Har fået stuegardiner fra Trendy. Meget flotte og elegante og rigtig god kvalitet. Levering til tiden og der blevet taget god tid med opsætning for at sikre at alt er som det skal være.
Veja o que dizem as avaliações
I 2022 fik opsat nogle flotte rullegardiner i stuen. Super professionel håndter fra start til slut. Alt fungerede og Hans ydede en super service. Vi kan varmt anbefale Trendy Gardiner
Super flot arbejde udført. Flot udvalg. God vejledning og hurtig levering. 5 mega stjerner herfra og en varm anbefaling.
Lækker kvalitet, som betyd allermest for os. At service og hurtighed var i topklasse gjorde det ikke ringere 😜. ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
God rådgivning er efter vores mening ærlig rådgivning. Funktionalitet, design og pris balanceres i alle vores produkter. For udover, at gardiner skal være pæne at se på, har de også en funktion fx forebygge solblegning eller skærme mod indkig; og så skal de være til at betale. Trendy Gardiner servicerer og leverer gardiner til private og erhvervskunder.
Informações de contato
Karl Olsensvej 2, 3100, Hornbæk, Dinamarca
- 40520042
- kontakt@trendygardiner.dk
- www.trendygardiner.dk
Super flot arbejde udført
Super flot arbejde udført. Flot udvalg.
God vejledning og hurtig levering.
5 mega stjerner herfra og en varm anbefaling.
Har fået stuegardiner fra Trendy
Lækker kvalitet
⭐⭐⭐⭐⭐ herfra.
Rigtig god service
Rigtig god service. Blev leveret til tiden. Professionel opsætning. Anbefaler Trendy Gardiner
Super professionel gardinforretning
Fremragende arbejde
Fremragende arbejde. Professionelt udført. Go`kvalitet og virkelig go`service. Keep up the good work.
God behandling under hele forløbet.
God behandling under hele forløbet.
Vi kan absolut anbefale Trendy Gardiner
Hilsen
Michael
Fantastisk service og flotte rullegardiner
Rigtig god rådgivning, flotte rullegardiner i god og lækker kvalitet der holder, klare aftaler og perfekt montering. Professionelt og med fantastisk kundeservice hele vejen igennem. Vi kan på det varmeste anbefale Trendy Gardiner.
Super god service, smukt resultat
Super god service, perfekt montering af smukke rullegardiner, jeg er ovenud tilfreds, og kan varmt anbefale Trendy Gardiner.
Smukt resultat 👌🏻
God rådgivning, rar kommunikation, lækre produkter og lækkert resultat ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Perfect work from beginning to finish
Perfect work from beginning to finish
Service in top
God oplevelse og godt produkt
Kære Christina! Mig og min mand er meget glad for Rullegardiner 👍
Flotte rullegardiner og god service…
Meget flotte rullegardiner og virkelig serviceminded firma. Rigtig god rådgivning i telefon og ved besøg og opmåling uden noget salgspres. Hurtig levering og flot opsætning af gardiner.
Nye flotte rullegardiner…
Vi har lige fået monteret vores nye "rullegardiner" de er vanvittig flotte giver stuen et helt andet udseende og lukker dejligt lys ind👍
Det har været en go,behagelig og professionel oplevelse ,tak for det
Efter indsættelse af nye vinduer skulle…
Efter indsættelse af nye vinduer skulle der også nye gardiner til. Vi kontaktede Trendy Gardiner, og det har hele vejen igennem været en virkelig god oplevelse. Alle aftaler er overholdt til tiden. Super professionel og meget venlig kontakt - både på mail, telefon og ved møder. Meget anbefalelsesværdigt.
Professionel og ordentlig
Professionel og effektiv opmåling.
I øvrigt meget venlig betjening når der skal aftales nærmere.
Jeg vil varmt anbefale Trendy Gardiner.
Kunne ikke være mere tilfredse !! 😃
Kunne ikke være mere tilfredse!!!.
Vi har fået de smukkeste hvide rullegardiner I stuen. De giver det blødeste lækre lys. Grå rullegardiner I køkkenet, som passer perfekt ind i vores indretning. Trendy Gardiner får de bedste anbefalinger herfra.
Det er anden gang vi bruger Trendy…
Det er anden gang vi bruger Trendy gardiner. God service, og flotte gardiner til en god pris. De leverer hvad vi ønsker
5 stjerner til Trendy Gardiner
Fantastisk service, gardiner der hænger perfekt, stort udvalg - bedre kan det ikke gøres.
Superflot resultat af nye gardiner i vores sommerhus.
Vi har fået gardiner i vores nye sommerhus.
Vi fik god rådgivning til valg af gardiner
Opsætning og vejledning var også helt god og professionelt.
Alt i alt virkelig nemt, hurtig.
Resultatet er helt i top.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.