Fantastiskt bra service! Vi behövde köpa vågar med kort varsel och hittade till vågexperten. Köpet gjorde vi via telefon där vi fick hjälp av en trevlig anställd som förstod vår brådska. Vågarna lever... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hade ett personligt samtal som gjorde det lättare att välja produkt. Tyvärr har leveransen strulat. Den levererades inte hem utan till en utlämningspunkt då jag inte var hemma. Vilket är fel, jag v... Ver mais
Tydlig webbshop, produkten verkar vara av ypperlig kvalitet. Enkel och trygg betalning via Klarna. Det som drar ner betyget med en stjärna var att vagexperten:s leverantör, UPS aldrig aviserade när oc... Ver mais
Jag beställde nyligen en våg och är mycket nöjd med servicen. Produkten kom snabbt, precis som beskrivet, och var exakt vad jag beställde. Allt gick smidigt från början till slut. Rekommenderar starkt... Ver mais
Detalhes da empresa
Vågar från 259 kr · Gratis frakt · Köp här · Trygg E-Handel ✓ Sveriges Billigaste ✓ 14 Dagars Ångerrätt ✓
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Bra bemötande
Bra bemötande, men längre leveranstid än förväntat.
Snabbt & smidigt.
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans, vågen ok, men lite otydlig dokumentation.
Snabbt å smidigt!
Enkelt att beställa med certifikat.
Enkelt att beställa med certifikat.
Snabb leverans och mycket bra kommunikation.
Toppen kundkontakt!
Mycket bra service
Snabb och positiv hantering vid ersättning av en leveransskadad våg.
Sofia skötte det hela fantastiskt
Sofia skötte det hela fantastiskt.
Tänker att jag återkommer när jag provat vågen, men är inte orolig säkert hur bra som helst.
Snabbt o enkelt
Sofia was kindly supporting me in this…
Sofia was kindly supporting me in this purchase
Mycket bra .
Snabba leveranser väger tungt
Har köpt två gånger- Först beställningen levererades efter mer en vecka och med ständigt uppdaterade leveransdata.
Senaste leveransen gick snabbt.
Produkten har fortfarande inte kommit
Produkten har fortfarande inte kommit. Oklart vem jag handlar av.
Snabb Leverans.
Snabb Leverans.
Det enda negativa är att det inte följde med någon svensk bruksanvisning
Snabb leverans är alltid uppskattat
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.