Veel keuze uit (biologische) zaden, leuke, vrolijke zakjes, klein formaat, perfect als cadeautje. Heel snel verzonden in brievenbus pakketje. Fijn mailcontact. Bepaalde zakjes waren per abuis toch nie... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De zaad bollen zaten in een mooi en stevig doosje. De wikkel ziet er mooi versierd uit en de kaartjes maken het helemaal af. Alles kwam mooi op tijd. De volgende keer dat ik bedankjes nodig heb, beste... Ver mais
mijn man gaat met pensioen en we zochten naar leuke gifts. Dit artikel sprak ons meteen aan. De gehaakte zakjes hebben een mooi natuurlijke uitstraling en dan met de gekleurde balletjes erin hellemaal... Ver mais
Wat een service leveren jullie! Door problemen met leveringen bij de koeriers zou onze bestelling te laat aankomen. Jullie zorgden voor een nieuwe levering die per spoed werd verstuurd en tijdig aank... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij zijn een kleine duurzame onderneming die mensen blij maken met bedankjes en zaden.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Prima service!
Bedankjes besteld met persoonlijk kaartje. Helaas kwam het pakketje aan met de verkeerde kaartjes eraan. Kan gebeuren. Na 1 belletje met Tuindreef kreeg ik een dag later het hele pakket opnieuw geleverd met de juiste kaartjes eraan. Prima service. Dankjewel Tuindreef!
Snelle levering, makkelijke website. Ik ben heel tevreden.
Super mooi ingepakt
Snelle verzending en leuk bedankkaartje…
Snelle verzending en leuk bedankkaartje voor de aankoop in de verpakking!
Hele goede service
Hele goede service. Er ontbrak wel 1 item van mijn bestelling maar die is gelijk nageleverd, 5 sterren!
De spullen zijn goed en netjes…
De spullen zijn goed en netjes aangeleverd.
Snelle levering, compact verpakt
Snelle levering, compact verpakt. Wel iets te weinig etiketten gekregen, waardoor een deel van de zakjes met een half etiketje dichtgeplakt werd.
Mooi pakketje met zaden en kaartjes.
Mooi pakketje met zaden en kaartjes.
Heel leuk om te geven.
Veel mensen blij kunnen maken.
Ontvangers blij verrast
Snel in huis, ondanks de drukte bij de post- en pakketbezorgers.
De ontvangers (na onze Oud & Nieuw Party) waren blij verrast. Erg leuk!
Verkeerde levering heel snel opgelost!
In de originele levering helaas te weinig zaadbommetjes geleverd gekregen om voldoende pakketjes te maken voor de juffen en meester van m'n zoon, maar ondanks de feestdagen heeft Tuindreef dat nog ruim op tijd kunnen oplossen door extra op te sturen én nog een aantal zakjes met bloemzaden als goedmakertje. Ik ben heel blij hiermee!
Snel geleverd
Snel geleverd, ziet er verzorgd uit. Leuke en creatieve kadootjes.
Snelle levering, ondanks drukte voor feestdagen al volgende dag in huis. Eerder cadeau gegeven aan collega’s en dit keer aan de juffen. Leuk en origineel kleinigheidje!
Echt een leuk doosje
Echt een leuk doosje. Mooi vorm gegeven en snel geleverd. Alleen jammer dat de doosjes niet als brievenbus pakje verstuurd kunnen worden. Maar als gewoon pakket. Wat het veel duurder maakt.
Zeer goede aankoop
Leuke presentjes. Snel geleverd. Goede service
Klantgericht
Klantgericht, denkt mee in oplossingen. De geleverde kwaliteit is uitstekend. Een echte aanrader!
Aanrader!
Duidelijke website, product komt overeen met foto's. Spelen goed in op behoeftes van ouders etc. Snelle verzending, goeie kwaliteit
Leuke afscheidscadeautjes
Leuke afscheidscadeautjes, snel geleverd en met zorg ingepakt.
Mooi verpakt en snel geleverd!
Snel en zeer goed geholpen waar nodig
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.