Uldgården Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Yderst ubehagelig oplevelse.

Yderst ubehagelig oplevelse.
Min mor havde bestilt fra Uldgården søndag den 16/11 (i dag har vi 24/11)
Pengene blev trukket med det samme. Min mor kontakter Uldgården omkring torsdag den 20/11. Her fortæller Irene at labelmaskinen er gået i stykker - fair nok, men god kundeservice havde været, at man lige skriver ud til de kunder der afventer deres ordrer, og informerer om at deres ordrer er forsinket !

Jeg fortæller min mor, at hun lige bør vente til mandag med at kontakte igen. I dag mandag den 24/11 ringer min mor igen til Uldgården.

Her bliver hun mødt af en meget uforskammet Irene som siger der er travlt, og min mor når ikke at sige ret meget før Irene bare smækker røret på !

Jeg forsøger herefter at kontakte Uldgården via tlf og mail. Jeg giver Uldgården en tidsfrist på 7 dage til at få afsendt min mors ordrer, eller returnere hendes penge som på ulovlig vis er blevet trukket før varer er sendt. Jeg har også sagt at det ville resultere i en politianmeldelse hvis ikke dette efterleves, da kommunikationen er utilstrækkelig og utryg.

Irene svarer nu tilbage med at min mor slet ikke har betalt, og nu kræver hun også dokumentation for at min mor - som altså har lagt en ordrer via hjemmesiden - skal dokumentere at hun har betalt !!! Jeg ender med at få fat på Irene telefonisk, og igen bliver vi mødt med en meget uforskammet og ikke mindst ubehøvlet adfærd ! Hun mener ikke min mor har betalt og påpeger endnu engang at kunden skal bevise. Jeg havde på dette tidspunkt oplyst min mors ordre nr. meget bizart at man som kunde der køber via hjemmesiden, skal dokumentere købet. At Irene ikke selv slår ordren op og ser betalings id’et.

Det kulminerer i at jeg nu har haft sendt dokumentation fra netbank, og ordrebekræftelsen. Jeg har sendt NETS id af transaktionen - altså, har vi dokumentationen i orden !

Pengene er nu overført tilbage til min mor - netop som jeg sidder og skriver denne anmeldelse ! Tak, men det ændrer ikke på en yderst tarvelig og usympatisk måde at behandle sine kunder på !

I den seneste mail skriver Irene
“Vi vil ikke finde os i den slags trudsler ligegyldgit hvor mange der læser med

Vi vil derfor annulere Jeres ordre og beder Jer om at finde et andet sted at handle”

Kære Irene.
Du har uretmæssigt trukket penge fra min mor uden at sende hendes varer eller informere hende om forsinkelse. Du har ikke informeret hende om hvornår hun får sine varer heller ! - I telefonen mente du ikke at det var din opgave når du får 200 mails om dagen! Men JO. Det er dit ansvar !

Du havde da ved gud ikke forventet andet end en trussel om politianmeldelse når du samtidig lægger røret på når min mor ringer - du ringede i øvrigt heller ikke tilbage til hende ? Selvfølgelig truer jeg med politianmeldelse - det er sådan set potentielt tyveri, når man ikke afsender varer og bare har trukket pengene. Jeg håber ved gud også, at du selv ville kontakte politiet hvis du oplever samme adfærd fra en webshop ! Et undskyld havde klædt dig.

Kl 19:26 får vi endnu en mail fra dig
“Efter vores sidste skriv fik vi besked fra Nets om at din mors betaling var gået ind på en anden forretnings konto.

Vi kan konstare at Nets lige nu har et problem og vi har planer om en dialog med dem i morgen

Vi har tilbagført den betaling samt annulleret din mors ordre”

Ikke så meget som et undskyld ! Det er jo ikke min mors skyld at du roder i dine forretningskontier ! - hvilket i øvrigt heller ikke er muligt. Der er så mange sikkerhedsforanstaltninger at pengene ikke bare kan gå ind på en anden konto - siger min erfaring med at drive webshop.

Uanset hvad - Vi klager nu til Forbrugerombudsmanden om Uldgårdens ulovlige hævning af peng, så der forhåbentlig ikke opstår disse ubehagelige situationer fremover.

24 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schlechteste Erfahrung, die ich je in einem Garngeschäft gemacht habe!

Ich war am 6. Mai 2024 in diesem Geschäft, das zugegebenermaßen eine große Auswahl an verschiedenen hochwertigen Garnen hat. Aber jetzt kommt das große Problem: ich habe dort 16 Knäuel gekauft, die eigentlich pro Stück 45 kr gekostet hätten. Die Dame hat mir (versehentlich?) 75 kr berechnet, also deutlich mehr. Da mein Mann per Kreditkarte bezahlt hatte, habe ich die Gesamtsumme nicht mitbekommen, sondern erst auf dem Heimweg von ihm den bezahlten Preis mitbekommen. Also habe ich noch am selben Tag per Mail nachgefragt und auch die Info bekommen, dass zu viel gezahlt wurde. Ich wurde dann auch nach einer Bankverbindung gefragt, um die zuviel gezahlte Summe zurück bekommen, die ich sofort mitgeteilt habe. Und seitdem? Nichts! Keine Rückerstattung, Nachfragen per Mail werden ignoriert und nicht beantwortet! Ich warte nun über 6 Wochen auf mein Geld, das mir offensichtlich nicht mehr zurückgezahlt werden wird. Ich fühle mich inzwischen betrogen und kann nur davon abraten (was ich auch bereits bei vielen Strickfreundinnen schon getan habe), dort einzukaufen. So darf man mit Kunden einfach nicht umgehen. Ich werde jedenfalls mein Geld anderen Wollgeschäften geben, hierhin würde ich niemanden mehr empfehlen!

6 de maio de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fint nok

Det hele gik egentlig meget fint. Min bestilling er kommet i god stand men jeg synes at det var lidt irriterende at jeg ikke fik flere mails om hvor langt pakken var. Kan bedst lide når jeg kan tracke mine pakker men det betyder ikke så meget

26 de março de 2024

DÅRLIG SERVICE

Meget dårlig service. Mgl garn til 5 af 6 emner. Beskeden var: Find selv ud af hvad der mgl. Det vil sige jeg skulle hækle videre og finde ud af hvad der mgl. Der var 10 emner i alt, men opgav efter de 6. Meget dårlig kommunikation med ejer, Irene Bøgsted. Kunne jeg give 0 stjerner var det givet.
Jytte Frederiksen

10 de novembro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais