uprofessionalitet skal man ikke lede længe efter her!
Min kæreste passede sin far i 1½ måned indtil faren afgik ved døden i 2010, min kæreste afholdte alle regninger, og havde fået lov til at bruge farens bil både i forbindelse med kørsel til sygehus, læge og hans eget arbejde, plus til andet privat brug. Da faren dør bliver det aftalt mellem min kærestes søskende, ham selv og advokatfirmaet Trolle Law, at min kæreste måtte udtage bilen af boet, og ellers ikke skulle have andel i boet, om det så gav over- eller underskud, derimod fik han så hans fars pension. Min kæreste får så lavet en vurdering af bilen og får den udtaget af boet, han bliver ikke på NOGLE retsmøder fortalt at han skulle BETALE for den her bil på nogle punkter, det bliver beskrevet for ham så han forstår at han så må overtage bilen. Der går så et års tid, og min kæreste er så ved at komme sig oven på tabet af sin far, så ryger huset på tvangsauktion (hvilket min kæreste i bund og grund kan være lige glad med) og huset bliver solgt med underskud, og først HER vælger Trolle at sende min kæreste en regning på bilen, hvor min kæreste er kommet af med den og fik en anden bil istedet. Så de vælger at rippe op i hele hans fars død endnu engangved at sende ham den her regning. Min kæreste vil selvfølgelig ikke betale dan han ikke mener at de har retmæssigt ret til de her penge, og herefter PRESSER Trolle ham i sådan en grad at han simpelthen vælger at give op, fordi han psykisk ikke kan klare det. DET ER SIMPELTHEN IKKE IORDEN! Udenvidere vælger de så også i striden at sende den her regning ned til deres egen inkasso afdeling uden at sende rykkere til min kæreste, hvilket man ifgl. loven ikke må.
Magen til frækhed, og rodet selskab skal man lede længe efter. Der er ikke styr på noget.
17 de março de 2014
Avaliação não solicitada