uniquecraftsandmore Avaliações 26

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Leuke kleine extra's zoals Toffe stickertjes. Heeft me nog gecontacteerd om te vragen of ik zeker geen naam op het product wou. Zeer tevreden.

Detalhes da empresa

1. Artesanato
  2. Loja de Pulseiras de Contas
  3. Costureira de vestidos
  4. Loja de Acessórios de Moda
  5. Joalheria

"wij verkopen handgemaakte producten zoals sieraden (kettingen, armbanden, enkelbanden ect), accessoires( haar klemmen , haar elastiekjes, brilkoorden, ect ), bedrukte producten ( sleutelhangers, body's, etuis', ect), handgenaaide producten ( etuid, pennenzakken, portefeuille, toilettas, ect) ,... ook verkopen wij producten die niet handgemaakt zijn zoals accessoires, onderdelen om sieraden te maken en veel meer!"

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

26 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Aanrader

Dankjewel, fijn om te horen! Heel veel plezier ermee ☺️

Prima product

22 de março de 2026

Resposta da uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je fijne review! Wens je heel veel plezier met je item ☺️

Zeer tevreden

Heel leuke artikelen en een snelle bezorging en een hele lieve meid!

12 de março de 2026

Resposta da uniquecraftsandmore

Dankjewel! Heel veel plezier met je items❤️

Wat een prachtige ketting

Wat een prachtige ketting! Hij draagt comfortabel en past zowel bij een alledaagse outfit als bij iets chiquers. Ik heb al meerdere complimenten gekregen wanneer ik hem draag. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een bijzondere, met liefde gemaakte sieraad.

26 de dezembro de 2025

Dankjewel mega fijn! Veel plezier ermee ☺️

Netjes berichtje tijdens vakantie

Netjes berichtje tijdens vakantie. Snelle verzending. Leuke verpakking.

19 de outubro de 2025

Super fijn om te horen! Heel veel plezier ermee 🙏

Geweldig!

Dit is echt een mega leuk bedrijfje met geweldige spullen, ze zijn ook mega lief🩷

18 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Dankjewel! Mega lief 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke site om zeker eens te bekijken

Een website vol leuke gadgets en hobby artikelen. Onze bestelling was netjes en leuk verpakt en we waren aangenaam verrast met iets extra erin. Een aanrader!

23 de março de 2025

Resposta da uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je review! Ook super fijn om te lezen ☺️ ik wens u er enorm veel plezier mee!

Prima

Prima, mooie spullen, leuk verpakt

3 de novembro de 2024

Resposta da uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je mega fijne review 😍 heel fijn om te horen 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een heel leuk bedrijfje

Echt een heel leuk bedrijfje! Ze hebben super leuke dingen die ook echt betaalbaar zijn, ze laten ook goed weten wanneer het aan komt enzo. Het meisje van wie het bedrijf is is ook nog eens super vriendelijk:) Super leuk ingepakt ook altijd! Zeker bestellen zou ik zeggen 💗

17 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je mega lieve review 😍🙏

Geweldig!

Hele lieve meid! Super snel verzonden, fijne communicatie, leuk ingepakt, niet duur. Kortom echt een top bedrijf om bij te bestellen!

8 de abril de 2024

Resposta da uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je review 🙏 en heel veel plezier met je aankoop😊

Mooi afgewerkt

Mooi afgewerkt, erg vriendelijk, goede levertijd ... dus top

23 de março de 2024

Dankjewel 🙏 heel veel plezier ermee 😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Resposta da uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je review, bij de informatie en dan bij verzenden staat ook bij dat de pakketjes van Nederland elke vrijdag verzonden worden omdat het door privé omstandigheden niet anders gaat ☺️ hoop dat je wel blij bent met je pakketje 🙏

Fijne ervaring

Duidelijke website en super mooie juweeltjes! Heel klantvriendelijk!

10 de março de 2024

Dankjewel 🙏

Helemaal topp

Hele aardige verkoopster en een heel leuk pakketje wordt ervan gemaakt💗 contact met de verkoopster is makkelijk en snel te krijgen

8 de março de 2024

Dankjewel voor je review 🙏 enorm veel plezier ermee 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superleuk om uit te pakken !

Zeer snelle verzending, de pareltjes waren perfect wat ik zocht. Leuk presentje erbij, leuke verpakking.
Een aanrader !

19 de fevereiro de 2024

Resposta da uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je review 🙏 ik ben blij dat het precies was wat je zocht en dat je blij was met het kadootje😊 wens je er nog enorm veel plezier mee en dankjewel voor je aankoop 🙏

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.