Ulrikjuhl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har med stor glæde haft Ulrik Juhl som tandlæge de sidste 13 år. Først på Frederiksberg, derefter i Rebæk Søpark og nu i hans skønne nyindrettede klinik i Rødovre Centrum. Ulrik er meget prof... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hele tiden udskiftning af tandlæger. I de snart fire år jeg har været i tandklinikken har jeg stort set ikke haft den samme tandlæge mere end en gang. Og senest ønskede (endnu engang en ny) tandlæge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rødovres bedste tandlæge klinik! 🤩 Jeg har både været Ulriks Invisalign patient og er til kontrol gennemsnitlig hver 6.måned. Altid god service og behandling! Forleden fik jeg opereret min først... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg synes Ulrik har lavet et fremragende stykke arbejde med mine tænder, og for det arbejde alene kan jeg kun anbefale topkarakter. Prisen var lidt mindre end forventet. Men en enkelt af de mange be... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse…

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med tandlæge Ulrik Juhl.
Han anbefalede mig, at vi rev en visdomstand ud med det samme uden dårligt nok at kigge på røntgenbilledet.

Han var utrolig uhøflig og nedværdigende over for mig, sagde jeg var “åndssvag” for at spørge ind til den procedure, han anbefalede mig. Han gjorde mig på ingen måde tryg, og jeg er glad for, jeg ikke gik videre med proceduren hos ham.

Desuden fik jeg at vide, at jeg kunne få 500 kr i rabat, fordi jeg var ny kunde, men da jeg valgte ikke at få taget min visdomstand ud, kunne jeg ikke bruge de 500 kr. Det var kun, hvis jeg fik fjernet tanden.. Dermed betalte jeg så 900 kr for et røntgenbillede.

Kommer helt sikkert ikke igen..

18 de abril de 2022

Dårlig tandlæge

Jeg bliver nødt til skrivre en opfølgning jeg har nu gået nogen mdr. med implantatet og den bro er skæv at den ødelægger mine gummer, og jeg bliver nødt til få den taget ud, utroligt dårligt arbejde og Ulrik er ligeglad han har fået sine penge og som er det eneste der tæller for ham.
Jeg vil kalde ham klamhugger.

20 de outubro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En stilfuld lys og rar klinik med god…

En stilfuld lys og rar klinik med god plads, orden og et venligt imødekommende personale!
Er en tilfreds patient, som er kommet der, siden klinikken åbnede.
Trygt at have den samme tandlæge med specifik kendskab til personlig tand-historik!
Ulrik er tillidsvækkende med et smil, kompetent, lytter spørger ind til symptomer, diskuterer, forklarer forståeligt og følger op på tidligere behandling!
Regelmæssig tandeftersyn, implantat, vejledning efter sygdomsforløb.
Klinikkens personale supplerer hinanden i en behagelig tone!
Den bedste anbefaling af hele klinikken!

15 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hele tiden udskiftning af tandlæger

Og senest ønskede (endnu engang en ny) tandlæge, at lave unødige indgreb stort set samme dag og tog røngtenbilleder af noget som var blevet taget 6 mdr tidligere.
Det virker upersonligt og som om de vil vride penge ud af folk.

15 de fevereiro de 2021

Flot arbejde

Men en enkelt af de mange bedøvelser gik så galt, at min krop var i choktilstand flere dage efter. Et uheld, naturligvis, men måske man kan bedøve inden bedøvelse.
Bortset fra det, vil jeg give ham/dem mine allervarmeste anbefalinger.

9 de fevereiro de 2021

De bedste til tænder

Rødovre Centrum Tandlæge- & Implantatcenter og tandlæge Ulrik Juhl er bare de bedste. Jeg har været igennem en større behandling, og det er udført kompetent og med et fantastisk resultat. Jeg har aldrig været glad for at gå til tandlæge, men takket være Ulrik Juhl kommer jeg nu regelmæssigt. Jeg kan ikke anbefale ham og klinikken nok.

26 de janeiro de 2021

Rødovres bedste tandlæge klinik

Rødovres bedste tandlæge klinik! 🤩
Forleden fik jeg opereret min første visdomstand ud - hurtig og nem operation.
Jeg vil helt klart anbefale klinikken til alle.

17 de janeiro de 2021

Meget god tandlæge

Meget god tandlæge! De varmeste anbefalinger herfra. Så dygtig, professionel og forstående. Tusind tak Ulrik for den bedste behandling hos dig. Forløbet hos dig var fantastisk

23 de novembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service og uærlig ledelse

Da jeg har en tand der har sit eget liv og samtidig har tandlægeskræk var jeg inde hos en af tandlægerne fra Ulrik Juhl i Rødovre centrum. De tjekker den ene tand og tager et røngent billede. Er færdig og får eb regning på 410 kr. 150 kr for billedet og 260 kr for at få tjekket EN tand. Siger det var godt nok dyrt plejer at give 100 kr for det. Får at vide at spdan er det hvor jeg svare så kunne de jo lige så godt tjekke alle tænderne da det er fuld pris jeg har givet. Hvor svaret er "jamen det er der ikke tid til nu og sådan er priserne jo bare " siger igen Ja men har før fået det til 100 kr hvor der intet bliver svaret. Jeg tager hjem og ringer til dem dagen efter for at snakke med chefen.

