Jättenöjd kund!
Jag är jättenöjd! Har beställt många gånger o fått mina saker, inget krångel. Bor i Västergötland så paketen får åka en bit hit. Men är som sagt jättenöjd!!!
Katastrof, skriver att man kan skicka, får hem ihoptejpat papper med bara trasiga varor i, inte ens i en kartong o då pratar vi om lyktor, vaser, porslinsfåglar m.m
Får även hem kläder i annan färg än vad jag beställt. Ska snabbt ha betalt men skickar ej, får ett par saker åt gången. Bråkat mykt med denna ägare men hon lär sig inte eller tar inte in information.
Hon borde sluta skicka saker för det blir fel o mykt är trasigt.
Det är ändå ett företag.
Rekommenderar ej utan varnar istället.
Hon skickade en ömtåliga porslinssak utan å packa ordentligt och så klart gick den i sönder efter många om och men så skickade hon en ny som givetvis inte heller va packade ordentligt. Krävde då pengar åter eftersom d inte är lönt att hon skickar trasiga saker hela tiden. Då tycker hon att jag ska söka ersättning hos PN. Jag skickade fler bilder med vad det är för regler som gäller när det är företagare som skickar men ändå förstod hon inte. När jag till sist sa att jag får gå vidare med detta till alla instanser som behövs så fick jag pengarna åter. Va stora problem att få spårningsnr för hon va hos veterinären m.m men lägga ut nya annonser kunde hon. Bara problem och ursäkter. Ett företag borde veta bättre och packa ordentligt. AKTA ER ÄR BARA PROBLEM
Varna för Vackerbacken här på fb
Köpte en lampa
Samt en stor fågel 23/12
Betalade 686 kr med frakt
13/1 skriver jag till Helena och undrar jag vart mitt paket tagit vägen hon svara att de haft 29 gr kallt och kan ninte åka var dag men det är skickat.
23! 1 1 månad sen jag beställde paketet har ännu inte fått något så ja hör av mig igen till Helena då säger hon oj det är längesedan jag skickade sen frågar hon vad det var för saker . Jag vill ha spår nr så post nord kan hjälpa mig spåra då säger hon att hon skickat dem med frimärken .
Jag ringer upp Post nord han jag prata med skrattar rätt ut då ja säger att hon skickat allt med frimärke han tycker detta är mycket märkligt då man får 4 frimärken för de 86 kr hon begärde i frakt .
Är anmält då jag inte fått varorna eller pengarna .
När jag skrev igen säger hon att hon ska försöka spåra paketet men hon sa ju innan att hon inte hade spår nr 🤔
Har fler blivit lurade pm gärna mig . bra om vi går ihop detta företag ska ej lura fler personer .
DETTA ÄR EJ OK ATT TA PENGAR AV ANDRA.
Har anmält till Konsumentombudsmännen samt Polisen !
Detta företag rekommenderas inte till någon! Beställde en ljuslykta den 3 november. Hörde av mig till henne söndag 9 november och frågade vart paketet tagit vägen. Hon svarar att hon bara skickar på måndagar. Måndag den 10 november fick jag en bild på mitt paket (på egen begäran) bland massa sopsäckar. 17 november kom paketet.
FEL ljuslykta i paketet, dessutom var den ANVÄND med stearin kvar inuti. Fick pengarna tillbaka som tur var. Men snälla, handla ingenting av denna människan!!! Hon beklagade sig att det inte var hon som packat paketet. Med tanke på alla andra recensioner här så förstår jag hur hon ”jobbar”.
Blev lovad en gåva i samband med mitt köp. När jag kommer till den obemannade butiken så finns där ingen gåva. Skriver till Helena och hon lovar då att hennes dotter skulle skicka gåvan per post gratis till mig. 3v senare börjar jag efterlysa denna gåva, då svarar hon inte ens. Väntar några dagar innan jag skriver ett långt meddelande till henne att det är oseriöst av henne som företagare att inte ens svara då kunden skriver. Får då till svar, att hon har så mycket med flytten att göra...OK .. Men lova inget som du inte kan hålla svarade jag. Nu svarar hon inte längre, så ngn gåva har jag ff inte fått!
Oseriöst! Betalat men fick inga varor! Hon säger att hon har skickat och anser inte att det är hennes problem. Hade senast kontakt med henne i slutet av juni. Hon har lurat mej på 700 kr! Anmält till ARN och det kostar 150 kr. Detta lägga på hennes skuld. Hon är skyldig mej 850 kr!
Går vidare med en polisanmälan.
Oseriöst företag. Beställde 2 porslinsankor och den ena var söndrig. Jag har anmält det till Post Nord och fått tillbaka att de kontaktar avsändaren och om jag vill ha ersättning så är det Vackerbacken som jag ska vända mig till. Helen på Vackerbackens företag svarar inte mig och har inte ersatt den söndriga porslinsankan. Jag ska KO anmäla företaget och ta hjälp av ARN.
Jag beställde en lampa och när den kom var den trasig skickade tillbaks den . Butiksägaren påstår hon skickat en ny men den har jag inte sett till . D har nu gått månader sen allt detta. Skriver l skriver men hon har slutat läsa det jag skriver . Lampan är betald sen länge . Har efterlyst ett kvitto på att hon ska ha skickat en ny men inget svar om det heller . Nu vill jag ha pengarna tillbaks men dom svarar inte .så varnar för detta företag . Har haft kontakt med andra som råkat ut för samma sak dom har betalat men inga varor. En kund blev blockad då hon efterlyste sina varor
Lurendrejeri företag. Beställer varor som inte kom! Har försökt kontakta säljare utan resultat!
Fy för oseriösa företag som lurar andra!
Var med i deras skallade fejklotteri. Jag vann. Jihoo vad kul.
Har fortfarande inte fått nån vinst och inte ingen swish tillbaka. Dom skriver att saker kommer ingen.
Dom ändrade även lotteriet samma dag som dragningen och la till skickas ej. Man kan ju dock se ändringshistoriken 😂
Ne fy vad tråkigt med människor som bara luras.
Beställde varor och betalde slutet av augusti-24. Har ännu inte fått varor som Helena wikström Roslin påstått sig skickat. Är spärrad nu både från messenger och Facebook. Har inte heller fått återbetalt det jag beställde för, så gjorde tillslut en polisanmälan. Akta er för att handla på nätet. Hon ville bara ta beställningar via messenger. Känns som ett oseriöst företag.
Beställde saker för nästan 4 månader sedan och betalde då . Har inte fått någon order bekräftelse . Hon svarar inte på mail eller facebook . Nu har hon även blockerat mig på facebook . Riktigt oseriös företag .
Har beställt hos Vackerbacken för första och sista gången och vill varna andra om man inte vill vänta i flera månader på att eventuellt få det man beställt. Jag fick en av två varor efter tre månaders väntan (betalade i samband med beställningen). Fick besked efter ett par veckor att de skulle komma om någon vecka - inget kom, men efter någon månad till så visade det sig att hon inte ens hade varorna hemma. Skrev hela tiden vänligt och frågade, men fick sedan inga svar på vare sig på Messenger eller SMS. Fick ena varan tre månader senare, utan info om varför jag inte fick båda. Fick besked per telefon när jag ringde att de skulle komma veckan efter, inget kom och jag frågade på Facebook, fick inget svar men blev avstängd på hennes Facebooksida… Har nu till sist fått pengarna för den andra varan i retur, men inte utan påminnelse.
Förutom andra inlägg här på Trustpilot så har jag sett andra på Facebook efterlysa sina varor, så vill ni handla är nog det bästa att besöka butiken istället för att beställa på nätet om ni har möjlighet.
Otroligt oseriöst företag. Enl hemsidan gör företaget reklam snabba leveranser. Väntat 1 månad nu och försökt få kontakt. Har fått svar att varorna ska skickas men det har inte hänt än.
Ser att andra väntat upp till 3 månader och inte fått det man beställt. Hon lägger skulden på sina kunder och slutar svara på meddelanden. Ska ni handla av henne så gör det i butiken så att ni kan vara säker på att få era varor. Vid beställning swishar man pengar till henne. Man får inte någon bekräftelse på köpet så se upp med att beställa via Messenger som hon gärna vill att man ska göra. Jag är inte blockad från deras hemsida än men det är väl bara att vänta som nästa steg om man frågar för mycket.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.