Uplivinggoods Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb een zwart design projectiedoek besteld bij uplivinggoods! En deze werkt perfect met de meegeleverde afstandbediening! Het is erg makkelijk om hem op te hangen, dus je hebt er al heel snel p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi product!! het Upliving elektrisch projectorscherm 72 Inch functioneert echt goed, zelfs met tegenlicht vanaf de achterkant een zeer goede weergave!! En...snelle levering en goeie service!

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

45 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

43 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad…

Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een online winkel. Misleiding, leugens en de slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Ik vind alle bijzonder goede reviews van alle (onuitgenodigde) klanten die maar 1 trustpilotreview hebben dan ook erg merkwaardig. Zeker die met betrekking op de klantenservice én goede producten, maar goed.

1: Op de website staat een levertijd vermeld bij het artikel. Het zou dinsdag geleverd worden in mijn geval. Op dinsdag een mail ontvangen dat het woensdag zou komen. Op woensdag een mail dat het zaterdag zou komen. Op vrijdag stonden ze zonder enige berichtgeving voor de deur. Als je als bedrijf zegt niet met zekerheid te kunnen zeggen wanneer het geleverd wordt, zet dan ook geen datum bij het artikel die kort zit op de besteldatum. Dit is misleidend gezien dit een reden is om hier te bestellen ipv bij een partij die wél eerlijk is over de levertermijn.

2: Op de website staat 'gratis bezorging'. Indien je het projectiescherm zelf af komt halen krijg je 40,- euro korting. Wederom misleidend en gewoonweg een vals lokkertje. Vertel gewoon dat de bezorgkosten hiervoor 40,- zijn.

3: Retourkosten bedragen 40,- euro. Bij de voorwaarden staat dat het om transportkosten zou gaan. Als ik het zelf retour breng, wat mogelijk is na navraag gedaan te hebben, dan rekent hij de transportkosten alsnog. 'Voor de verzending heen' aldus de klantenservice. Nogal vreemd om meerdere redenen. Ten eerste geven ze aan dat de verzending namelijk gratis is. Ten tweede zouden de transportkosten terug dus niet in rekening gebracht worden als ik het zou laten komen ophalen? In later mailcontact blijkt dat het niet is om enkel de transportkosten te dekken. Dit strookt niet met het consumentenrecht.

4: Bij wijze van een actie krijg je een gratis product bij een bepaald bestelbedrag. Dit product is echter niet meegeleverd. Ik heb inmiddels 4 keer gevraagd of hij het wil nasturen maar hij negeert in eerste instantie deze vraag en inmiddels krijg ik geen enkele reactie terug op de vraag of hij het artikel nog wil opsturen. Misleiding en eigenlijk gewoon oplichting en bijzonder kinderachtig je klant te negeren.

5: Telefonisch niet te bereiken en op de voicemail geeft hij ook aan liever te mailen. Hij is echter ook niet capabel genoeg een e-mail in zijn geheel te beantwoorden. Zelfs bij de meest eenvoudige vraag zoals een formaat van een artikel (omdoos). Je blijft dus bezig tot het moment dat hij je helemaal geen antwoord meer geeft.

6: Tone of voice is amateuristisch en bot/onbeschoft met een tekst als dat ik hém wil uitknijpen. Dit na een simpel verzoek om een groter scherm aan te schaffen en die zelf op te halen en de ander mee retour te nemen i.v.m. zijn hoge verzend-/retourkosten.

De ervaring:
Ik had thuis opgemeten hoe groot ik het scherm wilde hebben. Eenmaal aangekomen, veel later dan aangegeven en zonder zijn 'actieproduct', oogde het veel kleiner dan in gedachte. Geen enkel probleem natuurlijk maar ik wilde wel even polsen of ik het zelf zou kunnen 'omruilen' tegen een grotere versie.

Gezien ik het zonde vind om 80,- euro aan verzend- en retourkosten te betalen had ik gevraagd het artikel zelf op te komen halen en de ander zelf mee retour te nemen. Dit kon wel maar meneer wilde wel de 40,- euro retourkosten. In zijn eerste mail geeft hij nog aan 'Deze kosten zijn nodig vanwege het formaat van het pakket'. Na aangegeven te hebben dat daar geen sprake van is als ik het zelf kom brengen zegt hij: 'Wij hebben al de verzendkosten heen betaald + we krijgen een tweedehands artikel'.

Lijkt er dus op dat meneer met zijn hoge retourkosten onder andere meer winst wil maken op eénzelfde artikel. Mooi en lekker verdienmodel ten koste van de klant. Je product kan prima nogmaals verkocht worden gezien het nog ongebruikt was en in precies dezelfde staat was als dat ik het kreeg én nog retourkosten waar je geen kosten aan gemaakt hebt. Desondanks is meneer van mening dat ik hem wil uitknijpen omdat ik het een vreemd verhaal vind en omdat dit tegen het consumentenrecht is met een online aankoop binnen 14 dagen. ‘Consumentenrecht in Nederland is de beste van de wereld’ stelt hij, alsof hij zich er dus niet aan hoeft te houden omdat hij het er zelf niet mee eens is.

Ik koop mijn grotere scherm ergens anders en wil hem herinneren aan een citaat op zijn eigen website die hij lijkt te zijn vergeten:
'Wij zijn heilig overtuigd van eerlijkheid tegenover onze klanten. Klanten die blij zijn komen immers terug en met die klanten bouw je een band op'

Ik raad iedereen af hier iets te kopen. Bij mij ging het om een simpel projectieschermpje. Maar het is geen fijne gedachte niets aan een klantenservice te hebben als je wel een duurder artikel koopt.

27 de julho de 2026
logotipo da Uplivinggoods

Resposta da Uplivinggoods

Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over uw ervaring met ons bedrijf. We vinden het jammer dat u de communicatie en afhandeling als negatief heeft ervaren.

Wat betreft de levertijd: u heeft gelijk dat de levertijd op onze eigen website niet tijdig was aangepast. Op bol.com waren deze levertijden wel aangepast. Dat had ook op onze website moeten gebeuren en daarvoor bieden wij onze excuses aan. We begrijpen dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd.

Wat betreft het door u bestelde projectiescherm: de afmetingen van het scherm staan duidelijk vermeld bij het betreffende artikel. U heeft achteraf aangegeven dat u liever een groter formaat wilde, omdat het door u gekozen scherm in de praktijk kleiner oogde dan u had verwacht. Dat is uiteraard vervelend, maar het betreft hier geen verkeerd of defect geleverd product. Het gaat om een wijziging van keuze na aankoop.

Wij bieden klanten bij projectieschermen bovendien de mogelijkheid om het scherm zelf bij ons af te halen. In dat geval ontvangt de klant €40 korting op de bestelling. Deze mogelijkheid bieden wij juist aan vanwege de omvang van de pakketten en de daarmee samenhangende verzendkosten. In feite heeft u gebruik willen maken van dezelfde service, maar dan achteraf, door het kleinere scherm zelf terug te brengen en een groter scherm mee te nemen.

Daarbij ontstaat echter een verschil: de €40 korting geldt wanneer een klant vooraf kiest voor zelf afhalen. Het is niet een algemene retourkorting en kan daarom niet achteraf worden toegepast op een bestelling die oorspronkelijk inclusief verzending is geplaatst. Wanneer wij deze afhaalservice helemaal niet zouden aanbieden, zou deze mogelijkheid en daarmee ook deze discussie überhaupt niet aan de orde zijn geweest.

Voor retourzendingen van projectieschermen vermelden wij in onze retourvoorwaarden en het retourproces dat hiervoor €40 retourkosten in rekening worden gebracht vanwege de omvang van het pakket. Onze producten worden aangeboden inclusief de kosten voor de oorspronkelijke verzending. Dat deze verzendkosten in de verkoopprijs zijn verwerkt, betekent niet dat een retourzending bij een wijziging van keuze automatisch kosteloos is.

