⭐⭐⭐⭐⭐ Uitzonderlijke service van Bjorn! Hij was erg vriendelijk, professioneel en behulpzaam tijdens onze bezichtiging. We waardeerden het enorm hoe hij de tijd nam om naar onze wensen te luisteren... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wij werken al enkele jaren samen met Trevi Axus. Alles verloopt altijd vlot, correct en professioneel. Zeker aan te raden!
De maximum aantal sterren dat we kunnen geven, zijn 5 sterren, anders hadden we er ongetwijfeld meer gegeven. De medewerkers bij Trevi Axus Puurs zijn zeer bekwaam (een krak in hun vak 😉) super vrie... Ver mais
Trevi Axus te Puurs met als dossierbeheerder Bjorn Van Praet. Algemeen heeft Trevi Axus een ruim aanbod en duidelijk weergegeven. Bjorn heeft me altijd zeer professioneel te woord gestaan. Goede... Ver mais
Detalhes da empresa
TREVI AXUS: Verkoop en verhuur van vastgoed, appartement, huis, villa, grond, bedrijfsvastgoed, advies bij projectontwikkeling, verkoop van nieuw vastgoed, vastgoedbeheer, advies inzake vastgoedbeleggingen, beheer van projecten en installaties, beheer ...
Trevi Axus, het meest beoordeelde vastgoedkantoor uit de streek !

- Vertrouwen begint bij openheid
- Bij Trevi Axus houden we ervan om samen te werken in een goede verstandhouding, op een eerlijke manier en vooral met de glimlach. Het vertrouwen staat bij ons centraal. Onze klanten zeggen dikwijls dat dit voor hen het verschil maakt.
Informações de contato
Dorpshart 10, 2870, Puurs, Puurs, Bélgica
- 032980202
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lieve mensen goede service vriendelijk…
Lieve mensen goede service vriendelijk en correct
Fijne samenwerking overall met kantoor…
Fijne samenwerking overall met kantoor Trevi Axus Puurs,service ,bereikbaarheid,vriendelijkheid top
Als verhuurder is het belangrijk dat…
Als verhuurder is het belangrijk dat screening van huurders goed en correct verloopt en dat er duidelijk advies terug gecommuniceerd wordt en dat doet Trevi Axus voortreffelijk.
Ook de opvolging en opmaak van document verloopt vlekkeloos. Alles was altijd in orde.
Zij hebben me geholpen om een goed en…
Zij hebben me geholpen om een goed en prijzelijk appartement te vinden. Vriendelijk en behulpzaam personeel. En daarbij nog een goede eigenaar.👍
Voor de derde keer op 5 jaar zijn ze…
Voor de derde keer op 5 jaar zijn ze erin gelaagd het appartement op korte tijd te verhuren.
Afspraken voor bezoek, verhuur,...zijn steeds correct uitgvoerd
Super om mee te werken
Super om mee te werken, niets is te veel en veel hulp. Echt een topkantoor
Einde huurcontract
Mijn ervaring met dit kantoor is heel positief !
Altijd correcte informatie gekregen ,afspraken werden steeds stipt nagekomen !
Het kan niet beter , top samenwerking !
Top service
Toni steekt veel tijd in je. Je wordt hier niet als een nummer bekeken en dat is fijn. Snelle service ook ! Top top top
Super goed gevoel voor alle partijen
Met dit Immokantoor heb je direct een goed gevoel, niets is hun te veel en ze stellen iedereen op zijn gemak. Ikzelf heb met hun samen gewerkt voor verhuur, huur als verkoop. Hier had ik een top gevoel zowel als huurder als verhuurder en als verkoper. Gewoon een TOP kantoor.
Trevi professioneel maatschappij
Hello,
Trevi is een maatschappij erg professioneel. Het personeel is heel vriendelijk, behulpzaam en geduldig.
Belangrijk ook, wij zijn geholpen ze zorgen dat alles in orde komt, zowel voor de verhuurder als de huurder.
Dikke proficiat
Zeer vriendelijke ontvangst
Zeer vriendelijke ontvangst, klare uitleg gekregen betr. het contract en het pand, in bijzijn van de eigenaars.
Heel goede communicatie
We kregen een zeer goede uitleg over de…
We kregen een zeer goede uitleg over de manier van werken, vlot contact met Toni.
Op zeer korte termijn hebben ze een huurder gevonden uitstekend geschikt is voor ons appartement.
Vlotte vriendelijke contacten
Vlotte vriendelijke contacten, goed ingespeeld op mijn vraag.
We zijn heel vriendelijk onthaald en…
We zijn heel vriendelijk onthaald en hebben de nodige informatie op een duidelijke manier gekregen!
Ook de begeleiding voor de bezoeken aan het pand zijn goed verlopen!
Zeer goede communicatie en een plezier…
Zeer goede communicatie en een plezier om met dit immokantoor een pand te huren
Aanrader om een woning te verhuren via trevi Axus
Heel goede opvolging na verhuur huis.
Niks is te veel gevraagd
super klant gericht
Leuke visites, super klant gericht, aangename gesprekken, staan voor je klaar . En super blij om met jullie te hebben onderhandeld.