Trekantens Dyrlæger  Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var innom for å få ormekur til hunden vår før hjemreise til Norge. Fikk time med en gang, og de som jobber der var svært hyggelige og dyktige. Anbefales!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en rigtig god oplevelse med vores hund Thea, som skulle steriliseres. Vi fik grundig og tryg vejledning både før og efter indgrebet, og personalet var meget engagerede og omsorgsfulde. E... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg oplevede klinikken som omsorgsfulde, grundige, professionelle og en generel behagelig atmosfære. De svarer på spørgsmål med tålmodighed, giver udførlige svar, og man føler ikke at de ‘har tra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde desværre brug for dyrlæge lørdag aften. Vi mødte Søren i Fredericia - hvilken oplevelse. Nærværende, dygtig til at kommunikere og bare fantastisk service. Han gav sig tid og lyttede til vores... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. Pet Shop

Escrito pela empresa

Hos Trekantens Dyrlæger er jeres kæledyr vores fokus. Nærvær og indlevelse er altafgørende i vores faglige tilgang. Og vi ser os selv som dyrenes ambassadører for et godt liv. Uanset om din hund har brug for tandpleje, din kat skal til sundhedscheck, eller der er tale om en akut henvendelse, gør vi meget ud af dialog. På den måde mener vi, at vi får det bedste indblik i jeres behov og situation – og dermed kan vi sikre jer og jeres kæledyr den bedste behandling.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Stor anbefaling

Skønt og imødekommende personale. Fantastisk og meget behagelig dyrlæge 😊

9 de novembro de 2023

Resposta da Trekantens Dyrlæger

Tusinde tak Michelle.. Det glæder os med sådan en sød besked :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik tid hos dyrlægen straks

Vi fik tid hos dyrlægen straks, hvilket var meget vigtigt for os, da hunden havde store smerter. Dyrlægen, som ventede os, havde læst hundens journal og havde allerede en formodning om, hvad hunden fejlede!
Alt gik planmæssigt, og vi tog hjem med en hund uden smerter, og vi var meget lettede og enige om, at vi havde haft en rigtig god oplevelse!

8 de novembro de 2023

Hej Per
Hvor er det dejligt at hører, at i havde en god oplevelse! Det glæder os.

Dygtig og grundig

Dygtig og grundig
Vi kom sent på aftenen med 2 blokader i tarmen. Min hund kom hoppende og lalleglad ind på klinikken, og lignede ikke en der var syg. Men i tog min bekymring for min hund alvorligt og lyttede til hvad jeg fortalte om de symptomer jeg så. Der gik ikke lang tid, før der blev lokaliseret to fremmedlegemer i tarmen.

30 de outubro de 2023

Hej Heidi..
Det var en skøn besked at få.. Vi er glade for at vi kunne hjælpe :)

Hurtig og professionelt

Virkelig god, professionel og hurtig behandling da vores hund fik livmoderbetændelse og skulle opereres. Og ikke mindst noget billigere end Odense dyrehospital.

27 de outubro de 2023

Resposta da Trekantens Dyrlæger

Tusinde tak for din anmeldelse Lotte.
Vi er glade for at vi kunne hjælpe, og håber hun har det godt! :)

Altid god modtagelse

Altid god modtagelse, alt foregår aå man føler sig tryg og i gode hænder.

Hej Lilli,
Tusind tak for de fine stjerner ;-)
Dbh

Min kat skulle kastreres

Min kat skulle kastreres, han blev taget godt imod og jeg fik gode informationer da vi skulle hjem og så var de så flinke at ringe dagen efter for at høre hvordan det gik med min kat - det kalder jeg virkelig god service :-)

Hej Jane,
Skønt, at du føler dig godt behandlet; mange tak.
Mvh Søren H

Mega god oplevelse!

Vores hund blev syg en fredag eftermiddag, som jo altid er dér, de vælger at blive syge, så man kan blive ekstra bekymret og bruge en masse penge lige op til weekenden, hvor det er ekstra besværligt at komme til dyrlæge. Vores egen dyrlæge var ved at lukke og henviste os til jer. Totalt stress sådan en eftermiddag. Men I var simpelthen så SØDE. Dyrlægen var vanvittigt professionel og tog os virkelig alvorligt. Vi havde virkelig følelsen af, at vi var i gode hænder og at det var godt, vi kom. Vi snakkede faktisk på vej hjem i bilen, om vi skal skifte dyrlæge til jer, fordi I var så søde og gav os en totalt god mavefornemmelse. SÅ god oplevelse, omstændighederne til trods! Håber I klapper jer selv på skulderen, jeg ved det ikke altid kan være det nemmeste job, men I udsendte god energi alligevel - tak :-)

27 de outubro de 2023

Hej Sofie,
Wow, hvor bliver jeg glad af at læse din besked. Jeg giver din søde besked videre til alle. Tusind tak ;-)
Dbh Søren

Den gode oplevelse…

Den gode oplevelse starter når man træder ind af døren. man bliver her mødt af et venligt og smilende personale. Inde på klinikken er man i trygge og kompetente hænder, de ved her hvad de taler om.

Hej Peter.
Mange tak for de rosende ord. Håber Charlie er helt sig selv igen :-)

Faglig Dygtig og venlig dyrlæge

Vi har en adoptivhund, der ikke har været glad for dyrlægebesøg.
Dette besøg var en dejlig positiv oplevelse, og vores hund var tryg og tillidsfuld under hele undersøgelsen.

28 de setembro de 2023

Resposta da Trekantens Dyrlæger

Hej Conny. Dejligt at Loui, synes godt om at komme - det sætter vi også pris på :-)
Søren H

Yderst tilfreds med operation

Min franske bulldog Karla blev først tilset af Søren, som stillede diagnose løst knæskal og tog sig lang tid til, at forklare om dette og hvad der kunne gøres for, at hjælpe Karla. En operation var nødvendig. Fik så en tid til operation 2 dage efter. Karla blev opereret af Henrik. Meget dygtig. Da jeg hentede Karla forklarede Henrik mig om operationen og hvad han havde gjort. Fik både mundtlig og skriftlig information om tiden efter. Jeg fik sågar Henriks private mobilnr., hvis jeg havde brug for hjælp om aftenen eller natten. Super trygt. Dagen efter blev jeg ringet op af klinikken og kunne så stille spørgsmål, hvis jeg havde nogen. På 10 dagen skal vi til kontrol og igen i uge 6 efter operationen.
Jeg har været yderst tilfreds og tryg ved Trekantens dyrlæger. Prisen er også rimelig. Jeg vil til hver en tid anbefale Trekantens dyrlæger.

5 de outubro de 2023

Resposta da Trekantens Dyrlæger

Kære Charlotte. Tusind tak for din flotte beskrivelse. Det var skønt at se, hvor godt Karla gik på benet i sidste uge ;-)
Vi ses
Mvh Søren Hornbæk

Altid venlig service

Altid venlig service, hvor man bliver godt informeret omkring behandling af hunden. Man kan mærke der en respekt for dyret som ikke bare er en genstand der skal hurtig igennem.

11 de outubro de 2023

Hej Anne. Tusind tak for de venlige ord. Dem sætter vi pris på :-) /Søren

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når man overgiver sit kæreste eje til…

Når man overgiver sit kæreste eje til behandling/operation - så skal man være tryg ved personalet.
Derfor kører vi med glæde langt med vores schæfer.

18 de setembro de 2023

Kære Lis,
Tusind tak for din søde kommentar og 5 flotte stjerner.
Mvh Søren H

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fast dyrlæge gennem mange år

Altid omsorgsfuld og professionel vejledning

6 de setembro de 2023

Hej Jane,
Mange tak for de fine roser ;-)
Søren H

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg føler mig fantastisk tryg hos jer…

Jeg føler mig fantastisk tryg hos jer , og den måde mine hunde håndterer , når de kommer hos jer fortæller mig jeg er havnet det rette sted. De er trygge og glade og går frivilligt op på vægt og bord og det siger en del

17 de setembro de 2023

Hej Viktor,
Jeg er meget glad for at høre, at du og dine kæledyr føler jer trygge - og tusind tak for de fine stjerner :-)
Mvh
Søren Hornbæk

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais