Et fint sted
Havde læst delte anmeldelser på hotellet, så var spændt på at opleve det. Havde nedjusteret vores forventninger af samme grund. Vores oplevelse var at det var et ganske glimrende hotel. Vores værelse var ikke stort. Men det var rent og i fin stand. Indretning og design kan altid diskuteres, men borset fra den orange stemning på værelset, så var det fint. Vi havde læst at der var larm fra vejen og at man derfor skulle bede om de større værelser mod skoven. Men da de var udsolgt, beholdt vi vores lille værelse. Det lå dog i enden af bygningen, så hverken mod skov eller vej. Der var ingen larm. Der var det, der skulle være. Tv kanalerne kunne vi ikke bruge til noget, de fleste var på tysk. Men wifi fungerede find, så vi snuppede en Netflix film på Ipaden. Vi havde læst at det kostede at parkere, men at der var en gratis p-plads lige efter hotellet (50 meter væk), den benyttede vi os af. Morgenmaden var inkl i vores pakke, og var rigtig fin. I vores pakke var også en tre rets menu, den var ikke noget at skrive hjem om. Virkelig kedelig. Så vores anden aften, tog vi til byen og fandt et hyggeligt sted. Spaafdrlingen var fin. Vi valgte at beholde vores badetøj på, og hørte ikke noget fra nogen vedr. det. Vi var især glad for det ene dampbad, det var så fint indrettet. Saunaen på første sal, var lidt gemt væk, men også super hyggelig, især om aftenen i mørke, hvor man kunne kigge ud af et stort vindue. Der var gjort noget ud af det med levende lys om aftenen. Poolen havde dysser rundt omkring i bassinet, de kunne aktiveres i vandet, men man skal selv være opmærksom på at aktiverer dem.
24 de fevereiro de 2018
Avaliação não solicitada