Veja o que dizem as avaliações
TV4 tar bra betalt för att visa sina program men de sänder de flera flera dagar innan de har fått de textade! Så himla irriterande och borde inte få förekomma.
Blir så trött på att de inte har folk som behärskar språket. Primärt vid nyheter och väder. Har bryts det på språket och de klarar inte av att prata ren Svenska. Inget annat land har nyhetsuppläsare d... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Streama TV-program och nyheter gratis - direkt på webben och i våra appar. Följ oss live eller titta när det passar dig. Välkommen till TV4 Play!
Informações de contato
Jag betalar 249 kr i månaden
Jag betalar 249 kr i månaden, så dyr månadskostnad och jag slipper inte den eviga reklamen:((
Bildkvaliteten av livestreaming av sport är kornig
Bildkvaliteten av livestreaming är betydligt sämre än SVT play.
TV4 tar bra betalt för att visa sina…
Så himla irriterande och borde inte få förekomma.
VARNAR FÖR TV4 PLAY PLUS PAKET.
GÖR SKILAD PÅ TV4 PLAY OCH TV4 PLAY PLUS..
Detta gäller gör tv4play plus (deras betal paket) jag fick erbjudande om att få prova en månad gratis utan biningstid å tyvärr tog jag den avslutade den i god tid några dagar innan sista dagen men sen kom en rökning på 69kr jag bestrider den så länge jag kunde men dom vägrade ta bort el ersätta så jag fick betala för yttligare en månad men tv4 play plus med reklam som jaf desutom inte använde eftersom den mpnaden redan gått innan jag fick fakturan så jag varnar för attingå kontrakt med tv4 play plus paket om du inte vill ha å tycker de är värt att betala för npgot du har typ gratis som tv ska vara vi betalar ändå skatt för tv och sen tex tv hos comhem ska vi värkligen behöva betala för tv typ 3-5 gånger?
TV4play tillåter inte VPN
En tjänstleverantör får absolut inte bestämma över min säkerhet, så om JAG ska använda VPN för att säkra mina enheter, så får TV4play inrätta sig efter detta och låta mig använda VPN när jag ser på TV4play. En tjänstleverantör som inte tillåter sina användare att använda VPN är en säkerhetsrisk för användaren.
TV4 Play Plus utan 4K och 5.1 ljud
Skaffade precis TV4 Play Plus för 69 kr/månad, men besvikelsen är total. Programmen hinner knappt börja innan det är dags för reklamavbrott – för att slippa reklamen kräver de alltså ytterligare 100 kr i månaden.
Det som gör det ännu värre är att vi nu är inne i 2026 och man betalar dessa priser utan att ens få 4K-upplösning eller 5.1-surroundljud. Inte ens de globala jättarna tar ut sådana här priser utan att erbjuda modern bild- och ljudkvalitet. Att sända serier och film i enbart stereo och vanlig HD i en betaltjänst år 2026 är under all kritik.
Hög månadsavgift för en tekniskt föråldrad produkt. Gör om, gör rätt!
Värdelöst
Efter reklamen som.avbryter stup i ett hoppar filmen/serien till en helt annan plats än för jag var innan, nör jag ska leta upp var jag var kommer reklam igen så det fungerar inte helt enkelt, helt värdelöst och så fort med relamftitt jämfört med tex Netflix.
Har sagt upp det såklart.
Vad händer med er play sight?
Vad händer med er play sight?! Alltid vart bra innan men senaste veckorna laggar det hela tiden. Bor mitt i centrala Gbg och alla andra streamingsighter funkar bra så , Pls! Fix it !
Alldeles för dyrt
Tv4play är tyvärr instabilt
Tv4play är tyvärr instabilt, blir ofta utloggad, ofta problem jämfört med andra kanaler/appar. Borde vara gratis med all reklam
Lägg ned tv4 play
Lägg ned tv4 play! Jag vet inte hur många gånger man svurit över deras app! När man ska gå in och se på en OS-sändning så står resultatet redan under valrutan! Finns knappast något man kan glädjas över. Byt ut App-byggarna!
Reklam när man köpt reklamfritt
Vi har köpt ett abonnemang som ska vara utan reklam men det är ändå reklam vilket känns värdelöst!
Uppsägning i November 2026 fastän jag…
Uppsägning i November 2026 fastän jag sa upp det idag den 14 Februari.
Så jag blir bestulen på pengar i 9 månader till, så vidrigt gjort av TV4
Betalar för Tv 4 play plus utan reklam…
Betalar för Tv 4 play plus utan reklam men reklam kommer som oftast ändå. Bedrövligt. Står nåt finstilta längst ner på sidan att reklam förekommer under live och tv kanal sändningar. Borde i så fall heta Tv 4 play plus med mindre reklam. Riktigt lurendrejeri.
dåliga sändningar mycket buffring samt…all reklam
dåliga sändningar mycket buffring samt massor med reklam och så jäla dyrt inte värt viva svt
Sämsta tänkbara app 💩
Sämsta tänkbara app 💩
Laggar och fryser konstant. Kräver ny inloggning i princip varje gång man startar appen (dagligen). SJUKT FRUSTRERANDE ATT DEN ÄR SÅ ICKE FUNGERANDE!!!!!!
Sämsta appen ever.
Sämsta appen ever.
Tappar mottagning ständiga avbrott
Nä gör om gör rätt
Fruktansvärt att lyssna till Magdalena…
Fruktansvärt att lyssna till Magdalena Forsberg som slarvigt så oerhört slarvigt slänger ur sig otydliga kommentarer, sväljer sista stavelserna och bara öser ur sig nåt som inte går att uppfatta! Lär människan hur man jobbar som reporter Och ta ansvar för vad ni ger oss tittare!
Som det är nu- skäms för vad ni ger oss tittare!
Gunn Engvall
Ocker priser!
Har haft Tv4 play ett tag nu för ishockeyn skull och andra sporter. Nu vill de ha extra betalt för att slippa reklamen! Det priset man betalar för idag borde vara utan reklam. Ett bra bevis för att Tv4 vill förstöra bra evenemang för att suga ut så mycket pengar som möjligt😤
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.