Is de enige manier om contact te krijgen met tuincentra , Neemt geen telefoon op , beantwoord mails als past Twee maanden geleden bestelling gedaan , Was niet volledig , en kapotte stukk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We hebben 2 prachtige wandlampen voor buiten besteld. Bij ontvangst van het pakket bleken deze door het vervoer helaas flink beschadigd. Ze zijn zonder problemen thuis opgehaald en snel netjes gerepar... Ver mais
De prijs voor een nieuwe brievenbus was hier niet erg gunstig. We hopen dat het prijsverschil met andere webshops toch een verschil in kwaliteit met zich meebrengt en dat dit over enkele jaren in wee... Ver mais
Detalhes da empresa
TuinExtra is het adres voor buitenverlichting, bloembakken en brievenbussen. Een uniek assortiment door eigen fabricage en import. zoekt u net iets Extra voor uw tuin, bezoek onze webshop of showroom in Kaatsheuvel.
Informações de contato
Gasthuisstraat 103, 5171ge, Kaatsheuvel
- 0031-416-530272
- info@tuinextra.nl
- www.tuinextra.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Goede ervaring!
Goede ervaring!
Prachtige buitenlamp besteld en snel bezorgd.
Aanrader!
Nieuwe plantenbank, latere levering...
Mijn nieuwe plantenbank werd helaas niet geleverd op de gewenste leverdag die ik had aangegeven tijdens het bestelproces. Uiteindelijk gebeld met het bedrijf en ze hadden mijn online bestelling over het hoofd gezien (kan gebeuren). Ze hebben mij netjes te woord gestaan en samen tot een goede oplossing gekomen en op de afgesproken dag werd mijn nieuwe plantenbak keurig geleverd. Al met al tevreden.
Geleverd zoals er beloofd was.
Geleverd zoals er beloofd was.
Direct antwoord op mijn gestelde vraag.
Fijn samenwerking en goede kwaliteit van het product
Een aanrader.
Geen voorraad te zien op site.
Netjes bericht gehad van vertraging echter ik had er niet besteld als ik kon zien zoals bij Boll dat artikel niet op voorraad was. Kwam nu te laat voor mijn doel. Verdere afhandeling prima.
Goed en slecht.
Makkelijk order proces en veel keuze. Het versturen is echt slecht geregeld. Geen idee wanneer. Misschien maandag of dinsdag. Ik zou gebeld worden. Helaas uiteindelijk een belletje uit België. Mijn adres was niet compleet. Het zou misschien vandaag of morgen afgeleverd worden maar ik zou gebeld worden door de chauffeur. Helaas niks van dat. Uiteindelijk vond ik de brievenbus op de oprit. Brievenbus komt dus direct uit de fabriek in België. Slecht geregeld.
Alles goed geregeld en ongevraagd extra…
Alles goed geregeld en ongevraagd extra korting gehad en bij bezorgen werd ik netjes door de bezorgdienst gebeld dat ze er waren. Top gedaan
Keurig netjes afgeleverd en goed verpakt
Keurig netjes afgeleverd en goed verpakt
Good service
We were well informed during the whole delivery process. And product does look good.
Probleem oplossend gericht
Voor een lichtelement ter herinnering aan mijn overleden vrouw maak ik gebruik van 13 kubus wandlampen. Van één van deze kubus wandlampen was de driver defect. Deze bleek uit Rusland te komen en door het embargo niet leverbaar. Probleem dus omdat de 13 lichtbronnen één kunstwerk vormen. Maar de shopeigenaar heeft na enig zoekwerk voor mij een oplossing gevonden alwaar ik erg blij mee ben. Chapeau dus!!!!!!! Daar kan menig ander bedrijf nog een voorbeeld aan nemen. Dat is pas klantvriendelijk!!!!!!
Precies wat ik nodig had
Prachtig lampglas voor tuinlantaarnpaal
TuinExtra leverde een mooi, helder en stevig lampglas voor onze staande tuinlantaarnpaal. Dit ter vervanging van het inmiddels geel en ondoorzichtig geworden plastic exemplaar. De maten klopten beter dan de op de website aangegeven maten. Erg blij mee. Goed verpakt en snel geleverd.
Verbeter communicatie …
Ik vind dat de communicatie onder de maat is. Behalve een bestelbevestiging is er niets. Wanneer op de website staat dat iets op voorraad is en binnen een week geleverd kan worden dan vind ik dat je iets van je mag laten horen wanneer dat 2 weken worden. Nu heb ik zelf gebeld om dit uit te vinden.
Dat is gewoon jammer.
Zeer tevreden
Bestellen eenvoudig, levering keurig met goede tijdsindicatie. Product helemaal naar wens.
Super geregeld en mooi product