Unique Bartending Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bartenderen Michael var fantastisk og klarede det mega godt selvom vores gæster holdt ham fuldt beskæftiget. Flere af vores gæster fik også visitkort, så det er nok ikke sidste gang vi kommer til a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores private fester er nu to gang blevet løftet til at festligere niveau takket være Unique Bartending. Super god kommunikation inden festen, drinks smager fantastisk og ser festlige ud. Unique Bar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en vildt god oplevelse med Unique Bartending til min 50 års fødselsdag i august. Konceptet med at de sender indkøbslisten og man selv handler fungerede rigtig godt for os. Deres drinks v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en mega god oplevelse med Martin fra Unique Bartending. Martin skulle lave og servere drinks til en julefrokost for ca 40 mennesker. Alt gik som smurt. Han var meget imødekommende og l... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Buffet

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi bringer stemningen fra en cocktailbar til din fest

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Sublim oplevelse!

Unique Bartendings bartendere er yderst professionelle.
De springer rammerne for hvad både god service og lækre drinks angår.
Vi havde fornøjelsen af Unique Bartending til et større arrangement med 200 gæster.
Alt spillede maks og de var grunden til, at det blev en fest der sent vil blive glemt.
Hvis du skal holde en fest ud over det sædvanlige, så kan jeg på det kraftigste anbefale Unique Bartending.

11 de março de 2019

Dygtige og servicemindede

Unique Bartending leverede en fremragende service da de var ude og servere til min fødselsdag. Kontakten med Nicolai fungerede upåklageligt og vi fik i fællesskab sammensat et lækkert drinkkort. På selve aftenen fik jeg to dygtige og servicemindede bartendere ud, der virkelig løftede den festlige stemning med deres velsmagende kreationer. Kan varmt anbefales!

6 de março de 2019

God oplevelse!

Nemt og overskueligt koncept, lækre drinks og søde bartendere. Alt var det skulle være. Kan kun anbefale Unique Bartending:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er så fremragende et koncept

Det er så fremragende et koncept, som Unique Bartending har! At de skal have alle mine 5 stjerner. Deres service og planlægning er helt i top og de har nogle rigtig dygtige bartender, som stod for at min fest, blev en uforglemmelig aften! Tak for indsatsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Unique Bartending leverede en…

Unique Bartending leverede en uovertruffen service til mit private arrangement i København. Planlægningsprocessen var let og bekvem, de valgte cocktails blev serveret med stil af to dygtige gutter som også havde overskud til at snakke med mine gæster og fortælle sjove anekdoter. Kan helt klart anbefales! Og så gør det naturligvis ingenting at prisen ligger på et helt fair niveau :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte 2 Bartender til et firma…

Vi bestilte 2 Bartender til et firma arrangement. Der blev ydet en super service og der blev serveret nogle fantastiske Cocktail. Bartenderne var søde og smilende og super serviceminded. Vi vil anbefale Unique Bartending på det varmeste. Stor ros til dem og tak herfra.

FKC Møbler

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Unique Bartending - uden stil

Unique Bartending lover på hjemmesiden pæne unge mennesker i stilfuldt antræk. Virkeligheden er to østeuropæere, der ikke taler dansk, klædt i helt almindeligt tøj.
Unique Bartending lover på hjemmesiden eget koncept for bardesign, der passer med deres "klassiske cocktail-service". Virkeligheden er en ret ugly trækasse, der er malet sort/hvid.
Plasticglas, og det smager bare ikke som cocktails af rigtige glas.
Mojitos med hele mynteblade - ikke hakkede. Smagen fad og kedelig.

Når det så er sagt: De to bartendere var da søde, unge mennesker, høflige og servicemindede.
Men beware - hjemmesiden er én ting, virkeligheden en helt anden.
Hvis man kigger efter et stilfuldt arrangement: Glem det - men udmærket, hvis stilen er underordnet.

16 de abril de 2018

PÅSKEFROKSTEN

Vi holde påskefrokost i firmaet her for et par uger siden. Da fik vi de 2 fedest bartender ud, de var klar til tide, alle drinks var super gode og de kunne sagtens klar 50 personer i 7 timer. Deres service og humør var bare i top. Så vi siger tusinde tak for at hjælpe med til at gøre vores påskefrokost super sjov og festlig 😊 M

5 de maio de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre cocktails ´pakket ind´ i et lettilgængeligt koncept og til absolut fair priser!

Jeg skulle bruge en cocktailbartender i forbindelse med en fest for 40 gæster. Jeg havde sendt en del forespørgsler rundt til andre, men fandt tilbudene alt for dyre (jeg fik tilbud på mellem 15.000 - 25.000 kr.!!).
Unique Bartending tilbød et koncept, som var let at gå til og langt billigere; 1) et opstartsgebyr, som inkluderer deres transport frem og tilbage, deres eget udstyr og beklædning, samt sparring omkring cocktailmenu og udarbejdels af indkøbsseddel og 2) en fast timepris.
Så hvis du er frisk på selv at handle ind efter deres indkøbsseddel, er der mange tusinde kroner at spare. Du skal også selv sørge for glas og is.
Vi havde Nicolai Søndergaard ude, og han fik stor ros af vores gæster, og han accepterede uden at kny, at blive nogle timer ekstra, nu han alligevel var der.
Jeg har allerede anbefalet Unique Bartending til familie og venner, og ville ikke tøve med at bruge dem igen!

20 de março de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Empathisk og professionel bartender - der gik en ekstra mil

Da vores is leverandør ikke kom til tiden havde bartenderen en kontakt der kom inden for en time.
Da vores gæster var meget glade og drak mange cocktails - kørte vores bartender Nikolaj i taxa til nærmeste netto og fyldte op.
Vi kunne dog godt have ønsket at han bleve 1 time længere...men på det tidspunkt var jeg usikker på hvad vi egentlig havde aftalt

9 de março de 2017

Super Service

De to drenge i baren sørgede for en helt perfekt festlig aften - måtte forlænge vores arrangement med Unique Bartending.
Gæsterne roste også indsatsen bag baren.

Booker gerne arrangement igen!
Super service!!

8 de março de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais