Leveringstiden stemte ikke overens med det som var der var annonceret på hjemmesiden. Jeg ringede flere gange for at følge op på status, da jeg ikke proaktivt blev informeret om problemer med leveri... Ver mais
A empresa respondeu
Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods b... Ver mais
A empresa respondeu
Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Ver mais
A empresa respondeu
Har fået en utrolig god rådgivning i forbindelse med køb af nye havemøbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire møbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og so... Ver mais
A empresa respondeu
Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.
Bygmestervej 23, 5750, Ringe, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt udvalg & hurtig ekspedition af købte vare

Resposta da Trendbazaar
Hurtig levering og alt var som det skulle være. Ikke sidste gang jeg handler der 😀👍🏼

Resposta da Trendbazaar
Fantastisk service hele vejen igennem. Hurtigt svar på mail og helt utroligt hjælpsomme på spørgsmål. Hurtig levering. Også fantastik service fra chauffør som frivilligt hjalp med at bære. Stor anbefaling herfra.

Resposta da Trendbazaar
Jeg modtog to lysestager, hvor der var en fejl i den ene.
Samme dag reklamerede jeg fejlen med et foto af skaden. Allerede næste dag modtog jeg en ny uden det mindste brok.

Resposta da Trendbazaar
Jeg giver 5 ⭐️ fordi jeg fik sendt billeder af en lampe som jeg ønskede mig og følte jeg ikke helt kunne vurdere via billedet på deres hjemmeside. Super service og lampen lever helt op til mine forventninger.

Resposta da Trendbazaar
Fantastisk service! Jeg stod med en reklamationssag, som virksomheden håndterede utroligt fornemt. Jeg vil bestemt anbefale og handle ved Trendbazaar igen.

Resposta da Trendbazaar
God service. Kundeservice svarede hurtigt på vores spørgsmål og gav os god vejledning i forhold til vores køb af vores nye spisebordsstole. Forholdsvis hurtig levering også. Dejligt og trygt at handle hos trendbazaar

Resposta da Trendbazaar
Jeg bestilte 2 spejle fra Spectrum igår omkring kl 11.30 og ikke en gang et døgn efter, kan jeg afhente dem i pakkeshoppen 😊. Fantastisk service, lynhurtig levering og KÆMPE 5 stjerner herfra 🌸
Jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang 🙏

Fem stjerner til trendbazaar
Jeg bestilte et tv bord derfra som jeg er super tilfreds med, god pris og kvalitet. Dog var jeg ikke helt tilfreds med at man ikke fik besked om længere leveringstid, end hvad der var oplyst på ordrebekræftelsen. Da jeg henvendte mig fik jeg hurtigt svar, men fik så ikke noget svar da jeg besvarede jeres mail… den må være smuttet forbi.
MEN i kan takke jeres skønne chauffør for de fem stjerner, han var skide sød, tålmodig og hjælpsom.

Resposta da Trendbazaar
Syntes der gik lang tid og skrev til firmaet på mail og vupti fik jeg svar og leverancen blev gennemført

Resposta da Trendbazaar
Virkelig en fin butik med møbler i alle prisklasser.
Jeg bestilte et sofabord hjem, som skulle komme i starten af juni, men de fik det allerede på lager i slutningen af april, hvilket passede mig perfekt, da jeg skulle flytte 2. Maj. De ringede mig op med det samme, og jeg kunne hente det samme dag.
Bordet er så flot og kvaliteten er god, selvom prisen var virkelig fair.
Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da Trendbazaar
Lang levering , men svarer med det samme ved henvendelse . Fine varer og gode priser . Kan anbefales .

Resposta da Trendbazaar
God og hurtig respons ved evt spørgsmål og høflig betjening....

Resposta da Trendbazaar
Altid hjælpsomme og SUPER hurtig levering og respons!

Resposta da Trendbazaar
Jeg annullerede min bestilling og modtog sød, forstående kundeservice

Resposta da Trendbazaar
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.