Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er netop fraflyttet efter en del år i en VAB lejlighed. Viceværterne kommer samme dag og fixer det der skal ordnes. Ros til særligt viceværterne, Brian & Lars. Ved fraflytningssyn er de fair o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har boet i et rækkehus i over 10 år nu har aldrig haft noget at klage over når noget går i stykker bliver det lavet hurtigst muligt altid venlig behandling når man ringer så kan varmt anbefale at bo i... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

vi får desværre aldrig lavet vores ting lige meget hvor meget vi ringer og gør ved.. vi har ikke haft varme i 3 dage nu🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧.. vinduet og døre er noget gammel utæt noget🤤😨😨�... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Føj for et dårligt boligselskab

Jeg synes det er stærkt utilfredsstillende at der er medarbejdere/medlemmer af boligforeningen nærmede betegnelse formanden som går rundt og sladre til naboer omkring standen af min bolig ved fraflytning. Det undre mig at det ikke er tavshedspligt, jeg vil på ingen måde finde mig i at min mor som bor i anden boligforening skal stoppes af formanden fra MIN boligforeningen hvor hun brokker sig over den stand min bolig er fraflyttet i. Jeg betaler SELV det der skal betales for udarbejdelse af skader og renovering. Og så jeg skal høre fra det af andre især ikke fra familiemedlemmer som ikke har haft bopæl på min adresse. Det er virkelig for dårligt og virkelig upassende. Jeg kan på INGEN måde anbefale Hyldebærhaven i Kirke Hyllinge da der desideret bliver sladret over hækken omkring naboerne og folk bliver svinet ude på gangene hvis der er nogen som formanden og hendes “venner” ikke kan li.
Føj for en dårlig oplevelse.

1 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

hej jeg vil sige jer mange tak

hej jeg vil sige jer mange tak. så som i gjort det på det var stærk i var om det med mit WC 🚽 men jeg kun mund ske at kør med det i en uge nu vor jeg ha leve med i 3 år. ja jeg skule bar ha fejl meld det nåde før. og det der jeg fik en pakke af det blå kam jeg også ud på Højbovej 27. i vand så det bliv blå om det kan hjælpe på at der kammer kalk det ved man så ikke. så jeg vil sige jer Tak.

5 de novembro de 2025

-5 hvis muligt

-5 hvis muligt. boet der i flere år, haft gentagende henvendelser somregel uden udbedring. de lyver ved stort set alle henvendelser via telefon. og nægter alt ansvar angående deres egne boliger. har oplevet slemme privat udlejere men har aldrig overvejet nogen kunne være så griske og ligeglade med alt, som vab er. virkelig et amatør selskab i skal være MEGET forsigtige med. og DOBBELCHECK lejekontrakten efter den første godkendelse. der kan de sågar også sagten lige smide en 1-2000 ekstra på efter man egentlig accepterer. så vær nu varsomme og find et andet sted så de kan blive købt ud. almene boligselskaber skal ikke køres som pengemaskine en vab er taget i det før. så ikke sig i ikke er advaret. DETTE GÆLDER SPECIELT VED LEJLIGHEDER SOM DER ER KOMMMUNAL RÅDERET OVER. llo hjælper heller ikke i det tilfælde der de er ''beskyttet'' som værende et alment boligselskab der jo ikke burde være pengemaskine, men sikre adgang til beboelige lejligheder.

glemte lige har self klaget mamnge gange telefonisk men selv over skrift bliver de direkte ignoreret. heldigvis memd beviser nu. tænker lidt alle burde samle ALT negativt angående vab og deres mangel på kundeservice. og så gå sammen og lave en kæmpe sag ud af det. og så forhåbenligt kan de gå konkurs eller som minimum blive rettet lidt ud og skiftet deres medarbejdere ud til nogen der vil deres arbejde.

12 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis i har mulighed for leje noget…

Hvis i har mulighed for leje noget andet så gør det

Hold jer fra VAB de fralægger sig alt ansvar på alle måder , du kommer til at.kæmpe med dem

Husene er i elendig stand når du flytter ind, elendig malerarbejde

Bare.hold jer fra dem

31 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Grov opførelse, jeg måtte går fra syn

Har boet 12år i Vab, ved syn kom den mest usympatisk mand, han sagde ikke goddag, og til mine spørgsmål om at han læst op på alle mine sage med vandskader, skimmelsvamp isv, sagde han nej jeg har sku ikke tid til at læse 14 sider.
Så mine sager fadlt ud med at det var mig som havde misligholdt så jeg fik en regning på 30.000kr. Jeg har desvære ikke råd til at betale, da jeg er insolvent.
Ps min nabo på 86år kom ind og hun fik også et grimt svar, vi gik begge fra syn.

30 de junho de 2023

pas på!

I vil opleve rigtigt mange problemer med lejlighederne

Der er en årsag til de er til at få fat i

Generalt er tingene som jeg kan forstå det ikke i orden i lagt de fleste afdelinger

10 de março de 2023

F*** VAB

F*** VAB
Har opdaget skimmelsvamp i vores kælderrum, ringer til VAB og fortæller dem det, der kommer så 1 person ud (pisse ligeglad person) jeg fortæller så at min kommode har stået i kælder og den er helt grøn/blålig (den er normal hvid), han kører hånden henover det og siger så nu det væk… flot s****** nu har du bredt det til hele kælderen (idiot)
De siger så jeg selv skal kontakte min indboforsikring så dækker de den… Ja det vil de ha gjort hvis der var nummer på vores kælderrum men er der ingen gang

Hvad f***** laver VAB udover og snyde deres lejere og drikke kaffe ?

Jeg skriver sødt pga man ikke må bruge upassende sprog

24 de maio de 2022

VAB snyder lejerne!

VAB snyder lejerne!

Jeg flyttede ind i en studiebolig for ca 6 måneder siden. Igår fandt jeg ud af at de har skjult deres musseproblem med en sponplade som ikke kommer med i det Ikea køkken som er blevet sat op! Pladen er sat op FORAN vandrørene under vasken ( det skal lige siges at det er første gang jeg ser at man sætter den op foran rørene). Der er begyndende skimmelsvamp i vægge selvom jeg lufter ud dagligt og varmer op bagefter. Ventilatoren i hemsen er ikke samlet korrekt og der er konstant 35 grader derop.

Så kan jeg anbefale VAB? NEJ, lad for gud skyld vær med at leje noget som helst af dem. Jeg har fået astma af at være her, pga skimmelsvamp og musseafføring som har været der i lang tid.

13 de janeiro de 2022

Fair & god vicevært

Jeg er netop fraflyttet efter en del år i en VAB lejlighed.
Ved fraflytningssyn er de fair og tager ansvar. En grundig rengøring betyder virkelig meget før et fraflytningssyn.

15 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Undgå at leje jer ind hos VAB.

Undgå at leje jer ind hos VAB.

Total inkompetence og fralæggelse af alt ansvar.

De læser ikke og er totalt ligeglade med trustpilot da de hører under almen nyttige boliger.

7 de maio de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ADVARSEL !! DE BEHANDLER LEJERNE DÅRLIGT !!

MELD JER IND I EN LEJERFORENING SOM KAN HJÆLPE JER NÅR I FÅR PROBLEMER MED DEN SKOD UDLEJER !!
De manipulerer lejerne til at få lavet en masse ting på boligerne men glemmer at fortælle at lejerne så får det ene store tillæg efter det andet oveni at huslejen stiger !
Hvad bruges huslejen egentlig til når lejerne selv skal betale hver gang der skal laves vedligeholdelse ?
Svaret er administration , en masse "inspektører " som de så fint kalder sig vorherrebevares !!

28 de outubro de 2020

Venteliste regler

Tja styr på ventelisterne er der tydeligvis ikke... selvom man står nr 1 får man ikke lejligheden, når man kan bevise de har lavet fejl på intern/ekstern venteliste benægter de hårdnakket..
Føj siger jeg bare.

23 de julho de 2020

Dårligt boligselskab

Generelt bare dårlige aftaler, dårligt byggede lejligheder, ALT for dyre huslejer og dårligt kommunikation. Er generelt ikke tilfreds med VAB!

31 de maio de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ubrugelig hjemmeside.

Ubrugelig hjemmeside.. når man logger ind bliver man spist af med beskeden: her kan du se de boliger du er skrevet op til.. og så ellers bare en hvid skærm nedenunder uanset hvad jeg gør

6 de fevereiro de 2020

umenneskeligt

vi har ikke haft varme i 3 dage nu🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧.. vinduet og døre er noget gammel utæt noget🤤😨😨😨😨😨😨.. taget er der huller i også i tagrenden huller i murene👎👎👎👎👎👎👎👎 .. badeværelset er gammel og grimt fliserne er revnet og gået i stykker👎👎👎👎👎👎👎... utæt vandrør og vandhane👎👎👎👎👎👎👎... vindueskarme grimme og gammel det trækker ind under dem 👎👎👎👎👎👎😩😩😪😥😳😵😔

2 de março de 2018

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais