Lekker vlot geregeld! Een accommodatie vast leggen is een fluitje van een cent. En wanneer er iets niet helemaal duidelijk is dan is dat met een telefoontje zo opgelost! Helemaal tevreden.
Veja o que dizem as avaliações
Groot voordeel is dat ze contact zoeken met de eigenaar. Het huisje wat wij wilden boeken zat vol maar ze hadden nog een ander huisje beschikbaar. Zo konden we alsnog naar dezelfde plek. Nadeel vinden... Ver mais
Zojuist onze zomervakantie geboekt via Tritt. Via Facebook terechtgekomen op hun website: wat een aanbod aan fantastische vakantiewoningen op mooie plekjes! Hierin onderscheiden ze zich echt wat ons... Ver mais
Een aantal jaren geleden diverse vakanties geboekt via Tritt, komend jaar weer naar Toscane. Door de eerdere ervaringen in Toscane wisten wij precies welk appartement wij wilden huren. Tritt gemaild,... Ver mais
Detalhes da empresa
- Imobiliária de casas para temporada
- Agência de Aluguel de Cabanas
- Serviço de hospedagem nas férias
- Hospedagem
Tritt is de specialist voor uw vakantiehuis in Toscane. We kennen er elke heg en steg; de speciale plek die u zoekt hebben wij al gevonden voor u! Van luxe villa met privé zwembad, een verborgen kleinschalige agriturismo, een groeps vakantiehuis, kindvriendelijke residence tot sfeervolle B&B, ze zijn allemaal te vinden op onze website. Is Toscane uw vakantie bestemming?, dan is Tritt.nl dè site om te bekijken. Via korte lijnen en op een persoonlijke manier adviseren wij u graag over uw vakantiehuis Toscane, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Toscane is onze passie, onze betrokkenheid is hoog - ùw Toscane vakantie wordt perfect. Dat garanderen we! Naast vakantiehuizen Toscane bieden wij u ook in andere delen van Italie prachtige agriturismo accommodaties en vakantievilla's aan zoals b.v. op Sardinië.
Informações de contato
Industrieweg 54, NL - 6651 KR, Druten, Holanda
- 085 8330044
- italie@tritt.nl
- www.tritt.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lekker vlot geregeld
Voor herhaling vatbaar!
De website is informatief en via de zoekfunctie is het makkelijk om een accommodatie te vinden die past. Goede communicatie na het boeken ter bevestiging van de reservering.
Overzichtelijk informatie
Superfijne service
Superfijne service, erg klantgericht en adequaat met reageren.
betrouwbare en snelle bemiddeling
Cecile heeft ons heel adequaat en snel geholpen.
De communicatie verliep makkelijk en aan onze wensen werd gehoor gegeven.
We kregen op heel korte termijn een onderkomen waar we heel tevreden over waren.
Snel een reactie.
Via de website een bericht gestuurd via de chat. Kregen heel snel een reactie.
Uitstekend advies.
Tritt gevraagd om advies en ze kwamen met 3 opties. San Podera lorenzo uitgekozen en dit blijkt een schot in de roos. Werkelijk fantastisch hier. Tritt bedankt hiervoor.
Vlotte en vriendelijke afhandeling van…
Vlotte en vriendelijke afhandeling van online reservering.
Betrouwbaar.
Wij boeken al een aantal jaar via Tritt. Onze ervaring is dat Tritt snel en accuraat handelt. Nooit dubbele boekingen. De informatie op de site klopt met wat je in werkelijkheid aantreft. Als je bij Tritt boekt weet je dat het goed geregeld wordt.
Heel snel en kundig geholpen!
Geen zorgen, we lossen het op.
Tijdens onze zoektocht een foutje gemaakt. Geen probleem, ze lossen het voor je op. En ... ze geven ook advies op maat.
Reacties op mijn mail waren erg snel en…
Reacties op mijn mail waren erg snel en persoonlijk!
Tevens werd er goed meegedacht!
Binnen 24 uur geregeld.
We wilde binnen een week weg omdat we de vliegtickets al gekocht hadden. Nadat we een reservering hadden gedaan en te horen kregen van tritt dat de boeking helaas niet zou lukken. Heb ik gelijk gemaild met verzoek dat tritt zou gaan zoeken voor ons. Binnen 24 uur was het geregeld. Mooi alternatief werd geboden. En kunnen we toch op vakantie.

Resposta da Tritt
Reageert direct op de mail, bereid om navraag te doen bij de eigenaar van de locatie. Eerder ook via Tritt naar volle tevredenheid op vakantie geweest.

Resposta da Tritt
snel en duidelijk geregeld!
Super goede service
Super goede service! Er word met je meegedacht en de reactiesnelheid is zeer snel! Alleen kan ik de factuur niet vinden?

Resposta da Tritt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.