Wij hebben u daarnaast de mogelijkheid geboden om het scherm zelf bij ons af te geven. Het feit dat u het product zelf terugbrengt, verandert echter niet de voorwaarden waaronder het product oorspronkelijk is verkocht en geleverd. De €40 is in dit geval niet simpelweg een bedrag dat wij rekenen omdat u het product bij ons aflevert, maar hangt samen met de kosten en voorwaarden rondom de oorspronkelijke levering en de retourafhandeling.

We begrijpen dat u het niet eens bent met deze voorwaarden. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk om onderscheid te maken tussen een product dat verkeerd of gebrekkig is geleverd en een product waarvan achteraf blijkt dat de gekozen afmeting niet naar verwachting is. In uw situatie was het door u gekozen formaat conform de bestelling geleverd en heeft u achteraf besloten dat u een groter scherm wilde.

Wat betreft uw opmerking over onze communicatie: wij hadden de situatie wellicht anders kunnen communiceren en nemen uw kritiek daarop ter harte. Wij vinden echter ook dat communicatie van beide kanten respectvol moet blijven. In het contact ontstond op enig moment een verschil van inzicht over de retourkosten, waardoor de communicatie helaas verder verslechterde.

Tot slot vinden wij het jammer dat het gratis actieproduct niet bij uw bestelling zat. Dat had uiteraard wel meegeleverd moeten worden. Daarvoor bieden wij onze excuses aan.

We betreuren dat uw ervaring met ons niet overeenkomt met de service die wij willen bieden. Uw feedback over de levertijd en het niet meegeleverde actieproduct nemen wij mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Projectiescherm voor mijn beamer hier besteld. Opzetten is een fluitje van een cent, in hoogte verstelbaar en inclusief handige draagtas. Snel geleverd.

21 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben een beamer scherm besteld

Wij hebben een beamer scherm besteld. Deze was snel winnen en de kwaliteit is echt super. Hij hangt buiten en ook dit kan prima en het scherm is nog steeds helder. De service is ook echt goed. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

15 de julho de 2026

Mooi product!

En...snelle levering en goeie service!

14 de julho de 2026

Super fijn projectiescherm!

Heb een zwart design projectiedoek besteld bij uplivinggoods! En deze werkt perfect met de meegeleverde afstandbediening! Het is erg makkelijk om hem op te hangen, dus je hebt er al heel snel plezier van!

Wij hebben hem onder de veranda en is uitstekend om te gebruiken als bioscoop voor in de achtertuin!

Aangezien wij een lange afstand hadden op de tv vanuit het hoge zit gedeelte moest er wat groters komen!
Met dit scherm werkt het uitstekend!

Kortom een echte aanrader!

7 de julho de 2026

Mooi projectie scherm

Makkelijk op te zetten en af te breken projectie scherm. Handig tasje erbij om hem mee te nemen.
Mooi strak scherm waardoor het een mooi en helder beeld geeft.
Fijne communicatie!

4 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veel kennis en oprecht goede service

Ik zocht al een tijdje een doek/scherm voor mijn overkapping. Echter had ik flink wat vragen over waar ik dan naar moest kijken. De mensen hebben mij oprecht verbaasd over hun service en kennis. Dat was bijzonder prettig. Zelfs toen er een issue was met mijn bestelling hebben zij een perfect passende oplossing voorgesteld.

22 de junho de 2026

Electrisch projectiescherm

Wij bestelden via Bol een projectiescherm. 2 dagen later werd het netjes geleverd in een stevige verpakking. Het scherm was heel gemakkelijk te monteren op de muur en doordat het electrisch te bedienen is, hebben wij een echt cinema gevoel. Het beeld is heel zuiver . Wij hadden nog een vraag over het scherm en kregen binnen de 24 uur een antwoord. Kortweg perfecte service en heel klantvriendelijk.
Kristof Oosterlinck

20 de maio de 2026

Zeer sneller levering

Zeer sneller levering. Pakket is zeer discreet verpakt. Zeer tevreden over de levering en ook de kwaliteit van het product. Zou een bestelling hier zeker aanraden.

8 de maio de 2026

projectieschermen

Super kwalitatieve projectieschermen zodat je een eigen cinema in huis hebt.

Heel fijne klantenservice, gewoon herhaling vatbaar

13 de abril de 2026