Var innom for å få ormekur til hunden vår før hjemreise til Norge. Fikk time med en gang, og de som jobber der var svært hyggelige og dyktige. Anbefales!
A empresa respondeu
Vi havde en rigtig god oplevelse med vores hund Thea, som skulle steriliseres. Vi fik grundig og tryg vejledning både før og efter indgrebet, og personalet var meget engagerede og omsorgsfulde. E... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg oplevede klinikken som omsorgsfulde, grundige, professionelle og en generel behagelig atmosfære. De svarer på spørgsmål med tålmodighed, giver udførlige svar, og man føler ikke at de ‘har tra... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde desværre brug for dyrlæge lørdag aften. Vi mødte Søren i Fredericia - hvilken oplevelse. Nærværende, dygtig til at kommunikere og bare fantastisk service. Han gav sig tid og lyttede til vores... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Trekantens Dyrlæger er jeres kæledyr vores fokus. Nærvær og indlevelse er altafgørende i vores faglige tilgang. Og vi ser os selv som dyrenes ambassadører for et godt liv. Uanset om din hund har brug for tandpleje, din kat skal til sundhedscheck, eller der er tale om en akut henvendelse, gør vi meget ud af dialog. På den måde mener vi, at vi får det bedste indblik i jeres behov og situation – og dermed kan vi sikre jer og jeres kæledyr den bedste behandling.
Tellusvej 42, 7000, Fredericia, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Skulle købe tægedråber til min mors kat.
Oplyser adressen, samt navn på katten.
Får udleveret receptpligtigt medicin, Beder om to og køber to pakker til over 500kr. (Hver pk indeholder medicin til 12 ugers behandling=+2000om året kun for at holde tæger og lopper væk)
Finder id af at den medicin hun plejer at købe koster under halvdelen, samt at det er muligt at købe en pakke med to tæge tuber og spare 150kr. Det fik vi ikke oplyst.
Når det drejer sig om vores dyr er der sjældent smalle steder i økonomien. Det virker som om at Trekantens Dyrlæger har travlt med at tjene penge på det faktum. Trist, da det ikke er penge der er vigtigt her i livet.

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Altid søde og kompentente medarbejdere. Følte mig tryg under hele forløbet :)

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Dejligt og rart personale, jeg har kun godt og sige om alle dyrlægerne , har brugt dem i mange år til mine hunde😊

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Super god dyrlægeklinik både til behandlinger dyr og rådgivning inden for alle områder fra mad til loppemidler. Altid god service, hvor der bliver taget tid til de spørgsmål man har!
Her er man tryg.

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Fantastisk dyrlæge, vi er så glade for dem og skifter bestemt ikke selvom vi er flyttet fra byen.

Resposta da Trekantens Dyrlæger
God service både telefonisk og personlig henvendelse. De ved hvad de snakker om. 😊

Resposta da Trekantens Dyrlæger
God og grundig undersøgelse af hunden. Gode og grundige forklaringer til mig, som ejer om procedurerne

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Ankom akut med min kat. Dagen bød på mange akut tilfælde og primært gøende hunde. Fik anvist en "stilleplads" til mig og katten og et sted, hvor jeg kunne stille den højt. Til trods for den store travlhed fredag eftermiddag gav dyrlægen sig god tid og min kat fik perfekt og korrekt behandling. Alt dette til trods for, at det ikke er den dyrlæge jeg normalt bruger.

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Har oplevet et engagement i mine hunde der ellers normalt kun ses hos flødedrengen i "Bondi Vet", jeg har været heldig at få den samme dyrlæge hver gang, og han ved jeg ikke gider "curles", og at min hund ikke er lig med adgang til Joakim Von Ands pengetank. Der skal være fornuft i tingene, og ikke alt skal fikses "bare fordi vi kan". Hurtig respons på mail, og super søde og dygtige veterinærsygeplejesker i receptionen. Kun de bedste anbefalinger herfra, og kører gerne de 100 km for en ærlig og fair vurdering.

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Rigtig god og venlig behandling af både dyr og ejere. Tog sig god tid til selve behandlingen og til at besvare og forklare de råd og spørgsmål der var undervejs.

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Jeg er altid helt tryg ved at overlade mine dyr inde hos Trekantens Dyrlæger, og får altid den bedste rådgivning og vejledning. Jeg er altid blevet mødt af smilende og venligt personale og vil til en hver tid anbefale Trekantens Dyrlæger. Deres prisniveau er ikke i den lave ende, men tilgengæld ved jer, at mine dyr er i trygge hænder, og får den bedste behandling.

Fantastiske dyrlæger , veterinær sygeplejersker

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Super dygtige, engagerede og faglige dyrelæger, der tager sig tid til ens hund (dyr), er rolige og forstående.
Vi haft brugt trekantens dyrelæger siden vores hund var lille, hun er 11 idag, og det er altid en tryg oplevelse uanset om det er vaccination eller noget større.
Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Vores hund fik tandbehandling det er vi super glad for.

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Personalet var venligt og professionelt. Det virkede som ser var styr på tingene.

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Professionelle og meget i mødekomne. Rigtig god behandling af min hund (og mig)

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Rigtig god og venlig personale samt vores dyrlæge var utrolig rar og imødekomme.

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Altid sød og venlig betjening. God rådgivning og rimelige priser.

Resposta da Trekantens Dyrlæger
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.