
Der kan dog være flyruter hvor udbudet er begerænset...kan du oplyse hvilken flyrute du søgte ?
Pft.
M.v.h. Ulrik / Travelmarket

plads til alle

jeg synes det er et virkelig fedt initiativ travel rejser har, de laver konkurrencer på facebook så folk der måske ikke har råd til at lave nogle "hygge" dage så har en mulighed ved at deltage i en konkurrence :)

6 de novembro de 2012

Super søgemaskine for flybilletter

Jeg benytter altid Travelmarket til at søge efter flybilletter og sammenlignet med andre sites eller flyselskabernes egne hjemmesider giver Travelmarket tit den bedste pris. Jeg har været ude for at jeg fra flyselskabet ikke kunne få den ønskede connection til New Zealand, men det var muligt for mig selv at købe den via Travelmarket

29 de outubro de 2012
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais