This site should be reported to USA consumer bureau! This site is a pew con and scam. Please do not invest your money into this site. If you do win anything they gonna ask for you to deposit more mone... Ver mais

So happy trustpilot exists. I was just about to make a deposit so I could withdraw my 700$ in winnings but I decided to google them first to see if they were scammers when I came across trustpilot and... Ver mais

This website is complete bulls**t. They give you insane wins initially upon signing up. They'll make it so you have a withdrawalable amount. But when you go to Withdraw, they say "deposit any... Ver mais

Infirmação importante

1,8

Ruim

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,8

Todas as avaliações

25 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

It is a total scam every time you think…

It is a total scam every time you think you can cash out guess what you can’t. I’m sorry I ever put one dollar into this site. I’ll never get it back. There’s no way to contact them. They got me once they won’t get me again. Stay away.

1 de maio de 2026

MISLEADING LIE’s

Starts off great as you will win big with their “FREE BONUS CASH.” To withdraw you have to deposit like pretty much all online/app platforms…so I messaged support. Was almost hilarious how they beat around the bush about answering my question if the winnings I made were withdrawable. Not to mention all the MISLEADING/LYING statements all over the site..”JUST DEPOSIT ANY AMOUNT TO WITHDRAW” lol Jesus. I deposited $20 just to see how full of it they are. Now I have to deposit a minimum of $30, bet at least $100 and claim one daily reward TO WITHDRAW $10! lol. Makes me wish firing squads still existed for people like this…F***n with peoples money. Do yourself a favor and take your money elsewhere. They have a few of my faves but in general a very POOR SMALL game selection.

23 de março de 2026

Esta empresa é sua?