Vanbeckhovenutrecht Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

13 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ten eerste duurde het ruim 2 weken…

Ten eerste duurde het ruim 2 weken voordat de jurk geleverd werd na herhaaldelijk mailcontact. Zou een elegante jurk zijn met borduursels en zakken. Vandaag is jurk geleverd. Stof is helemaal anders dan op de getoonde afbeelding, geen zakken en ook geen borduursels. Ook het model komt absoluut niet overeen. In 1 woord Waardeloos!! De verzendtijd was zo lang omdat jurk uit China komt.

29 de julho de 2026

Wederom zo‘n oplichter

Wederom zo‘n oplichter. Uit Urecht zeggen ze. Levering duurt 3 weken uit Utrecht. Komt het eindelijk aan en dan is een „XL“ nog kleiner als een „S“ voor Europeanen. Zelfs mijn neefje van 9 is dit te klein. Terugsturen moet naar Azië ? Mensen doe mijn 1 plezier : koop hier niks!!

23 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een shirt besteld wat een vormloos…

Een shirt besteld wat een vormloos niemendalletje bleek te zijn!
Dus retour.
Na verschillende mail contacten bleek terug sturen een groot probleem.
Hij zou 10% retour overmaken, maar wacht daar al weken op!
OPLICHTER.

Jac van Breukelen.

1 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is een forwarding site

Dit is een forwarding site , dus pas op! De maten zijn voor Aziatische mensen maar niet voor Europeanen. Als je dan retour wilt sturen betaal je 22 euro voor het retour sturen naar Azie!!!!!
Dit staat op hun site na wat door te clicken: Klanten zijn bij retourzendingen verantwoordelijk voor de verzendkosten naar ons magazijn in Azië
Echt waardeloos!

20 de maio de 2026

Malafide dropshipper

Dit bedrijf doet er alles aan om klanten te paaien met mooie advertenties, is een dropshipper die na betaling er alles aan doet om niet tot terugbetaling over te gaan indien het product niet is zoals omschreven. Via allerlei vage voorstellen proberen ze je geld te houden. Na herhaalde verzoeken tot terugbetaling geven ze geen gehoor meer.

25 de fevereiro de 2026

Een foute site

Een foute site . Verkeerde spullen sturen geen geld terug krijgen . Als ik het product wilde terug sturen en geld terug krijgen moest ik het naar Azië sturen. Kosten voor mezelf . En ja dan hopen dat he he geld terug krijgt . Mensen ga niet in zee met deze online site . Echt heel fout !!

18 de novembro de 2025

Malafiede organisatie.

Malafiede organisatie.. produkt wordt niet geleverd. Na vele dagen wachten en meldingen dat de koerier zogenaamd onderweg is. Reageren op mail gebeurt ook niet. Betaald bedrag krijg je dus ook nooit terug. Oplichters. Triest dat dit allemaal maar kan.. boeven bende dus. Koop hier nooit iets.

21 de agosto de 2025

Oplichters?

Ja hoor, ik ben er in getrapt. Twee broeken besteld waarvan één goed en de ander te groot terwijl deze volgens het etiket dezelfde maat zou moeten zijn. De broeken voldoen niet aan de beschrijving. Twee mails gestuurd, hier wordt niet op gereageerd. Volgens de site premium levering via PostNL, ik wist alleen niet dat DHL hier tegenwoordig ook onder valt. Ik ga er van uit dat ik gewoon mijn geld kwijt ben aan een stelletje oplichters die met een gelikte site doen alsof zij een gerenommeerd Nederlands bedrijf zijn, maar in werkelijkheid in China zitten. Wees gewaarschuwd mensen.

28 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pure misleiding, of toch oplichting /fraude?

Pure misleiding.

Niks Nederlands aan!
Goedkope Alibaba producten uit China. Niks Nederlands verzending met PostNL maar daarvoor via China Airlines etc etc.

Geregistreerd in London, klachten commissie in Frankrijk. Retour naar China op kosten van de koper....?

Serieus?

Hier moet de Nederlandse overheid de consument eens proactief voor beschermen!

Pure oplichting. Google en trap er niet in!

@Vanbeckhovenutrecht en @Vanbeeckhovenutrechten
Los het gewoon op en kom niet met smoesjes wilt u contact opnemen of uw ordernummer geven. Order 1244 Dat staat al lang op de mail!

Pure misleiding, of oplichting/fraude?
Pure misleiding, niks in Nederland. Alles via China. Verzending via PostNL en volgende dag verzenden is feitelijk onzin. Luchtpost en daarna via PostNL idd.

Besteld: 4 shirts xxl hoge kwaliteit stof etc etc.
Geleverd 4 shirts xxl voor dwergen ofzo. Stof is doorzichtig valt strak maar is elastisch. Niks katoen ofzo. Goedkope onzin!

Kijk uit mensen dit is nog niet eens AliExpress waardig.

Via Vanbeeckhoven op Trustpilot werd gezegt dat de deze vanbEckhoven ene kopie is van vanbEEckhoven. Ik geloof daar niks van een site die gekopieerd is. Alles is in dezelfde periode aangemaakt en er is nergens info over te vinden.
Eind juli beide adressen www vanbeckhovenutrecht nl en een met twee E's www vanbeeckhovenutrecht nl komen uit dezelfde webshop shop. myshopifyPUNTcom met IP 23. 227. 38. 74. Het is toch vreemd dat een andere website op hetzelfde punt uitkomt.
Nu in augustus bleek het doorgestuurde terugstuurt adres niet te bestaan of de geadresseerden waren er onbekend en ineens is de website aangepast.

Heel vreemd verhaal allemaal.

Dit is iig pure oplichting! Trap er niet in.
Ik ga iig aangifte doen tegen vanbeckhovenutrechtPUNTnl en neem daarbij mijn bevindingen over de naamgenoot met dubbele E mee. Ik heb overal screenshot van gemaakt dus we gaan het zien.

28 de julho de 2025

Esta empresa é sua?