Trendbazaar Avaliações 1.290

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leveringstiden stemte ikke overens med det som var der var annonceret på hjemmesiden. Jeg ringede flere gange for at følge op på status, da jeg ikke proaktivt blev informeret om problemer med leveri... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de interiores

Informação fornecida por fontes externas variadas

Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gode varer

Gode varer - god pris og fin indpakket ved levering. Eneste minus var lidt lang leveringstid og lidt lang svartid på mail. Anbefaler dog klart butikken alligevel :-)

29 de setembro de 2025

Resposta da Trendbazaar

Hej Hej Stine - tak for de 4 stjerner - vi må gå efter fuld plade næste gang :)

Helt fantastisk service.

Helt fantastisk service.
Meget imødekommende og en skøn fysisk butik, med alt hvad hjerte kan begære.

13 de outubro de 2025

Vi takker for den fine anmeldelse :) mvh Zaki

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skulle sende et bord retur der ikke…

Skulle sende et bord retur der ikke passede - de var meget forstående og vi fik pengene retur med det samme. Meget fin service og nem at komme i kontakt med

28 de agosto de 2025

Resposta da Trendbazaar

Hej Hej - sådan kan det gå - så må vi se om vi har noget til jer en anden gang :) mvh Zaki

God og venlig service

God og venlig service. Vores bestilling var lidt forsinket pg.a ferie, men derefter kom vores stoleovertræk hurtigt frem.

8 de agosto de 2025

Resposta da Trendbazaar

Hej Hej karen til trods for lidt forsinkelse så mange tak for de 5 stjerner !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God rådgivning og lækker helhedsløsning

Har fået en utrolig god rådgivning i forbindelse med køb af nye havemøbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire møbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og som både er skønne at sidde ved - og som man blive glad af at kigge på. Derudover Gervasoni stole og en dejlig Carpe Diem seng. Leveringstiden trak en smule ud - men det har været værd at vente på - og vi er rigtig godt tilfredse med forløbet.

25 de agosto de 2025

Resposta da Trendbazaar

Hej Anette, det var lidt en kamp at få de flotte ting hjem fra leverandørerne men det lykkedes og det endte godt :) tak for de 5 stjerner !

Super lækre barstole

Super lækre barstole , har slet ikke lyst til at flytte korpus efter at have den plantet. Tæppe super, og Alle andre småting fantastisk.

28 de julho de 2025

Hej Hej Jette - Vi bliver glade når vi hører tingene rammer plet ! mvh Zaki

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt oplevelse fra start til slut

Jeg fik virkelig god og grundig hjælp i butikken. Der blev lagt en ære i at betjene kunderne og lytte til vores behov og ønsker. Jeg endte med at bestille en Kebbe Lucca sofa, hvor jeg fik afvide at leveringen kunne tage op til 8 uger grundet sommerferie. Fik den dog hurtigere end det, hvilket var super.
En af jeres medarbejdere Yunus samt hans kollega leverede min sofa. Meget flinke og hjælpsomme gutter som tydeligvis lagde en ære i at passe på min sofa når den skulle rykkes og leveres. Smilende og flinke! Sofaen lever bare op til standeren, som Trendbazaar lagt. Fed, behagelig, smuk og stilfuld. Det hele har bare været en super oplevelse, hvor jeg til sidst endte med drømme sofaen.
Tak til jer alle. Kan klart anbefales!

23 de julho de 2025

Resposta da Trendbazaar

Hej Hej - mange tak for den fine anmeldelse - Håber du bliver rigtig glad for sofaen !

Flot stol

Flot stol, super service, super levering.

25 de junho de 2025

Det er 3 gode ting vi kan lide at høre. Mange mange tak. Mvh Zaki

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alt er i orden bortset fra ventetiden…

Alt er i orden bortset fra ventetiden på møblerne, som er betydeligt længere end angivet på hjemmesiden.

18 de junho de 2025

Resposta da Trendbazaar

Tak for anmeldelsen - vi tager det søde med det sure :) vi jagter alle 5 stjerner næste gang.
mvh zaki

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Exceptionel oplevelse med Trendbazaar!

Vi har netop handlet hos Trendbazaar, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Servicen har været exceptionel - både i forhold til kommunikation og levering.

Det drejede sig primært om et USM-møbel, som Trendbazaar kunne tilbyde til en fornuftig pris. Den dag møblet skulle leveres, var der kun bestilt levering til kantsten. Alligevel bar de det hele vejen op i lejligheden - og det var et meget tungt møbel. Det er en service, man sjældent oplever!

I samme omgang købte vi også nogle virkelig flotte, store krukker. Her fik vi også kompetent hjælp til at vælge den rigtige størrelse, så de passede perfekt ind i rummet.

Vi har tidligere handlet hos Paustian, som også forhandler USM, men Trendbazaar leverer en markant bedre serviceoplevelse. Hvis du overvejer et USM-møbel, eller bare lækre interiørprodukter generelt, kan vi til enhver tid varmt anbefale Trendbazaar.

5 de junho de 2025

Resposta da Trendbazaar

Mange Mange tak for den fornemme anmeldelse - Vi er mere end glade for de 5 stjerner ! mvh Zaki - Indehaver

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais