Er zou een storing zijn in het systeem. Zelf had ik dit nog niet opgemerkt. Vaanster belde om een afspraak te maken zodat het snel opgelost zou zijn. De klachtenservice belde om de afspraak te mak... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vandaag bezoek gehad van iemand van Vaanster. Deze man kwam de installatie controleren. Kwam zeer kundig over en heeft alles duidelijk uitgelegd. Eindelijk iemand die die weet waar het over gaat. Hee... Ver mais
Vaanster is echt een waardeloos bedrijf. Wonen nu twee maanden in een nieuw appartement. En hoe vaak alles is uitgevallen van de verwarming. Geen warmwater. Zeker alruim 10 maal. Gewoon erg vervelend... Ver mais
Uitstekende ervaring met de klantenservice! Ik werd snel, vriendelijk en deskundig geholpen. De medewerkster luisterde goed naar het probleem waar ik tegen aan liep en dacht actief mee om dit op te l... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 84% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Oplossingsgericht luisteren
Er werd goed geluisterd en meegedacht. Duidelijk uitgelegd wat ik moest doen. Zeer vriendelijk en uitstekend en snel geholpen.

Snelle en adequate reactie
Snelle en adequate reactie op mijn emailbericht.

Resposta da Vaanster
Al even klant en weer goed geholpen wat…
Al even klant en weer goed geholpen wat mij opviel was de wachttijd voor iemand opneemt bij klantenservice deze was erg kort. Een paar jaar terug was dit veel langer.

Complimenten klantenservice
Complimenten aan Mariska van Vaanster Zij heeft mij heel vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Resposta da Vaanster
Vaanster had een verkeerde datum…
Vaanster had een verkeerde datum aangenomen dat we de sleutel zouden krijgen. Na een mailtje van mij is dit direct recht gezet. Snelle afhandeling.

Resposta da Vaanster
Snelle reactie voor mijn…
Snelle reactie voor mijn betalingsproblemen!

goede ervaringen
Nooit problemen gehad met Vaanster en als er iets was dan is dit prima opgepakt

Uitlezen warmtepomp
Tim heeft op de afspraak, onze warmtepomp, een update gegeven en gezorgd dat de Vaanster de gegevens van het apparaat kan uitlezen.
Hij gaf niet op, totdat de klus geklaard was.
Prima contact en service

Resposta da Vaanster
Al jaren klant bij Vaanster en altijd…
Al jaren klant bij Vaanster en altijd goede levering gehad. Zodra ik een vraag had werd ik snel en vriendelijk via de klantenservice geholpen.

Vragen over facturering
Mariska was geweldig, ze beantwoordde al mijn vragen!

Resposta da Vaanster
Ik had een klacht over de installatie…
Ik had een klacht over de installatie maar dit was voor onze woningcorporatie Vigina heeft gebeld en uitgelegd hoe we dit kunnen oplossen. Dank je wel ondanks dat wij erg boos waren.

Snel, vriendelijk en goed
Ik werd vriendelijk, snel en goed geholpen

Resposta da Vaanster
The klantenservice team is extremely…
The klantenservice team is extremely efficient , fast and all issue get resolved very quickly whether on email or on phone. Extremely happy , thank you !

Resposta da Vaanster
Snelle reactie en prima geholpen.
Snelle reactie en prima geholpen.

Een geweldig bedrijf
Een geweldig bedrijf. Sterre heeft mij heel goed geholpen. Ik lees verschillende reviews dat het allemaal heel lang duurt als je iets geregeld wilt hebben maar dat is zeker niet waar. Sterre beloofde dat het dezelfde dag nog geregeld zou worden en dit is zeker het geval ! Bedankt Sterre!

Resposta da Vaanster
Vriendelijke en goede antwoorden op…
Vriendelijke en goede antwoorden op mijn vragen.

Resposta da Vaanster
Mijn positieve ervaring met de medewerkster van Vaanster!
Mijn ervaring met de medewerkster van de klantenservice van Vaanster is heel positief geweest.
Zij heeft mij heel vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Resposta da Vaanster
Ik heb zelf een potje gemaakt van mijn…
Ik heb zelf een potje gemaakt van mijn openstand door niet te betalen. Een mevrouw belde mij op van het bedrijf hoe dit kwam en hoe we dit samen kunnen oplossen. Hier kunnen meer bedrijven een voorbeeld van nemen.