Jeg skulle indberette regnskab fra vores forening til Djurslands Bank, og det voldte mig en del problemer. Heldigvis sidder der en Kathrine i jeres kundeservice, der yder en fantastisk hjælp, meget hø... Ver mais
A empresa respondeu
Forstår ikke som i slet ikke man både skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden økonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kunne ikke udfylde relevante papirer på bestyrelsesportalen, kontaktede Unioo pr. Tlf., talte først med Sofia, som på bedste måde guidede mig igennem de første step, og senere med Laura, som på s... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er bestemt ikke fan af Unioo, det fungerer bare ikke særlig godt, og alle i foreningen bøvler med det. Siden er ikke logisk sat op, og vi har brug for hjælp hvert eneste år. Hjælpen derimod er... Ver mais
A empresa respondeu
Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er født ud af et ønske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulønnede og frivillige mennesker, udvikler vi værktøjer som gør det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere møder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brænder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.
Niels Brocks Gade 8,1, 8900, Randers C, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig serviceminded og hjælpsomme - fik hjælp v en enkelt opringning til oprettelse af bestyrelsesmedlem👍

Resposta da www.unioo.io
De gange jeg har skullet tale med Unioo support har jeg hver eneste gang fået en tydelig og forståelig hjælp af medarbejderen, som var særdeles kompetent og venlig/hjælpsom at tale. Som et ekstra plus sidder supporterne ikke i et rum med 25 andre kolleger, så ingen forstyrrende larm/baggrundsstøj men et rolig bagtæppe for samtalen. Super dejligt!

Resposta da www.unioo.io
Super, hurtig og præcis hjælp..!
Mange tak.
ShelterBox Danmark

Resposta da www.unioo.io
Virkelig fin kundeservice, dejligt humør og en sikker hjælpende hånd fra Amalie's side, mange tak for hjælpen.
Marianne Mortensen

Resposta da www.unioo.io
Snakkede med Ida som var super hjælpsom og gjorde et komplekst problem til en simpel handling..

Unødvendigt kompliceret
Simpelthen grænseoverskridende dumt
Det er ingen hjælp, det er blot med til at besværliggøre og naturligvis fjerne incitament og engagement i små foreninger

Resposta da www.unioo.io
Når jeg har haft problemer med at tilmelde mig Unioo, så har det været en fornøjelse at ringe og få en udsøgt behandling af medarbejdere fra Unioo.
Jeg kan kun anbefale, at man ringer og får et kvalificeret svar som man (jeg) kan forstå
Hilsen Vibeke

Resposta da www.unioo.io
Fremragende kundeservice det er en fornøjelse at blive hjulpet igennem.
Når det ene driller så prøver man noget andet.
Amalie yder en kanon service tak her fra
Mvh Thomas Sørensen

Resposta da www.unioo.io
Tak. for en venlig og imødekommende personlig kontakt -- der kunne håndføre systemisk og som på bedste tålmodige vis rådgav og vejledte - så bestyrelsesregistreringen blev en unødig bekymring -trods Statens hvidvask - og politiske relationers mistænkeliggørelse af en borger.
Unioo gør - med en sådan engageret og vidende medarbejder - det godt - og jeres samarbejdende pengeinstitut Spar Nord - kan kun være tilfredse med jeres service på deres vegne.

Resposta da www.unioo.io
Amalie tog imod mig med venlig og forståelse idet det var første gang jeg skulle indberette i systemet tak for dig
Mvh Jannie

Resposta da www.unioo.io
Altid god og venlig kundebetjening via telefonisk support.
Supporten har åbent frem til kl. 20.00 for telefonisk henvendelse.
Jeg har nu været bruger af deres produkt gennem flere år, og jeg aldrig haft noget at sætte fingeren på.
Det er ikke mange steder man møder en så fin service mere, så klart en anbefalelsesværdig leverandør.
Preben T. Jørgenen

Resposta da www.unioo.io
Amaile - gav en særdeles forbilledlig assistance i forbindelse med indberetning til Sparekassen Thy.
Ved sin venlige - forstående og rolige tale udviste hun i den grad empati - ligesom hun med god humor forstod at håndtere min selvironi - og jeg følte på ingen måde, at min anmodning om assistance var til ulejlighed.

Resposta da www.unioo.io
De fejl der var sidste år, er stadigvæk tilstede. Der sker ingen udvikling. Har igen i år ikke fået kvittering for at alle har underskrevet.

Resposta da www.unioo.io
Rigtig godt værktøj til at skabe en organisering omkring foreningsarbejde der både er sikker og samtidig skaber transparens for medlemmerne. Super venlig support når der er behov for det. Kan klart anbefales.

Resposta da www.unioo.io
Har haft brug for hjælp flere gange, og er hver gang blevet mødt med de sødeste og hjælpsomme medarbejdere, der hurtigt og venligt har hjulpet, stor ros herfra, dejligt der stadig er firmaer med rigtig god service.

Resposta da www.unioo.io
I modsætning til at skulle kommunikere med banken, så er det et fint skridt frem. Men systemet er tungt og uintuitivt. Når man tænker på hvor lidt systemet egentlig skal kunne, så er det imponerende, at man har formået at gøre det så tungt.

Resposta da www.unioo.io
Vi har som forening kun mødt stor hjælpsomhed og hurtige svar på spørgsmål.

Resposta da www.unioo.io
TAK UNIOO for at vores bestyrelsesarbejde er betydelig lettere. Tak til Oliver, for den ekstra hjælp til vores bestyrelse.

Resposta da www.unioo.io
Et super godt værktøj for foreninger, når der skal afleveres info til banken. Dette gør det meget nemmere at aflevere ID på nye bestyrelsesmedlemmer, indberetning af regnskab, referat og vedtægter, tilknytte og afmelde bestyrelsesmedlemmer fuldmagt til bankkonti mm.
Deres Hotline er også god, her får du god og personlig hjælp.

Resposta da www.unioo.io
Det har virkelig været et personale med stor hjælpsomhed for en "gammel" nybegynder

Resposta da www.unioo.io
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.