Han var ked af at jeg var skuffet og siger han vil kigge på det Da han godt kan se jeg før har fået det billigere og at jeg bare skal smide regningen ud så får jeg en anden næste gang jeg er til kontrol.

Kommer til min sædvanlige kontrol 2 uger senere og får til min store undring en fuld regning fra sidst. Spørger hvad der er sket men det kunne de ikke svare på måtte ringe efter weekenden da chefen Ulrik var i operation.

Jeg ringer mandag og får at vide at Ulrik har sagt det er sådan priserne er og det kan han ikke gøre noget ved. Siger så til sekretæren at det er meget muligt men så skal han lade være at sige han vil ændre på regningen men have sagt det da jeg ringede første gang. Jeg beder dem få Ulrik til at ringe til mig for at snakke med han i stedet for at det skal gå igennem flere personer som intet har med det at gøre.

Jeg bliver ikke ringet op af Ulrik og ringer for at høre om han har tid. Får at vide at han ikke gider bruge mere tid på denne sag og at satsen bare er sådan. Bliver vred og siger igen at så må han jo lade være at sige han vil ændre den og endda har bedt mig smide regningen ud!

Nu har jeg så ringet og bedt dem sende mig en ny regning og at så kan de slette mig som patient jeg har fundet en ny tandlæge. Jeg kan ikke have en tandlæge som ikke er ærlig så mister de min tillid.

Så nej kan bestemt ikke anbefale sådan en uærlig tandlæge.

5 de setembro de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Var inde og få lavet en tandresning

Var inde og få lavet en tandresning, og bestilte explict KUN! en tandrensning da jeg var i nærheden, mellem møder og havde lidt tid.

Jeg kom ud med en eksrta regning på konsultation og check.

Jeg havde ikke behov for check,og da jeg har min egen regulære tandlæge. Og jeg ved godt hvordan man børste tænder. Det behøver jeg ikke at betale 170,- for at få at vide mends tandlægen i øvrigt renser mine tænder...

Havde for travlt til at tage diskutionen med dem ved kassen da jeg på forhånd havde ventet længe og var forsinket.

Men nu, efter de har skrevet til mig flere gange og vil have mig derud igen, syntes jeg, at jeg vil dele min oplevelse.

En ting, der er med læger er, at man skal stole på de bruger deres faglige komptence til at give en den bedste rådgivning. Mest fordi man som patient ikke ved bedre.
Den tillid er i den grad brudt.
Ligesom med en bank der anbefaler at investere i bedstemte optioner eller aktier som efterfølgende flopper.

Kan ikke anbefales.

18 de junho de 2019

Implantater under kæbe

Jeg er meget tilfreds med den implantater , som Ulrik har lavet.
Meget proffetionelle, omsorgsfulde,gode hygiejne forholde,information ,vejledning. Alt i alt jeg kan godt anbefalede Ulrik til svære operationer og behandlinger.
Mvh
Rosalia

6 de outubro de 2015

Ulrik Juhl's skønne tandklinik i Rødovre centrum

Rebæk Søpark og nu i hans skønne nyindrettede klinik i Rødovre Centrum. Ulrik er meget professionel,
har alt det nyeste udstyr,og sørger løbende for efteruddannelse i in -og udlandet. Ulrik og hans personale
er alle meget venlige og man føler sig velkommen og godt tilpas på klinikken. Har man pludselig behov for akut hjælp, hvis der opstår problemer med ens tænder, løses dette på bedste vis.
Jeg kan varmt anbefale tandlæge Ulrik Juhl

3 de agosto de 2015

Tandlægeskrækken forsvandt

I over 10 år var jeg ikke til tandlæge, pga af tandlægeskræk.
Tog mig sammen, og valgte Tandlæge Ulrik Juhl i Rødovre Centeret.
Der fik jeg Helene Banner som min tandlæge, og det er jeg glad for.
Hun fik mig i ro fra starten af, trods jeg skulle ha' lavet en del.
Var der 5 gange for at få styr på mine tænder, og med 2 rodbehandliner.
Et halvt år gik og jeg kom igen, og alt var godt :-)
Før var der tit Blister, betændelse osv i min mund, nu er der intet.
Taaaak Helene Banner :-)

7 de abril de 2015
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais