Trendbazaar Avaliações 1.290

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leveringstiden stemte ikke overens med det som var der var annonceret på hjemmesiden. Jeg ringede flere gange for at følge op på status, da jeg ikke proaktivt blev informeret om problemer med leveri... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået en utrolig god rådgivning i forbindelse med køb af nye havemøbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire møbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og so... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de interiores

Informação fornecida por fontes externas variadas

Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super service
Gode priser og hurtig levering

4 de dezembro de 2024

Resposta da Trendbazaar

Så er alt som det skal være :) mange tak mvh zaki

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har intet at sætte en finger på…

Har intet at sætte en finger på…. De er søde at snakke med og så hjælpsomme og levering finder vi ud af i fællesskab jamen super service 👌

2 de dezembro de 2024

Hurtigt hed

26 de novembro de 2024

hej hej, tak for alle 5 stjerner ! Mvh Zaki

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og hurtig levering!

Jeg bestilte en lampe og blev virkelig imponeret over, hvor hurtigt det gik – den blev sendt afsted samme dag og leveret hos min lokale pakke-pusher allerede dagen efter. Lampen er præcis, som jeg ønskede, og hele oplevelsen har været super nem og positiv som altid. Kan kun give mine varmeste anbefalinger. :-)

27 de novembro de 2024

IYKYK - mange mange tak !!! Mvh Zaki

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

dårlig kundeservice .

dårlig kundeservice .
længe om at svare, overholder ikke reklamations retten.
vil aldrig købe her fra igen.

29 de novembro de 2024

Flexa Legekøkken
Du reklamerer 20 måneder efter levering over benene er begyndt at sprække på legekøkkenet. Det er helt helt tydeligt at de har været udsat for en masse vand, feks efter gulvvask osv.

Vi sender varen 20 min efter bestilling og vi svarer på alle dine henvendelser og så hvorfor du synes service er dårlig må hænge sammen med du ikke "fik ret"

en ufortjent anmeldelse desværre, men sådan er det nogle gange... :(

Mvh - Zaki Liokouras, Indehaver

Reklamation

Modtog Brunstad stol med defekt syning. Hurtig reaktion fra firmaet, som bestilte rep. fra Onsite møbelservice, som lige har været og syet stolen til min fulde tilfredshed. Kan kun anbefale Trendbazar.

8 de novembro de 2024

Resposta da Trendbazaar

Beklager syningen var gået op - men super vi kunne få det løst. Mvh zaki

Hurtigt svar på spørgsmål

Hurtigt svar på spørgsmål, hurtigt afsendelse og super kundeservice ved returnering og fremsendelse af andre størrelser. En anbefaling værdig.

15 de novembro de 2024

Resposta da Trendbazaar

Hej Casper, mange tak for de rosende ord. Beklager dme der fremkom var forkert i størrelsen. Men håber det blev løst som aftalt . Mvh Zaki

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og lynhurtig levering

Fantastisk service og lynhurtig levering!⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har lige haft en super oplevelse med Trendbazaar! Bestilte min ordre tirsdag aften, og den var allerede fremme indenfor 24 timer, onsdag eftermidag – det er virkelig imponerende hurtig levering. 🌟

Derudover vil jeg gerne fremhæve deres utroligt venlige og hjælpsomme medarbejdere. De hjalp mig endda indenfor med min pakke, også selvom jeg ikke havde betalt ekstra. Meget imødekommende og professionelle, hvilket gjorde hele købsoplevelsen endnu bedre.

Alt i alt, en tip top oplevelse. Jeg kan klart anbefale Trendbazaar til alle, der ønsker hurtig levering og god service!

6 de novembro de 2024

Resposta da Trendbazaar

Wauv, så flot og dejlig en anmeldelse. tak fordi du gad og tage dig tid til at anerkende os :) Mange mange tak og god mandag. Mvh Zaki

Fantastisk god service

Fantastisk god service ved køb af sofa - opfølgende information fra køb til levering. Og virkelig venlig og professionel indbæring af sofaen.

25 de setembro de 2024

Hej Pernille tak for de fine og alle 5 stjerner :) Mvh Zaki

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ok resultat efter samling af natbord

Ok resultat efter samling af natbord, men det er noget sf en udfordring at samle, det ankommer i atomer!

16 de setembro de 2024

Resposta da Trendbazaar

Hej, tak for anmeldelsen - Normalt er det servicen man skal give stjerner - ikke sværhedsgraden af monteringen af det valgte møbel :) Jeg er naturligvis ked af den lunkne anmeldelse vi ikke kan have indflydelse på ifht service.
Men håber det lykkedes og det virker som det skal.
mvh Zaki

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais